Λακκούβες χωρίς τέλος στην Τρίπολη

Λακκούβες χωρίς τέλος στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 28, 2015 - 12:00
3 σχόλια

Έχει πάψει να μας εκπλήσσει το θέαμα  των κατεστραμμένων δρόμων στην περιοχή της Τρίπολης. Οι δρόμοι με λακκούβες αυξάνονται και πληθύνονται κάνοντας την καθημερινότητες των οδηγών αλλά και των οχημάτων τους ακόμα πιο δύσκολη. Οι φωτογραφίες είναι από τον δρόμο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Τρίπολη, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι λακκούβες όμως δεν δυσκολεύουν την καθημερινή κυκλοφορία μόνο των οδηγών, αλλά και των πεζών, που είναι αναγκασμένοι να παίζουν… κουτσό σε πολυσύχναστους δρόμους. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου οι διερχόμενοι οδηγοί πατούν μέσα στις λακκούβες με λάσπη και καταβρέχουν του ανυποψίαστους πεζούς.

Όπως όλα δείχνουν, οι κάτοικοι της Τρίπολης πρέπει να συμφιλιωθούν με την ιδέα των κατεστραμμένων δρόμων, καθώς, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο άμεσης επούλωσής τους.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Με τους ανικανους που ψηφίζουμε τα τελευταία 10 χρονια τουλάχιστον καλά να πάθουμε...Συνεχίστε να τους ψηφίζετε βολεμένοι..

Αυτο που γεμιζουν τις λακουβες με σακουλες σκουπιδιων ειναι αθλιο!!!!! Απορω ποιος νοημων κατοικος της πολης θεωρησε οτι ειναι καλη ιδεα...

Η Ελ. Βενιζέλου είναι απαράδεκτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να περπατήσεις όταν βρέχει και να μη σε μπουγελώσει διερχόμενο αυτοκίνητο. Αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στα σπίτια μας κάνοντας ζικ ζακ από τα στενάκια για να αποφύγουμε τις λακούβες. Ας ρίξουν λίγο χώμα να τις κλείσουν επιτέλους !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.