Δήμος Τρίπολης: Σε 10 μέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος αποθήκευσης απορριμμάτων

Δήμος Τρίπολης: Σε 10 μέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος αποθήκευσης απορριμμάτων

Ιανουάριος 30, 2015 - 19:03
10 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σήμερα Παρασκευή 30/1, ο δήμαρχος Δ. Παυλής μίλησε για το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων και για το πού βρίσκεται ο δήμος σε σχέση με αυτό, κάνοντας λόγο για χώρο αποθήκευσης των απορριμμάτων ο οποίος, όπως είπε, είναι σύννομος και έχει αδειοδοτηθεί για αυτόν τον σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ανέφερε: «Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε πριν από τρεις ημέρες και πρέπει να ξέρετε ότι απαιτούνται το πολύ δέκα μέρες για να κινηθούν οι διαδικασίες σε χώρο τον οποίον έχουμε αποφασίσει», είπε.

Χώρος υπάρχει, και είναι σύννομος και αδειοδοτημένος. Πάμε για αποθήκευση με όλους τους όρους που προβλέπονται από τη νομοθεσία, για να πάνε τα απορρίμματα εκεί.

Τα απορρίμματα θα μεταφερθούν στον χώρο τον μόνιμο, τον αδειοδοτημένο, και έτσι θα έχουμε δική μας λύση, μόνιμη και διαχρονική».

Ακόμη, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, την επόμενη εβδομάδα «θα έχουμε συγκεκριμένη έκτακτη συνεδρίαση, όπου θα οριστεί η διαδικασία με τις άδειες στο χέρι, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία».
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Τσιαμούλος επέμεινε στην ερώτησή του για τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε ο δήμος τις λευκές σακούλες στις οποίες τοποθετούνται τα απορρίμματα, οι οποίες, ας σημειωθεί, είναι ήδη γεμάτες, δίπλα στους κάδους. Ο κ. Παυλής απάντησε ότι ο δήμος τις αγόρασε από επιχειρήσεις, και κόστισαν 3,60 ευρώ.

Ως προς τα ανακυκλώσιμα, ο δήμαρχος είπε ότι πάνε κανονικά στο ΚΔΑΥ , ενώ μέλημα του δήμου είναι να αδειάσει το Κέντρο Διαλογής από το υπόλειμμα, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της ανακύκλωσης.
«Τη Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα και την Τρίτη, προκειμένου να γίνουν συναντήσεις για το θέμα των απορριμμάτων», ανακοίνωσε ο δήμαρχος.
 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Ειστε γελοιοι και πλεον επικινδυνοι!!! 10 μερες ειναι πολυς καιρος... Ποσο ακομα... Και θελετε και την στηριξη των πολιτων; Πειτε μας τι κανετε για την πολη; Αα ναι, την κανετε υποψηφια πρωτευουσα πολη. Μεχρι το 2021 μπορει να εχει βρεθει ενας σοβαρος ανθρωπος να αναλαβει...

Μου θυμίζει το σε 3 μέρες θα αδειάσει η πόλη από σκουπίδια, σε μά εβδομάδα δεν θα υπάρχει σκουπίδι.....γελοίοι

Aπό την 1η Σεπτέμβρη ακούμε σε 3 μέρες, σε 5 μέρες και έχουν περάσει 155 μέρες !!! Ελεος δεν αντέχουμε άλλο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα είστε άχρηστοι . Να παραιτηθείτε κύριε Παυλή !!!!!

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 7ΗΜΕΡΟ ΣΕ 10ΗΜΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ !!!!!!!. ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΑΥΛΗΣ & ΣΥΜΜΟΡΙΑ) ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???? ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!!!!!!!!!! Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ - Ή ΑΥΤΟΙ - Ή ΕΜΕΙΣ !!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΜΗΤΣΟ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ !!!!!!!!!!

Καλοσόρισες παλι τρελο καρναβαλι !!! Δήμαρχε, τελικά είσαι λίγος, πιο λίγος κι απ΄το Σμυρνιώτη... Τοσους μήνες και δεν εχει κάνει τίποτα κι όχι μόνο αυτό, τρώμε και τα σκουπίδια κάθε μέρα στη μάπα... Μας έχεις φλομόσει στο ΘΑ... Αν δεν μπορείς, παραιτήσουμ να φύγεις τουλάχιστον με αξιοπρέπεια, όχι με χειροπέδες...

Δηλαδη σε 10 μερες θα ανακοινωθει εκείνο το σχεδιο του Παυλή για τα σκουπίδια? Τοσους μηνες γιατι μας αφηνες σε αγωνία Δημήτρη ? Η ψηφος που σου εδωσα μου πρόσφερε πολυ σασπενς....... Στις επομενες εκλογες θα παρεις το ........ μακρύ !

Δεν καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες. Σε δέκα........ ημέρες θα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ". Βάλτε μετά τις αντιδράσεις των γύρω περιοχών, βάλτε την αρχαιολογική, βάλτε τα δικαστήρια........ Οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον επικίνδυνοι, για εμάς, για τα παιδιά μας και για την δημόσια υγεία. Εισαγγελέας δεν υπάρχει; Ιατρικός κόσμος δεν υπάρχει; Θα πρέπει εγώ να προβώ σε μηνύσεις; Στο παρά ένα είμαι και θα το κάνω, για να σώσω πάνω απ΄όλα τα παιδιά μας .-

Στις άλλες εκλογές να ψηφίσετε γιαννάκη ρε ΖΩΑ και όχι κάτι καινούργιο................................. Νέους ανθρώπους να αγαπούν την πόλη και όχι την τσέπη τους,για να λύσουν- τα οικονομικά- της κρίσης τους..................................

Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου ζούμε αυτή την κατάσταση.

Εμενα κατι μου λεει πως τα σκουπιδια θα πανε τελικα προς Θανα, Τζιβα και λοιπες περιοχες γιατι απλα συμφωνησαν αυτοι που μεχρι εχθες φωναζαν....απλα γιατι κατι τους εταξαν......τωρα δεν θα κινδυνευει πια η υγεια τους απ τα σκουπιδια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.