Αποστολή μέσα στη νύχτα στην πλατεία Άρεως (photos+video)

Αποστολή μέσα στη νύχτα στην πλατεία Άρεως (photos+video)

Φεβρουάριος 01, 2015 - 00:33
9 σχόλια

Κοπή επικίνδυνου δέντρου στο πάρκο της Άρεως

Δίχως υλικές ζημιές και χωρίς τραυματισμούς ολοκληρώθηκε η κοπή μεγάλου και επικίνδυνου δέντρου στο πάρκο της πλατείας Άρεως, κοντά στο εστιατόριο «Grand Chalet» λίγο μετά τα μεσάνυχτα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου.

Ο ισχυρός αέρας που  σαρώνει από χθες την πόλη λύγισε μεγάλο δέντρο, το οποίο ήταν έτοιμο να πέσει. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου το αντιλήφθηκε ειδοποίησε τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Σ. Παπαδημητρίου. Επί τόπου έσπευσαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και συνεργεία του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.
Το δέντρο κόπηκε με αλυσοπρίονο, δίχως να προξενηθεί καμία υλική ζημιά και χωρίς τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις χιονοπτώσεις τον προηγούμενο μήνα πολλά δέντρα λύγισαν στα πάρκα. Καθώς οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν δυνατοί, θα πρέπει οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν αμέσως όποιο τέτοιο περιστατικό πέσει στην αντίληψή τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των κ. Παπαδημητρίου κ. Μπράβο από την εταιρεία του Καγιάννη και του Παπαγεωργίου ιδιοκτήτη εστιατορίου.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Κοπή επικίνδυνου δέντρου στο πάρκο της Άρεω


9 Σχόλια

Πού πάτε ρε καραμήτροι, χωρίς φωτογραφική μηχανή με φλας και κάμερα με αυτόματη φωτεινότητα; Στην εποχή των σπηλαίων είμαστε; Παιδάκια, δεν φτάνει μόνο να βάλετε την είδηση πρώτοι από τους «άλλους», χρειάζεται και η ποιότητα, για να με τραβήξεις ως επισκέπτη... Υ.Γ.: Ρε Σωτήρη, χαλάρωσε λίγο, δεν έκανες και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, που «η έκβαση είχε αίσιο τέλος», ούτε και ξεγέννησες καμια έγκυο, ένα fucking δέντρο κόψατε...Σιγά τα ωά, που έπρεπε να μαζέψετε και τις κάμερες για να απαθανατίσουν το κόψιμο του ξερόδεντρου...Εν πάση περιπτώσει, στα αποτέτοια μας το δέντρο, 'κανα σκουπίδι θα μαζέψετε; Γιατί πλησιάζει η ώρα που θα φύγετε νύχτα, σαν τη νύχτα που κόπηκε το δέντρο...Δεν θα σας πάρει χαμπάρι κανείς...Όπως δεν σας έχει πάρει μέχρι τώρα...Η αόρατη και ανύπαρκτη δημοτική αρχή...

Ασε ρε δεντροφονια που νομίζεις ότι με το ειρωνικό υφακι θα περάσεις και άποψη. Το δέντρο ήταν επικίνδυνο λόγο ύψους υγραερίου ρεύματος και καλωδιων. Αλλά εσύ που να τα ξέρεις αυτά. Από το καναπέ? Απλά κάτι ήθελες να πεις για το Σωτήρη. Κι επειδή ήμουν εκεί στο μαγαζί, σε απίστευτο χρόνο συντόνισε την προσπάθεια ο Σωτήρης και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ηρθαν οι εμπλεκομενες υπηρεσίες Όσο για τα σκουπίδια, έχεις δίκιο αλλά τι να γίνει. Μέχρι να μαζευτούν δε θα γίνεται τίποτα άλλο σε αυτή την πόλη?

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΣΩΤΉΡΗ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΩΡΑΣ ΜΕΡΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΒΛΈΠΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΑΥΛΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΥ?

Προσπαθείτε να μας παρουσιάσετε το αυτονόητο ως κατόρθωμα? Αντί να θεραπεύει καταστάσεις ο Σωτηράκης πρέπει να μάθει σαν πολιτική προστασία ότι πρέπει να προλαμβάνει. Εννοώ ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές πάντα καθάριζαν το πάρκο πριν χειμωνιάσει από τα γέρικα και επικίνδυνα δέντρα και δε φτάναμε ποτέ στο σημείο αυτό που φτάσαμε εχτές με κίνδυνο να έχουμε σοβαρό ατύχημα.

Αγαπητέ κωστα έχεις δίκιο σε αυτό αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι όσα πάρκα και πλατείες έχει καθαρίσει η δημοτική αρχή του παυλη δεν τα καθάρισε ο Γιάννος τα 3.5 χρόνια. Όσο για το Σωτήρη έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται να λέει για κατορθώματα τα αυτονόητα. Στο κάτω κάτω μόνος του το ζήτησε να είναι στη πολιτική προστασία. Και πρέπει να βελτιωθεί γιατί έχει πολλά κενά

Παυλη κοίτα να μαζέψεις κανα σκουπίδι και άστα τα υπόλοιπα. Και βγάλε τους Αντιδημαρχους από τη κρυψώνα. Όσο για το Σωτήρη το παλεύει αλλά είναι λίγος για αυτή τη θέση. Για αυτό βέβαια του έχει αντιδήμαρχο από πάνω του

Δύο πράγματα συμβαίνουν ή είσαι βλάκας ή είσαι βλάκας, γιατί το σίγουρο είναι ότι είσαι βλάκας, μόνο την Πετρινού να δει κάποιος πως την συντηρούσαν την εποχή Σμυρνιώτη και πως είναι σήμερα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Είχαν φυτέψει φυτά τα οποία ανανέωναν τακτικά, ήταν καθαρά και η πλατεία και οι χώροι πρασίνου και το συντριβάνι, σήμερα υπάρχει ξεραίλα, βρωμιά παντού, κάδοι σκουπιδιών ξέχειλοι, το συντριβάνι έχει να καθαριστεί από το καλοκαίρι. Αλλά βέβαια με το επίπεδό του ο καθένας, αιρετοί και υπάλληλοι ....... δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια παλικάρια, υπάρχουν αυτοί που και θέλουν και μπορούν να κάνουν μια δουλειά και υπάρχουν και αυτοί που ούτε θέλουν αλλα κυρίως δεν μπορούν..... τη φάγατε την άλλη που και ήθελε και μπορούσε, γιατι σας έμπαινε στη μύτη ακριβώς επειδή μπορούσε να κάνει ότι δεν μπορούν 3-4 παρέα λουστείτε τα .....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

Λίγο προσοχη στο τι γράφετε.. Ο Κος Μπράβος δεν εχει καμια σχέση με την εταιρια "Καγιαννης"..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.