Σμυρνιώτης: Η κα Νικολάκου να σωπαίνει όταν συζητείται η διαχείριση απορριμμάτων

Σμυρνιώτης: Η κα Νικολάκου να σωπαίνει όταν συζητείται η διαχείριση απορριμμάτων

Ιανουάριος 31, 2015 - 18:24
6 σχόλια

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης απάντησε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στην αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, η οποία στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου του έριξε ευθύνες για τα σκουπίδια (Δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρει:

Καλό είναι η κα Ντίνα Νικολάκου να σωπαίνει όταν γίνεται συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου και ειδικά της Τρίπολης.
Έξι κυβερνήσεις άλλαξαν και ο διαγωνισμός που θα κάνει την Πελοπόννησο "πρωτοπόρο", "καινοτόμο","αειφόρο" κ.λ.π., κ.λ.π. ..."καλά κρατεί"!!!
Υ.Γ.1: Σε περίπτωση που έχει διαφορετική άποψη καλό είναι να προσέλθει σε δημόσιο διάλογο για να μας την αναπτύξει και να δώσει επιτέλους την καταληκτική του ημερομηνία!
Υ.Γ.2: Η λάσπη στον ανεμιστήρα εναντίον των Δήμων ότι δήθεν έχουν την προσωρινή διαχείριση και ότι η Περιφέρεια υποχρεούται να βάζει πρόστιμα πλέον δεν "κολλάει" !!


6 Σχόλια

Γιάννη πες της τα ένα χεράκι της γλωσσοκοπάνας!!!! Μεγάλη γλωσσοκοπάνα η Ντίνα, μας έχει εδώ και 4 χρόνια φουσκώσει ψέματα για τα σκουπίδια.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.