Μήνυση για τα σκουπίδια από κατοίκους της Τρίπολης

Μήνυση για τα σκουπίδια από κατοίκους της Τρίπολης

Φεβρουάριος 27, 2015 - 13:00
1 σχόλια

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου καταθέτουν αυτή την ώρα στον εισαγγελέα οι κάτοικοι της Τρίπολης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ολιγωρία των αρχών σε σχέση με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων που έχουν κατακλύσει τον Δήμο Τρίπολης.

Σήμερα 27/2 στις 12 το μεσημέρι, οι κάτοικοι της Τρίπολης συγκεντρώθηκαν στο Δικαστήριο, όπου κατ' αρχάς αναγνώστηκε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου. Ζητούν από τις αρχές με τη διαδικασία του αυτοφώρου να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι τα απορρίμματα παραμένουν για τρίτο μήνα στους δρόμους.

Μετά την ανάγνωση του κειμένου, και αφού όλοι συμφώνησαν ως προς το περιεχόμενό του, κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσουν τη μήνυση.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ανίκανοι : ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ - ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ - ΤΖΙΟΥΜΗ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ - ΠΑΥΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ - ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΖΟΜΠΑΝΗ ! Η κεντρικη κυβέρνηση που είναι ? Να αναλαβει πρωτοβουλία. Εκείνος ο ΟικωλοΔΗΜΑΡίτης ο Υπουργός τι κάνει ο χαζιοβιόλης? Τι τον κουβαλήσαμε εδώ για ρεκλάμα ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.