Η Νικολάκου ρίχνει ευθύνες στο Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια

Η Νικολάκου ρίχνει ευθύνες στο Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια

Ιανουάριος 30, 2015 - 20:23
9 σχόλια

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου, με αφορμή τις διαστάσεις που έχει λάβει στα εθνικά μέσα ενημέρωσης το μείζον ζήτημα των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης, ξεκαθάρισε ότι δεν φέρει ευθύνη η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάντια, όπως είπε, της πόλης μας, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Πολλοί κατηγορούν την Περιφέρεια και προσπαθούν παρερμηνεύοντας τους νόμους και αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες, να πουν ότι δήθεν η περιφερειακή αρχή έχει την ευθύνη. Αν η ολιγωρία είχε να κάνει με την περιφερειακή αρχή, αν εμείς είχαμε την ευθύνη, δεν θα ήταν η Τρίπολη μόνο σε αυτή την κατάσταση, αλλά όλες οι πόλεις της Περιφέρειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρώην δήμαρχο κ. Γ. Σμυρνιώτη: «Όταν ο περιφερειάρχης από αυτήν εδώ την αίθουσα απευθυνόταν στον πρώην δήμαρχο και του ζητούσε να βρεθεί προσωρινός χώρος για τα απορρίμματα, δυστυχώς δεν βρήκε αφτιά ανοιχτά. Τότε δυστυχώς και οι μειοψηφίες πίστεψαν ότι μπορούσαν να κάνουν αντιπολίτευση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα».
Ακολούθως αναφέρθηκε στον ΧΑΔΑ της Αγίας Τριάδας, όπου, όπως είπε, εκεί δεν έγινε καμία νόμιμη εναπόθεση απορριμμάτων και εξέφρασε την ελπίδα ότι η νυν δημοτική αρχή θα βρει τον χώρο για την προσωρινή απόθεση των απορριμμάτων.

Με αυστηρό τόνο επεσήμανε: «Ας σταματήσουν να χρησιμοποιούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως σωσίβιο σωτηρίας των δικών τους λαθών. Η εποχή εκείνη που προσπαθούσαν κάποιοι να μεταβιβάσουν τις ευθύνες από τον δήμο στην Περιφέρεια και από το υπουργείο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τελειώνουν εδώ».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «το τελευταίο διάστημα προκαλούν την κοινή γνώμη αυτοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη» και επισημαίνοντας ότι «απέναντι στην Περιφέρεια θα βρεθεί όποιος θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα των Πελοποννησίων, από όπου κι αν προέρχεται».


9 Σχόλια

Η Νικολάκου από τη μία πανηγυρίζει εδώ και τέσσερα !!! (4) χρόνια για την πρωτοπόρα λύση της Περιφέρειας για τα σκουπίδια και από την άλλη της φταίει ο πρώην δήμαρχος... Καλά κάνουν που της τα χώνουν όλα τα Μ.Μ.Ε. , γιατί από τις δικές τους μ@λ@..ες και την αργοπορία τους με την ΤΕΡΝΑ έχουμε φάει τα σκουπίδια στη μάπα. Δυο πεταχτά γιαούρτια της χρειάζονται για να μαζέψει επιτέλους τη γλώσσα της !!! Άντε πια με δαύτη...

ΝΤΙΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ? ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΩΡΑ . ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ???? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΥ!!!!

Οι ευθύνες του Σμυρνιώτη ανακαλύφθηκαν τώρα μετά τις βουλευτικές επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι και δεν υποστήριξε την Εύη. Αν ο Σμυρνιώτης είχε ευθύνες θα ήταν αυτός κατηγορούμενος από τα δικαστήρια. Όμως το δικαστήριο αθώωσε Σμυρνιώτη και έχει κατηγορούμενο τον Τατούλη, το θυμάσαι αυτό Ντίνα ή διαφεύγει? Ο Σμυρνιώτης εδώ και 6 μήνες αποχώρησε γιατι με τον καινούργιο δήμαρχο που είναι συνεργάσιμος και σωστός δεν προχωράτε να λυθεί το πρόβλημα? γιατί δεν λέτε ότι το ίδιο πρόβλημα με τα σκουπίδια το έχει ΟΛΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ? και ευθύνεστε ΕΣΕΙΣ για αυτό?

O γιαννάκης δεν έχει ευθύνες!!!!Ευθύνη φέρουν οι μ@λ@κες,οι ηλίθιοι ψηφοφόροι που ψηφίζουν όποιον άχρηστο ,αποτυχόντα βουλευτή ή νομάρχη, προτείνει το κόμμα που ψήφισαν.......

Ο τίτλος του άρθρου παρουσιάζει τη μισή αλήθεια... η υπόλοιπη υπάρχει στο κείμενο : "Όταν ο περιφερειάρχης από αυτήν εδώ την αίθουσα απευθυνόταν στον πρώην δήμαρχο και του ζητούσε να βρεθεί προσωρινός χώρος για τα απορρίμματα, δυστυχώς δεν βρήκε αφτιά ανοιχτά. Τότε δυστυχώς και οι μειοψηφίες πίστεψαν ότι μπορούσαν να κάνουν αντιπολίτευση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα."

'Αρα ευθύνη έχουν που ψήφισαν και τον Τατούλη που μας κοροιδεύει εδώ και 4 χρόνια ότι τελειώνει το διαγωνισμό για τα σκουπίδια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.