Έκκληση Σμυρνιώτη σε υπουργεία για την απομάκρυνση των απορριμμάτων (video)

Έκκληση Σμυρνιώτη σε υπουργεία για την απομάκρυνση των απορριμμάτων (video)

Φεβρουάριος 27, 2015 - 12:53
13 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτη την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου όπου και μίλησε για τη συνεδρίαση της 24 Φεβρουαρίου η οποία είχε να κάνει με τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης και με τις ενέργειες τις οποίες θα κάνει ο δήμαρχος όσον αφορά στη χωματερή στο Λεβίδι.

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι ήταν μία από τις σοβαρότερες συνεδριάσεις, αλλά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε

Ο δήμος οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο με ευθύνη του δημάρχου Τρίπολης κ. Παυλή.

«Η κατάσταση έχει ξεπεράσει από πολλού τα όρια», υπογράμμισε. Επίσης, ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι όταν ήταν αυτός στη διοίκηση του δήμου εξάντλησε όλα τα περιθώρια χρήσης της χωματερής στο Πλάτωμα, για να μην υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης. Ενώ ο κ. Παυλής έκανε το αντίθετο, κατάργησε όλους τους χώρους στους οποίους μπορούσαν να πάνε τα απορρίμματα και κρατά στο απυρόβλητο την Περιφέρεια.

Πρέπει χθες να βρεθεί τρόπος για να φύγουν οι τόνοι των απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης

«Τα απορρίμματα μπορούν να πάνε στην Αγία Τριάδα, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το 2013, αλλά η θερμοκρασία θα ανεβεί και η κατάσταση θα γίνει τραγική», υπογράμμισε.

«Σε 6 μήνες καλώς εχόντων των πραγμάτων, καθώς τα απορρίμματα απειλούν τη ζωή μας θα είμαστε στην ίδια κατάσταση», ανέφερε.

Κλείνοντας, έκανε έκκληση στα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος να βοηθήσουν έτσι ώστε να φύγουν τα απορρίμματα από τους δρόμους του Δήμου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Έκκληση Σμυρνιώτη σε υπουργεία για την απομάκρυνση των απορριμμάτων


13 Σχόλια

Aντε πλακώσου με τον Πετράν ΡΕ @ΧΡΗΣΤΕ.............................................Χεστήκαμε για την συνέντευξη-----Πολύ λογοκρισία πέφτει και δεν μου αρέσει .δεξιοκαφρίλα μου μυρίζει...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕ ΤΟΥΣ - συνεχίστε-- ΓΙ"ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.... ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ....,ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΟΥ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ(ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ|)ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΞΕΡΩ !!!!! ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ 6-7 ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΒΡΩΜΙΣΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

Και το όνομα του σωτήρα σου και προφήτη σου του Γιαννάκη =μπαρουφαίος ο νεότερος ή ταιριάζει κάτι άλλο; Αν τον θέλεις εσύ όλος δικός σου όχι όμως στον πληθυντικό "εσένα θέλουμε" μη χ....

Είχε άραγε προφητέψει ο σωτηρας και προφήτης Σμυρνιώτης τη χασούρα του στις εκλογές; γιατί τί στο καλό προφήτης θα ήταν;

Άντε πάλι με το Σμυρνιώτη. Ξεκολλάτε! Δήμαρχος σήμερα είναι ο Παυλής. Εκτός και αν ξέρετε κάτι και δε μας το λέτε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...???ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ???ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Ο Παυλής είναι δήμαρχος αλλά αυτός βγαίνει και μας λεει τα αυτονόητα,θεωρίες του κ....λου και κάνει εκκλήσεις!!!Όταν ήταν δήμαρχος ΑΒΑΒΑ!!!

Τελικά ο Σμυρνιώτης ήταν ο μόνος που είχε λύσεις. Όταν ορίστηκε η έκτακτη ανάγκη πήγε μέσα σε 3 μέρες τα σκουπίδια στην Αγία Τριάδα όπου δεν είναι κατοικημένη περιοχή. Ηρθε σε συμφωνία με τον τότε Περιφερειάρχη και έστειλε μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων στην Αθήνα , ενώ ο Παυλής έφαγε πόρτα από τη Δούρου. Παρέδωσε έτοιμο το τρίπτυχο διαχείρισης απορριμμάτων στον Παυλή με όλες τις αδειοδοτήσεις και με έτοιμη τη σύμβαση με το ΤΕΙ. Γιατί δεν τα προχωράει όλα αυτά ο Παυλής? Γιατί θέλει να τα ξεκινήσει όλα από την αρχή? Ο Δήμος έχει συνέχεια , δε μπορεί ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του...

Φίλε δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος νόμιμος γιατί εφάρμοσε την έκτακτη ανάγκη. Ξέρεις τι σημαίνει έκτακτη ανάγκη? Βάζω πάνω από όλα την υγεία των πολιτών και πηγαίνω τα απορρίμματα ακόμα και σε χώρο μη αδειοδοτημένο , με τις λιγότερες συνέπειες για τους πολίτες. Ο Σμυρνιώτης έδωσε προτεραιότητα στους ζωντανούς και πήγε τα σκουπίδια κοντά σε πεθαμένους. Επειδή σέβεται όμως και τους πεθαμένους πέρασε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να αποκατασταθεί η Αγία Τριάδα και να μεταφερθούν τα σκουπίδια στο εργοστάσιο που θα ετοιμάσει η Περιφέρεια και να μη μείνουν εκεί μονιμα. Ο παράνομος αυτή τη στιγμή είναι ο Παυλής που δεν εφαρμόζει την έκτακτη ανάγκη και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Κανονικά πρέπει να πάει για παράβαση καθήκοντος.

Η χασούρα του Σμυρνιώτη ήταν από τα ψέματα του Παυλή που υποτίθεται ότι είχε καλύτερη λύση. Τελικά αυτοί που έχασαν ήταν οι δημότες που εξαπατήθηκαν από λαικιστές.... και επικίνδυνους άρχοντες.....

Όταν ήταν δήμαρχος μέσα σε ένα μήνα που άφησε κάτω τα σκουπίδια είχε βγάλει ΚΥΑ και έκτακτη ανάγκη. Ο Παυλής τα βρήκε όλα έτοιμα και έχει τα σκουπίδια 4 μήνες κάτω. Ελεος !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.