Αγανάκτηση και θυμός από τους κατοίκους στην περιφέρεια Πελοποννήσου (photos+video)

Αγανάκτηση και θυμός από τους κατοίκους στην περιφέρεια Πελοποννήσου (photos+video)

Μάρτιος 02, 2015 - 13:25
2 σχόλια

Στις 16:00 οι κάτοικοι θα βρεθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με σύνθημά τους το «Τρίπολη, πόλη ιστορική, έχεις καταντήσει χωματερή», οι γονείς και οι μαθητές και κάτοικοι της Τρίπολης μετά τη διαμαρτυρία τους στο Δημαρχείο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία και προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη συσσώρευση των απορριμμάτων σε κάθε γωνιά του Δήμου Τρίπολης. Ένα άλλο σύνθημα που βροντοφώναξαν οι κάτοικοι ήταν το «Όχι στη Μαφία των σκουπιδιών».

Κατά την άφιξή τους στο κτίριο της Περιφέρειας, και στην αντιπεριφερειάρχη κυρία Ντίνα Νικολάκου. Οι αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν λεκτικά στην κυρία Νικολάκου, ενώ ακούστηκαν και γιουχαΐσματα. Η αντιπεριφερειάρχης, μόλις κατέφθασαν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, κατέβηκε κάτω να τους συναντήσει και ζήτησε από τους γονείς και τους μαθητές να ανεβούν στην Περιφέρεια, προκειμένου να συζητήσουν, καθώς ήταν πολύ δύσκολο να ανεβούν όλοι οι συγκεντρωμένοι επάνω.

Το πλήθος δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση, και ακολούθως ζήτησε να κατεβεί ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης και να μιλήσει μαζί τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό εκ μέρους του περιφερειάρχη, και ακολούθως η πορεία διαλύθηκε και ο κόσμος απομακρύνθηκε από την Περιφέρεια. «Πεθαίνουμε κάθε μέρα», φώναζαν οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν δέχτηκαν να διασπαστούν και να στείλουν αντιπροσωπεία στον περιφερειάρχη.

Μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι κάτοικοι έξω από το Δημαρχείο νωρίτερα ήταν και το «Παυλή, σου φέραμε μαγιό, έλα να κολυμπήσεις στο σκουπιδαριό».

Όπως ανέφεραν οι παραβρισκόμενοι θα βρεθούν στο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 16:00 στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ένταση έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τι δήλωσαν οι Απόστολος Μακρής  πρόεδρος, Σταύρος Ζορμπαλάς αντιπρόεδρος από την ένωση γονέων και μαθητών του δήμου Τρίπολης καθώς και κάτοικος του δήμου ο κ. Κουτσούγερας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάτοικοι, γονείς και μαθητές στην περιφέρει


2 Σχόλια

Άκου να μιλήσει στους μαθητές!!Να τους πει τι;;;;Τα παραμύθια για τη σκουπιδούπολη;Η θα μιλήσει με όρους ακαταλαβίστικους για τα μικρά παιδια;;;;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!καλα Του τα παν έπρεπε να φέρουν το μαγιό και να το δώσουν στην Αντιπεριφερειάρχη!!!!!Μπράβο σε όσους ήταν εκεί.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.