Τρίπολη πόλη ιστορική έχεις καταντήσει χωματερή (photos+video)

Τρίπολη πόλη ιστορική έχεις καταντήσει χωματερή (photos+video)

Φεβρουάριος 26, 2015 - 20:32
61 σχόλια

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Τρίπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη. Οι πολίτες ολόκληρου του δήμου αφού εξάντλησαν τα αποθέματα υπομονής τους ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αρκαδικής πρωτεύουσας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια κατάσταση η οποία επικρατεί στην πόλη, τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από την πλατεία Πετρινού και η πορεία κατευθύνθηκε στο δημαρχείο της Τρίπολης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης, όπου οι κάτοικοι πέταξαν στην είσοδο σακούλες με απορρίμματα και κάδους απορριμμάτων. Οι πολίτες φανερά εκνευρισμένοι και αγανακτισμένοι φώναζαν συνθήματα όπως:

"Άμα δεν μπορείτε να παραιτηθείτε"

"Ούτε μία μέρα υπομονή, μαζέψτε τα σκουπίδια Τατούλη και Παυλή"

Ένα συλλαλητήριο που προφανώς είχε αργήσει, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο πλέον και οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία εγκυμονούν. Ο Ιατρικός Σύλλογος έχει χτυπήσει ήδη το καμπανάκι, αλλά θα πρέπει να προβεί και σε άλλες κινήσεις, καθώς τα σκουπίδια πλέον είναι πάρα πολλά και οι πολίτες κινδυνεύουν.

Όπως φώναζαν και οι πολίτες στο συλλαλητήριο "τα παιδιά μας κινδυνεύουν"!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλαλητήριο Τρίπολη για τα σκουπίδια

ArcadiaPortal.gr Στην περιφέρεια Πελοποννήσου η πορεία διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια


61 Σχόλια

Οι συλλογοι των καθηγητών - γονεων, το Εργατικο Κεντρο, οι αριστεραντζα που εκανε πορείες και πεταγε νεράτζια για τον μικρό Αλέξη, τον πολεμο στο Ιρακ την αστυνομική βία και ένα σωρο αηδίες τωρα που είναι?

Από ποια γεώτρηση στην Αγία Τριάδα πίνει όλη η πόλη; Πλάκα μας κάνετε; Ο Σμυρνιώτης λέει ότι μπορεί να πάνε εκεί τα σκουπίδια και τον πιστεύω, γιατί από αυτόν είδαμε 10 έργα. Από τον Παυλή δεν έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ. Όλα λάθος τα έχει κάνει. Χώροι στάθμευσης κλειστοί, σκουπίδια στους δρόμους, καρναβάλι δεν έκανε, κολονάκια ξήλωσε και γίνεται χαμός στους δρόμους. Συγχαρητήρια στον κύριο Τζούμη και την παράταξή του που τον στήριξαν για να γίνει δήμαρχος. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

Καμία απόφαση δικαστηρίου δεν απαγορεύει να πάνε τα σκουπίδια στην Αγία Τριάδα. Την Αγία Τριάδα δεν την θέλει ο Παυλής , για να μην παραδεχτεί ότι ο Σμυρνιώτης είχε δίκιο. Δεν καταργείς όμως Μήτσο μία προσωρινή λύση όταν δεν έχεις άλλη , γιατί θέτεις σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην πορεία για τα σκουπίδια! Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει εκτός ελέγχου! Δε θα πάθουμε εμείς τύφο επειδή αυτοί είναι άχρηστοι!!!

καλη προσπαθεια αλλα δεν αρκει θελει κι αλλο κοσμο , 300 ατομα το πολυ να ηταν 1200 με τπτ, χρειαζεται προγραμματισμενα καθε βδομαδα να γινεται συγκεντρωση,

Εσένα 09:14 πάλι ο Τζιούμης σου φταίει? Το ότι άφησε τον απλό κόσμο να ακουστεί χωρίς να κατηγορηθεί ότι καπελώνει ή υποκινεί την διαδήλωση για να κερδίσει ψηφάκια δεν το σκέφτηκες? όπως έκανε η Ζαμπαθά που συμμετείχε στην προηγούμενη δημοτική αρχή που συντέλεσε με την ανικανότητα της να φτάσουμε σε αυτό το χάλι? Δηλαδή ο Τζιούμης δεν είναι γιατρός? δεν μένει στην Τρίπολη? δεν έχει παιδιά? Το ότι έμεινε απ΄έξω δείχνει μετριοπάθεια σεβασμό στους πολίτες και μη εκμετάλλευση αυτού του γεγονότος για πολιτικούς σκοπούς όπως έκαναν άλλοι με τα σκουπίδια και έκαναν καριέρα.

Όταν ξυπνήσει ο λαός τότε μπορεί να δούμε αλλαγή. Όταν όμως ο Σμυρνιώτης μιλούσε να πάνε τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνι και οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν έντονα αυτοί στις εκλογές ψήφιζαν Σμυρνιώτη. Καλά να πάθουμε.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΒΡΩΜΙΖΕ ΕΠΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! KAI............... H XΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ--ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!! EΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ......ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗΣΤΑΝ........ «ήλθον, είδον ( συμετείχα) και απήλθον».

ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ;;;; ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!! ΠΕΤΑΧΤΕ ΕΞΩ ! !! ΣΤΡΙΜΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ '' Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ : ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗΣ ΣΑΝΙΔΑΣ (ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ) ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Φίλε είδες τη Χριστίνα μπροστά και δεν είδες το Θεοδωρακόπουλο του Παυλή που είναι και πιο ψηλός? Τελικά έχει επιλεκτική όραση!!! Ξεκόλλα η συγκέντρωση ήταν των δημοτών δεν ήταν καπελωμένη από κανέναν.

Φίλε δεν είσαι αντικειμενικός ή έχεις επιλεκτική μνήμη. Επί Σμυρνιώτη, ο ίδιος ο Σμυρνιώτης και όλο το δημοτικό συμβούλιο μαζί με δημότες και τους υπαλλήλους το δήμου είχαν κάνει πορεία προς την Περιφέρεια και τον Εισαγγελέα και με πανό ζητούσαν να τους λύσουν τα χέρια. Μετά από αυτήν την κινητοποίηση κατάφεραν και καθάρισαν την πόλη. Καλό θα ήταν το portal να δημοσιεύσει πάλι εκείνες τις φωτογραφίες για να θυμηθεί ο κόσμος ότι τελικά τα ίδια άτομα αγωνίζονταν και τότε και τώρα για την υγεία των πολιτών.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.