Με κάθε λαμπρότητα εόρτασε και εφέτος η Ενορία του Αγίου Τρύφωνα (photos+video)

Με κάθε λαμπρότητα εόρτασε και εφέτος η Ενορία του Αγίου Τρύφωνα (photos+video)

Ιανουάριος 31, 2015 - 22:15
2 σχόλια

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Τρίπολη

Με κάθε λαμπρότητα εόρτασε και εφέτος η Ενορία του Αγίου Τρύφωνα Τριπόλεως την εορτή του αγίου της.

Το Σάββατο 31η Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Τρύφωνα, τελέσθηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Οι ευσεβείς χριστιανοί δίνουν το «παρών» και προσφέρουν από το υστέρημά τους για να τοποθετηθεί ένα ακόμα λιθαράκι και να αποπερατωθεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Τρύφωνα, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις εκατοντάδες των ενοριτών της νεοσύστατης αυτής ενορίας.

Την 1η Φεβρουαρίου 2015 πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο υπό ανέγερση Ιερός Ναός του Αγίου Τρύφωνος Τριπόλεως.

Αύριο Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, ημέρα της εορτής, στις 07:00 θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια στις 08:30 θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 θα ψαλεί ο Εσπερινός της Υπαπαντής και Ιερά Παράκληση του Αγίου Τρύφωνος.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Ο Παυλής τι ακριβώς πήγε να κάνει στον Άγιο Τρύφωνα ????????? Μήπως να εξομολογηθεί για τα ψέματα που λέει ??? Μήπως να ζητήσει άφεση αμαρτιών για τα σκουπίδια που έχει βρωμίσει όλη την πόλη ??? Με τις κλωτσιές έπρεπε να τον πάρουν !! Δεν ντρέπεται να εμφανίζεται μέσα στον κόσμο ??? Είναι ανεπιθύμητος στην ενορία μας γιατί μας κοροϊδεύει όλους με τα σκουπίδια και παίζει με την υγεία μας!!!!! Να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην ενορία του Αγίου Τρύφωνα Ο Παυλής. Πλέον είναι ανεπιθύμητος στην γειτονιά μας !!!!!

καλημερα σας κ καλο μηνα να εχουμε!!! ευχομαι στους εορταζοντες χρονια πολλα κ καλα να εχουν!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.