Αύριο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Αύριο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Μάρτιος 01, 2015 - 17:18
13 σχόλια

Μετά την 1η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, οι κάτοικοι της Τρίπολης αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Η επόμενη συγκέντρωση είναι η αυριανή Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 10:00 στο Δημαρχείο.

Όπως αναφέρουν και οι πολίτες στο κάλεσμά τους "Ξεκινήσαμε πολλοί (αφήσαμε καναπέδες και καφετέριες). Τη Δευτέρα 2/3/2015 επιβάλλεται να είμαστε ΟΛΟΙ στο Δημαρχείο (οδός Λαγοπάτη) ώρα 10 π.μ."

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση από την Ένωση Γονέων - Μαθητών Δήμου Τρίπολης για τον ίδιο λόγο, ενώ την Τρίτη οι μαθητές θα διαμαρτυρηθούν ξεκινώντας από την πλατεία Πετρινού.

Υ.Γ

Οι πολίτες που διοργάνωσαν τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία μας ενημέρωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με συνάντηση που θα γίνει σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Καλά σήμερα στις 18:00 δεν ήταν να γίνει συγκέντρωση έξω από το Μαίναλο στην πλατεία Άρεως;

Σας αρεσει η οχι η πραγματικοτητα ειναι αυτη: ο τσαμουλος φταιει 1000%. Γιατι φαγωθηκε με δικαστηρια να διωξει τα σκουπιδια απο το παλιο μερος χωρις να υπαρχει.....επαναλαμβανω...να υπαρχει εναλλακτικη λυση;;;;;;;; δε φανταζοταν τι θα συμβει; αν δε το φανταζοταν τοτε ειναι ασχετος και επικινδυνος....αν το περιμενε ολο αυτο τοτε ειναι απλα αδιαφορος και διπλα επικινδυνος

Σιγα μην παω για να ζητησω το αυτονοητο. Η μονη λυση ειναι σκουπιδια στο δημαρχειο-περιφερεια και στα σπιτια των παυλη-τατουλη

Eνας είναι ο υπευθυνος για το χάλι και το πρόβλημα που αντιμετωπιζει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια, ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ. Εκλεισε το πλατωμα με δικαστήρια χωρίς να υπάρχει λυση να πνε καπου αλλού.

Ολοι τους φταινε.τωρα τι κανουμε ομως;πρεπει να βρεθει λυση.ολοι τα σκουπιδια στο δημαρχειο.ειναι η καλυτερη λυση.

ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.......ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.......ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ.........

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΟΠΑΤΗ. ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Τα σκουπιδάκια στην Τρίπολη,όπως είναι συσσωρευμένα σε χίλιες μεριές,πέραν του ό,τι αποτελούν χώρους για αναζήτηση τροφής ποντικών,σκυλιών,γατιών,εξισώνουν τους πλούσιους με τους φτωχούς, αφού υποχρεώνουν και τους μεν και τους δε να αναπνέουν τον ίδιο "ευωδιαστό" και "ζωογόνο" αέρα. Όμως η ευθύνη όλων μας απέναντι ιδίως των νηπίων και των θηλαζόντων θα μας κάνει να ντρεπόμαστε ,όταν ατενίζουμε το προσωπό μας στον καθρέφτη. Προσωπικά προσφέρω όποιον τόπο κατέχω στην επιχείρηση αποκομιδής των σκουπιδιών και διαθέτω 100 ημέρες προσωπικής εργασίας στον ίδιο τομέα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.