Τσιαμούλος σε Κακλαμάνο: Έχουμε γίνει καραγκιόζηδες με τη συμπεριφορά σου (video)

Τσιαμούλος σε Κακλαμάνο: Έχουμε γίνει καραγκιόζηδες με τη συμπεριφορά σου (video)

Ιανουάριος 30, 2015 - 21:01
7 σχόλια

«Δε θα κάνεις ό, τι θέλεις, δεν είναι μαγαζί σου εδώ»

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου τα είχε όλα: απορρίμματα, καταστήματα, αλλά και εντάσεις.

Μία από τις πολλές αντεγκλήσεις ήταν εκείνη με πρωταγωνιστές τον επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ. Τσιαμούλου και τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Κακλαμάνο.

Ο κ. Τσιαμούλος θέλησε να θέσει ερωτήματα στο προεδρείο και στον ίδιο τον δήμαρχο συγκεκριμένα, ενώ ο πρόεδρος τού έκλεινε το μικρόφωνο και δεν του έδινε τον λόγο.

Ο κ. Τσιαμούλος, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε και θέλησε να ζητήσει να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. «Έχω τον λόγο και τηρώ τον νόμο», τόνισε, και ζήτησε από τον πρόεδρο να του ζητήσει συγγνώμη, καθώς ακολουθούσε τη διαδικασία.

Ο κ. Κακλαμάνος τού απάντησε: «Προσπαθώ να σας προστατέψω, κύριε Τσιαμούλο» και στο άκουσμα της φράσης ο δημοτικός σύμβουλος με έντονο ύφος είπε: «Τον εαυτό σου να προστατέψεις, εγώ έχω να κάνω ερωτήσεις, δεν προχωρεί το συμβούλιο αν δεν κάνω τις ερωτήσεις. Έχουμε γίνει καραγκιόζηδες εδώ μέσα με τη συμπεριφορά σου και ευτελιζόμαστε. Ο ρόλος σου είναι να συντονίζεις το ΔΣ.».

Οι ερωτήσεις είχαν αντικείμενο την προγραμματική σύμβαση για το «Βοσυνιώτειο» και για το αν έχει προχωρήσει, αλλά και για τις προσωπικότητες που θα προωθήσουν την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2021.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ένταση στο ΔΣ για την διαδικασία


7 Σχόλια

Τσαμουλο καλα τα λες , αλλα η καραγκιοζοποιηση και σκουπιδοτοποίηση της Τριπολης αρχισε όταν εκλεισες το πλατωμα. Εχεις ευθύνες .Τελειωσες πολιτικα.Τραβα σπιτι σου.......

Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου ζούμε αυτή την κατάσταση.

Αρχίσατε παπαγαλάκια.Δε κοιτάτε να τον μαζέψετε τέτοιο μπ............λο που είσαστε και γελά η Ελλαδα ολόκληρη.

Εσύ που συνεχώς αναφέρεσαι στο "Πλάτωμα" ξέρεις που πέφτει και αν μπορεί να δεχθεί άλλα σκουπίδια ξέχωρα από νόμους και αποφάσεις; Για απάντησε!!!

Βέβαιος και ξέρω!!! Εκεί που εχει κάτι τεράστιες γουβαρες κ Τσαμουλο και χωράνε κάποιες χιλιάδες τόνους σκουπίδια!!! Οχι θα τα έχουμε στους δρόμους και έξω απο τα σπίτια μας εξαιτίας σας!!!!

κριμα για τον τοπο.παλι κακλαμανος και οχι παντου νεοι ανθρωποι.μηπως φταιμε και εμεισ

Αυτο, που οι ανθρωποι σκεφτομαστε σα ζωα πραγματικα με προσπερναει.... Δεν κατα,λαβα γιατι εμεις να την βγαζουμε καθαρη και εκεινη η περιοχη χροοοοονια τωρα να τρωει την μποχα που εμεις φωναζουμε οτι δεν την αντεχουμε. Που ειναι η λυση του δημου. Το οτι θα τον `σταματουσαν` δεν το περιμενε;;;; αυτος δεν φωναζε;;;;τωρα τα ριχνουν στην περιφερεια, της πληρωνουν προστιμα αλλα κανουν την κοτα απεναντι της. Καρεκλακιδες ολοι. Ακομα και οι δημοτικοι συμβουλοι -πρωην υποψηφιοι δημαρχοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.