Απολογία Μπαλάφα μέσω Twitter: Ατυχής αστεϊσμός, είναι φίλος ο Οδυσσέας

Απολογία Μπαλάφα μέσω Twitter: Ατυχής αστεϊσμός, είναι φίλος ο Οδυσσέας

Φεβρουάριος 26, 2015 - 12:32
4 σχόλια

«Ατυχή αστεϊσμό» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Μπαλάφας στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter τον χαρακτηρισμό που επεφύλαξε για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από μικροφώνου. Ολοκάθαρα ακούστηκε να αποκαλεί τον βουλευτή του ΠαΣοΚ «αυτή η βρώμα». Ο Γ. Μπαλάφας προήδρευε συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την εκλογή προεδρείου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν γενικά «χαλαρός» και έκανε σχόλια κατά την ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των μελών της επιτροπής.

Μετά την έκταση που έλαβε το επεισόδιο στα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μπαλάφας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, μέσω μιας φράσης που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ένας ατυχής αστεϊσμός μου πήρε έκσταση στα ΜΜΕ. Είναι φίλος ο Οδυσσέας και τέτοιες εκφράσεις σαφώς δεν τον χαρακτηρίζουν», έγραψε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, πάντως, ο οποίος δεν ήταν παρών στην αίθουσα, δήλωσε στο iefimerida.gr ότι ο κ. Μπαλάφας είναι φίλος του και ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί του, αλλά περιμένει να του δώσει μια εξήγηση για τον χαρακτηρισμό.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Όταν ο Στύλιος είπε "δεν θα με κάνετε κασιδιάρη κυρια κανέλλη" όλα τα καναλια επεσαν να τον φάνε ! Ο προδότης Σαμαρας αμέσως κρατησε απολογητικη στάση και καρατόμισε τον κεφάλα υφυπουργό. Τωρα ο συριζαίος Αντιπρόεδρος της Βουλής στέκει βράχος. Αυριο θα εχει ξεχαστεί. Τον στηριζει το κομμα του. Γι αυτό λεω ότι οι " δεξιοι" είναι πιο προσκυνημένοι και κότες από τους αριστερούς του γλυκου νερου , οι οποιοι κάνουν χειρότερα, αλλα κρατάν την θέση τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.