Τον είπε «Γιαννάκη» και κοντραρίστηκαν (video)

Τον είπε «Γιαννάκη» και κοντραρίστηκαν (video)

Ιανουάριος 30, 2015 - 19:52
17 σχόλια

Παυλής: Γιαννάκη σταμάτα να με διακόπτεις

Σμυρνιώτης σε Κακλαμάνο: Μάζεψέ τον

Όπως φάνηκε και στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Δήμου Τρίπολης, η κόντρα ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Δ. Παυλή και στον πρώην Γ. Σμυρνιώτη βαίνει αμείωτη. Αν και η συνεδρίαση αφορούσε στο μείζον ζήτημα των απορριμμάτων που έχουν πνίξει την πόλη, για άλλη μία φορά η προσφώνηση «Γιαννάκη» την οποία εκστόμισε ο κ. Παυλής απευθυνόμενος στον κ. Σμυρνιώτη, άναψε και πάλι τα αίματα.

Καθώς η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους δεν έχει ακόμη λήξει -να θυμίσουμε ότι η απόφαση του ΣτΕ θα ανακοινωθεί περίπου σε έναν μήνα- οι δύο άνδρες κονταροχτυπήθηκαν με αφορμή αυτή τη διαμάχη και στο ΔΣ, πράγμα που δεν τιμά ούτε τη συνεδρίαση ούτε τα μέλη.

Ο κ. Σμυρνιώτης κάλεσε τον κ. Παυλή αφενός να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, και αφετέρου, και αν χάσει τη δικαστική μάχη, να πληρώσει τη δικαστική δαπάνη. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν χάσω, θα πληρώσω τη δικαστική δαπάνη, αλλά αν χάσετε εσείς, πληρώνετε εσείς».

"Γιαννάκη να μην διακόπτεις", είπε ο δήμαρχος με τον κ. Σμυρνιώτη, τον κ. Ταλούμη και την κα Ζαμπαθά να αντιδρούν με αυτή τη συμπεριφορά και τις εκφράσεις του δημάρχου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Κακλαμάνος Τάσος ζήτησε από τον κ. Σμυρνιώτη να μην διακόπτει συνεχώς με τον πρώην δήμαρχο να του απαντά "Αφού δεν τον μαζεύεις".

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Kόντρα Παυλή -Σμυρνιώτη στο ΔΣ


17 Σχόλια

Δημητρακι δε πας να κολυμπησεις στα σκουπιδια λεω....χαμενε ανθρωπε.. απορω πως εκλεχτηκες...χωρις ιχνος παιδειας...!!!!!!!

Γιαννάκη μάζεψε το δάχτυλο στην έκφραση"εσυ'εμενα;" Γιατι θα βγάλεις κανένα μάτι....χαχαχαχαχαχα...τρομάξαμε τώρα....

Tζομπαναραίοι και καράβλαχοι όλοι τους. Να πανε σπίτια τους να βγάλουμε στο δήμο ένα νέο παιδί , να χει όρεξη για δουλεία και κοινή λογική.

Μάθε πρώτα ορθογραφία και συντακτικό κυρία μου και μετά μίλα για τους άλλους. Loser του πληκτρολογίου που προσπαθείες να εκτονώσεις τα κόμπλεξ σου στα portals.

Μη βιάζεσαι, σε 10 ημέρες θα ανακοινώσει πιο 10ημερο θα αρχίσουν οι προγραμματικές διαδικασίες για να οριστεί το 10ημερο που θα αποφασίσει πότε και που θα πάνε τα σκουπίδια!

ο δημαρχος οταν ηταν σχολειο σιγουρα ηταν ενα παιδι που επαιζε τερμα στη γυμναστικη και ηταν "θυμα" Bullying. σιγουρααααααα

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΑΛΟΥΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΤΑΛΟΥΜΑΚΟΣ....

γιαννακη αυτο το ειρωνικο υφος σου με εκπλησσει !!!!! σηκωνεισ ψηλα τισ πλατες.........σηκωσε ψηλα το κεφαλι και επι δημαρχιας σου τα ιδια εκανες..............................

Το ειρωνικό ύφος του ...Γιαννάκη βλέπω σε πειράζει. Τις ...παπαριές που λέει και κάνει εδώ και πέντε μήνες ο Δημητράκης βλέπω δεν σου κάνουν καμιά εντύπωση!!!

Τι θα ανακοινώσει σε 10 μέρες? την απόφαση του ΣΤΕ?? αυτο περιμένει ο γιανκος και τίποτα άλλο!!! Μετά κα απο αυτο πάει με το Ματινακι για ψυχοθεραπεία.....

γιαννη εχεις μπλεξει με τραμπου**** ς!! Δεν βγαζεις ακρη!! μια πολη για κλαματα! ρεζιλι μας κανουν!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΑΥΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Για ψυχοθεραπεία πρέπει να πάει ο Παυλής και οι συμβούλοι του, για να μάθουν να μιλάνε καλύτερα και να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τη διαφορά του δημοτικού συμβουλίου από του καφενείου. Συμπεριφέρονται σα ζώα...

Αφού ο Παυλής είναι τόσο σίγουρος για τη νομιμότητά του , τότε τι ζόρι τραβάει για το ΣτΕ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.