Κινητικότητα στο Λεβίδι - Στο αυτόφωρο 2 κάτοικοι και ο αντιδήμαρχος Σταμάτης

Κινητικότητα στο Λεβίδι - Στο αυτόφωρο 2 κάτοικοι και ο αντιδήμαρχος Σταμάτης

Φεβρουάριος 27, 2015 - 10:36
20 σχόλια

Συνεχής ενημέρωση

Μεγάλη κινητικότητα της Αστυνομίας στη χωματερή του Λεβιδίου. Στην περιοχή βρίσκονται μία κλούβα της Αστυνομίας και δύο περιπολικά, για την περίπτωση που υπάρξει αναστάτωση λόγω της μεταφοράς των απορριμμάτων στη θέση «Μαγούλα» του Λεβιδίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται να παρανομήσει, καθώς χωρίς άδεια επιμένει να μεταφέρει τα απορρίμματα μέσα στο Μαίναλο, που αποτελεί προστατευμένη περιοχή Natura 2000.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων, εισαγγελέας δεν βρίσκεται στο σημείο, ενώ, όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι, ο εισαγγελέας αρνήθηκε να δώσει εντολή για τη μεταφορά των απορριμμάτων.

Όπως φαίνεται, η χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή για την άμεση μεταφορά και απόθεση των απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ του Λεβιδίου θα λάβει σάρκα και οστά σήμερα. Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διατρανώσει σε όλους τους τόνους τη θέση τους ότι δεν θα επιτρέψουν στα απορριμματοφόρα να ξεφορτώσουν.

Τα πρώτα απορριμματοφόρα βρίσκονται καθ' οδόν για τον ΧΑΔΑ Λεβιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή κατευθύνονται προς τη χωματερή του χωριού.
Στο σημείο του ΧΑΔΑ αυτή την ώρα υπάρχει παρουσία της Αστυνομίας, αλλά εκεί βρίσκονται και κάτοικοι.
 
Οι κάτοικοι του Λεβιδίου και των γύρω περιοχών απέτρεψαν την εκφόρτωση των απορριμμάτων. Δεν άφησαν τα απορριμματοφόρα να πλησιάσουν στον ΧΑΔΑ της Μαγούλας, με αποτέλεσμα τα οχήματα να στραφούν προς την κατεύθυνση της Τρίπολης. Αυτή τη στιγμή έχουν σταθμεύσει μακριά από τη χωματερή, ενώ οι κάτοικοι κατευθύνονται προς αυτά.
 
Σημειωτέων ότι τρία άτομα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, Σταμάτης Χαράλαμπος αντιδήμαρχος, Σπύρος Ζαβος, Χρήστος Καρβουνιαρης για παρακώλυση της κυκλοφορίας, καθώς είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον δρόμο, εμποδίζοντας τα απορριμματοφόρα να προχωρήσουν.
 
Τα τρία αυτά άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή, καθώς αναμένεται να περατωθεί η δικογραφία. Ακολούθως, θα επικοινωνήσει το Αστυνομικό Τμήμα με τον Εισαγγελέα ο οποίος από εκεί και έπειτα θα διατάξει τι θα γίνει στη συνέχεια.
 
Δείτε ΕΔΩ Ελεύθεροι αφέθησαν οι Σταμάτης, Ζάβος και Καρβουνιάρης
Δείτε ΕΔΩ Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης θα κάνει μήνυση στο δήμαρχο;

Δείτε ΕΔΩ Κάτοικοι Λεβιδίου: Εμείς δεν θα ηττηθούμε, ο δήμαρχος θα ηττηθεί

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

Να χαιρεστε τον Φασιστα σας ρεεεεεεεεεε....Παυλη μπορεις με MAT κινηση βρηκες την λυση ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ...

Μήπως φασίστες είναι οι εναντιούμενοι Λεβιδαίοι που αν και το Δικαστήριο δεν τους έδωσε δίκιο επιμένουν με το έτσι θέλω να επιβάλλουν σε όλους τους υπόλοιπους την θέληση τους;

Μόνο ηλιθιος μπορεις να εισαι για να θες τα σκουπιδια μεσα στο δασος! Με εσας τους ανεγκεφαλους πρεπει να τελειωνουμε λοιπον...

Ναφυγουν απο την πορτα σου σε νοιαζει μονο και ας μολυνει αλλο χωριο.καλος μλκσ εισαι και εσυ

Γιατί να πάνε τα σκουπίδια στο Λεβίδι???? έχουν άδεια για απόρριψη εκεί? σε τι διαφέρει το Λεβίδι από την Αγία Τριάδα ή από το Τουρκοδέντρι ή από τη Βλαχοκερασιά ή από το Βαθύρεμα στην Τεγέα που λύσσαξε ο Βόσνος να το χαρακτηρίσει χωματερη ή από την αυλή του Παυλή? σε τίποτα παντού παράνομος θα είναι. Να τα ρίξει στην αυλή του ή στην αυλή του Τότση στην βιομηχανική περιοχή με την ίδια ακριβώς διαδικασία που θέλει να τα παέι στο Λεβίδι. Να συληφθούν όλοι όσοι ρυπαίνουν, εντολοδόχοι και εντολολήπτες παράνομων αποφάσεων, δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, να ζήσουν στο πετσί τους τι σημαίνει αυτόφωρο και ευθύνες

προφανως εισαι λεβιδεος ωραια δεν θες σκουπιδια στο δασος,τα δικα σου γιατι τα πας εκει? τα δικα σου μοσχοβολανε ενω τα αλλα βρωμανε,εδω και το δικαστηριο σε απεριψε...................................................

EKEINOΣ Ο ΚΑΜΑΡΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!

Οχι δεν είμαι Λεβιδαίος, είμαι Μαντίνειος και λοιπόν? ανάλογα με το αν το χωριό μου είναι στην μια ή στην άλλη πλευρα του λεκανοπεδίου μπορώ να έχω ή όχι άποψη? Η αλήθεια είναι μια 1ον η ευθύνη είναι της Περιφέρειας αλλα κανένας δήμαρχος δεν έχει τα κότσια να του βγει στα ίσια 2ον ο Παυλής είχε τις λύσεις αλλα τώρα τις έχασε και κοντεύουμε να χαθούμε και εμείς από χολέρα 3ον κανένα σχέδιο καμία προοπτική καμία νομιμότητα 4ον ΟΧΙ δεν έχουν δικαίωμα να πετάνε τα σκπουπίδια μια από δω και μια απο κει γιατί έτσι νομιμοποιειται ο καθένας να πετάει σκουπίδια σε όποια ρεματιά γουστάρει, δεν υπάρχει καμία διαφορά δεν το καταλαβαίνεις?

.....επινε φραπέ στον πεζόδρομο εκεινη την ωρα

ΑΝ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΚΕΣ........ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ......ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ.......ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ.......ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΥΛΗ.......ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ........

Τοσα χρόνια οι Λεβιδιώτες ριχνανε τα σκουπιδια στην χωματερη αυτη,που τωρα θέλει να ριξει η Τρίπολη τα δικα της.Ερωτώ, τότε η περιοχή δεν ήταν natura ενω τώρα είναι?Γιατί τους Λεβιδιώτες τους έπιασε τώρα η πρεμούρα για το δασος και την φύση,που τόσα χρόνια μολυνουν οι ίδιοι με τα δικα τους σκουπίδια ?Είμαι σίγουρος οτι για τους κατοικους του Λεβιδίου δεν υπάρχει θέμα φυση,περιβάλλον και νατουρα.Αυτά όπως αποδείχτηκε τοσα χρόνια ,τα έχουνε γραμμενα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν πρόβλημα να λειτουργεί η χωματερή με τα δικά τους σκουπίδια.Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλήμα τους είναι να λειτουργεί η χωματερη με τα σκουπίδια άλλων περιοχών.Κύριοι,αυτό λέγεται φαρισαισμός και υποκρισία.Αντε γεια

@αντε-γεια Άλλο 100 τόνοι σκουπίδια και άλλο 6.000 τόνοι. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις την διαφορά. Στην Αγία Τριάδα γιατί δεν πάνε τα σκουπίδια; Τι διαφορά έχει από τον χώρα στο Λεβίδι; Τα καπρίτσια του Δημάρχου θα τα πληρώνει η πόλη;

@Παυλος. Δηλαδή μας λές οτι οι 100 τόνοι σκουπίδια στην χωματερή Λεβιδίου δεν σε ενοχλούν?Τώρα κατάλαβα.Για αυτό έγραψα λοιπόν οτι οι Λεβιδιώτες την φύση ,το περιβάλον και την νατουρα την εχουν γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.Οι αναφορές τους στην νατουρα και το δάσος είναι πολυ απλα φαρισαισμοί και υποκρισία.Κλείνοντας ειμαι απόλυτα σίγουρος ότι και 6.000 τονοι σκουπίδια ,της περιοχής Λεβιδίου να αποτείθοντω στην εν λόγω χωματερή οι Λεβιδιωτες δεν θα είχαν πρόβλημα,διότι ξεκάθαρα θεωρούν οτι η χωματερή είναι δική τους και υπάρχει για να βάζουν τα δικά τους σκουπίδια όσα και αν είναι αυτά...Αντε-γεια και πάλι.

Μπάμπη, οταν λες διαφωνώ να πάνε τα σκουπίδια στο Μαίναλο, ψηφίζεις ΟΧΙ, καταψηφίζεις την πρόταση του δημάρχου και έχεις το κούτελο σου καθαρό.... Το ΠΑΡΩΝ σημαίνει δε με νοιάζει... Τώρα προσπαθείς να το σώσεις κάνοντας το μάρτυρα με το να πας αυτόφορο... 'Ενας είναι ο ορθός πολιτικός σου δρόμος... η παραίτηση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.