Βόσνος: Προσπαθούμε να καλύψουμε τις λακκούβες στους δρόμους (video)

Βόσνος: Προσπαθούμε να καλύψουμε τις λακκούβες στους δρόμους (video)

Φεβρουάριος 26, 2015 - 17:45
8 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεγάλων Έργων – Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Δημήτρης Βόσνος και μίλησε για δύο προβλήματα της Τρίπολης, τις λακκούβες στους δρόμους και τους χαλασμένους φωτεινούς σηματοδότες. Δύο θέματα που είναι αρκετά σοβαρά και εμποδίζουν τη σωστή κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, τα φανάρια μέχρι στιγμής συντηρούνταν με υψηλό κόστος, όπως πρόπερσι, που είχε φθάσει στα 90.000 ευρώ. Η νέα δημοτική αρχή θεώρησε ότι θα ήταν σωστό να μειωθεί κι έχουν ένα πλάνο ώστε το ποσόν που θα διατεθεί να είναι το πολύ έως 25.000 ευρώ ετήσια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει χρειαστεί να δαπανηθεί τίποτα παρά μόνο κάποιο ποσό για λαμπτήρες. Ο καιρός ήταν ένας κακός σύμμαχος, αφού πολλές ήταν οι φορές που τη μια μέρα επιδιορθώνονταν οι φωτεινοί σηματοδότες και την επομένη καίγονταν εξαιτίας του.

Ο κ. Βόσνος ζήτησε κατανόηση από τους δημότες μέχρι να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα. Εκπαιδεύεται προσωπικό του δήμου, έτσι ώστε το κόστος συντήρησης των φαναριών να γίνεται όλο και πιο μικρό, τόνισε.

Ο κ. Βόσνος αναφέρθηκε και στο θέμα με τις λακκούβες στην πόλη που όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται. Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με το θέμα αυτό, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που καθημερινά καταστρέφουν τα αυτοκίνητά τους εξαιτίας τους.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι λόγω του καιρού και των πολλών έργων του δήμου, και κυρίως της  ΔΕΥΑΤ, που βρίσκονται σε εξέλιξη επιδεινώνεται το πρόβλημα. Έχει ξεκινήσει ήδη η αποκατάστασή τους, ενώ τόνισε ότι τα εργοστάσια παραγωγής ασφάλτου έχουν λειτουργήσει μόνο 2 ημέρες το 2015.

Τέλος, ο κ. Βόσνος ζήτησε κατανόηση από τους πολίτες ωσότου να φτιάξει και λίγο ο καιρός και να μπορέσουν να καλυφθούν όλες οι λακκούβες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βόσνος για φανάρια και λακκούβες


8 Σχόλια

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ . ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ? ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΕΓΕΑΣ ????

Στην χειμερινή περίοδο μια σωστα οργανωμένη και ενημερωμένη τεχνική υπηρεσία δημου (πλην Τριπολης)προβαίνει άμεσα σε προμήθεια ψυχρής πίσσας και αντιμετωπίζει το πρόβλημα .Αλλα εδώ θα βάλουν σακούλες με σκουπίδια......Αυτοι μας αξίζουν .καληνύχτα

Ας σταματήσει πρώτα ο ίδιος να παρκαρει πάνω στα πεζοδρόμια και τους πεζοδρόμους και βλέπουμε για τις λακούβες....Δε μπαίνει ο ίδιος καλύτερα σε καμια λακούβα να τη γεμίσει?

Ποια έργα ρε Δημητράκη που δεν κουνιέται φύλλο στην Τρίπολη ... Μόνο σκουπίδια....Ούτε ένα έργο δεν έχει αναθέσει η Οικονομική Επιτροπή .....***

Oικονομία λέει ότι θα κάνει δήθεν στα φανάρια ο Βόσνος. Εκτός από τις ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν καθημερινά στα φανάρια , έχει σκεφτεί ο Βόσνος πόσα χρήματα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που τρακάρουν κάθε λίγο και λιγάκι? Οικονομία δηλ. κάνει με τα λεφτά των δημοτών? Ωραίους αιρετούς έχουμε !!!

ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ *** ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΑΧΤΟΝ ΠΑΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΑΧΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.