Το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς για Αρκαδικό

Το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς για Αρκαδικό

Ιανουάριος 29, 2015 - 20:04
26 σχόλια

Η Λευκάδα θελει τη ρεβάνς

Το Σάββατο 31/01 ο Αρκαδικός υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που καλείται να ξεπεράσει ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο.

Ο αγώνας με τη Λευκάδα θα σημάνει και την έναρξη του δεύτερου γύρου. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είχε λήξει με τον Αρκαδικό να «δραπετεύει» με ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα από το κατάμεστο «κάστρο» της Δόξας. Μια ήττα που έκατσε βαριά στους Λευκαδίτες, γι’ αυτό τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα της νησιώτικης ομάδας κάνουν λόγο για ρεβάνς από εκείνο το οδυνηρό αποτέλεσμα (72-73). Μια Δόξα που ήταν από την αρχή μέσα στις πιο δυνατές ομάδες, με τον Αποστολίδη να ηγείται του πολύ καλού συνόλου (Αναγνωστόπουλος, Καραδολάμης, Σκλάβος), αλλά πλέον και με την προσθήκη του Κυρίτση τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για τις ομάδες της Α2.

Ο Αρκαδικός διαθέτει ένα ρόστερ που δεν φοβάται κανέναν –εκτός από τον κακό του εαυτό, που εδώ που τα λέμε, έχει καιρό να εμφανιστεί και με τον ρυθμό που έχει ομάδα δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε.

Η προετοιμασία για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι κυλάει πολύ καλά, με τη σωματική και ψυχική κατάσταση των παικτών να βρίσκεται σε τρομερά επίπεδα. Επίσης, αυτό που δίνει ξεχωριστή σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το χρονικό σημείο. Ο Αρκαδικός έχει «χτίσει» ένα σερί νικών και το ροζ φύλλο αγώνα επί της Λευκάδας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τον επόμενο τελικό με το Λαύριο.

Στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι του Σαββάτου (31/01 17:00) οι παίκτες του Αρκαδικού χρειάζονται ένα κατάμεστο ΔΑΚ για να πάρουν την έξτρα ώθηση που χρειάζονται, αλλά και για να αποσυντονίσουν τους φιλοξενούμενους.

Όλοι στο ΔΑΚ λοιπόν, γιατί το ταξίδι προς την Α1 είναι «δύσκολο» και «μαγικό» και ο κόσμος του Αρκαδικού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ειδήσεις: 

26 Σχόλια

"...Μια ήττα που έκατσε βαριά στους Λευκαδίτες, γι’ αυτό τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα της νησιώτικης ομάδας κάνουν λόγο για ρεβάνς από εκείνο το οδυνηρό αποτέλεσμα (72-73). .." ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ (ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ), Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ(ΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΚΥΡΙΕ dimitris ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΔΟΞΑ) ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΑΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ!!!!! Η ΔΟΞΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!

Μιχαλάκη δεν ξέρεις τι σου γινεται ... Θα περιμένω τα σχόλια σου μετά την 10αρα του Σαββάτου

Φίλε Μιχαλη μας επριξες, αν η ομαδα σου ηταν τοσο καλη επρεπε να μας ριξει 10 ποντους στον πρωτο γυρο αλλα χασατε. Και στις αλλες ομάδες έτσι γράφεις; Αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις;

Μιχάλη μου,αγόρι μου........ Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!! Οι βολές είναι ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ θέμα τύχης.Το πετάς το τόπι και εάν μπει ........μπήκε!!!!!!!! Δε θα σκάσουμε κιόλας!!!!!! Έχω και παραδείγματα ΑΤΥΧΩΝ παικτών , που η τύχη τους είχε γυρίσει την πλάτη στην εκτέλεση των βολών ( Φασούλας , Σχορτσιανίτης κτλ ) , η αποθέωση της ατυχίας!!!! Επίσης θυμάμαι έναν που η τύχη ήταν με το μέρος του στην αρχή και μετά του γύρισε την πλάτη ( Πάσπαλι , είμαι και γαύρος , δεν ξέρω εάν φαίνεται ) Άτυχα , πολύ άτυχα αυτά τα παιδιά!!!!! Όχι μόνο στις βολές ( Φασούλας - έμπλεξε με ΠΑΣΟΚ κτλ... , Σχορτσιανίτης - δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του το φαϊ, παραλίγο να στραβωθεί , Πάσπαλι - παραλίγο να πεθάνει από την καρδιά του ) Και πόσα άτυχα παιδιά δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα............Γ..μώ τη ατυχία μου μέσα !!!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ dimitris ΠΑΩ ΠΑΣΟ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ! ΚΡΙΜΑ!

"...κόκκινος είναι σβέρκος από την φάπα της πρώτης αγωνιστικής..."!!!!!! ΦΑΠΑ; ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ dimitris ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ (ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ! ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ!

"...κόκκινος είναι σβέρκος από την φάπα της πρώτης αγωνιστικής..."!!!!!! ΦΑΠΑ; ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ dimitris ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ TO MEΓΑΜΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΖΙΑΓΚΟΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗ! ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 60-40 ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ!

ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ..........ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...........ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.........Ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΗ..........ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ.........ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 60-40 ΑΛΛΑ ΓΙΑ 98-2..........ΒΛΑΚΑ........ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ.......

Άσε την επιστήμη ήσυχη , δεν πιστεύω ότι έχεις καμία σχέση με δαύτη.ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ λέγεται το σύστημα!!!!! Δεν γίνεται αλλιώς........Θα σου έγραφα και το απόφθεγμα του Αινστάιν περι απείρου και ανθρώπινης βλακείας , αλλά προφανέστατα είσαι ενήμερος περί αυτού........Χέρια Χηλά λοιπόν!!!!! Και όλα θα γίνουν .Ααα.. μην ξεχάσω το Σαββάτο ( και όχι Κυριακή , μην ξεχνιόμαστε ) να φέρω και το διαιτητόμετρο να μετήσω μέχρι 60-40 υπέρ του Αρκαδικού , στο 61-39 θα γίνω έξαλλος και θα αρχίσω να φωνάζω και εγώ....Δεν είναι κατάσταση αυτή!!! ( Ποστάρουμε και με μικρά γράμματα καμιά φορά ή σε μπερδεύει το σύστημα ;; Αλλά που να κάθεσε να βάζεις τόνους τώρα , βάλτα κεφαλαία να ξεμπλέκουμε , έτσι;;;) Επίσης το κολπάκι της υποτίμησης του συνομιλητή σου καλά κρατεί και ας σου το επισημαίνω συνέχεια.Όλα κεφαλαία και το όνομά μου μικρά;;;;;

ΜΕΓΑΜΕΙΟ;;;;;;;; Το έπιασα το υπονοούμενο............. ( Δεν με ακούς , δεν με ακούς , σου έχω συστήσει να ηρεμήσεις αλλά εσύ εκεί το χαβά σου , δεν βγαίνει άκρη με τα νεύρα ρε παιδί μου , να, τα βλέπεις , κι΄ άλλο λάθος , έλεος ). Και ύβρεις κάργα (ψώνιο, μικροπρεπείς , κομπλεξικοί) αλλά ντάξει , το μικροπρεπείς ήταν άλλου επιπέδου...........

Φίλε dimitris ανάλογα με το επίπεδο των επιχειρημάτων του συνομιλητή μου απαντάω.Δεν φταίω εγώ αν με αυτά που λες αδικείς τον εαυτό σου! Σου λέω αυτονόητα πράγματα και εσύ απαντάς άρες μάρες κουκουνάρες!!!! Σε πληροφορώ μάλιστα ότι όντως είμαι επιστήμονας και μάλιστα καταξιωμένος στον χώρο μου και σε αντίθεση με εσένα έχω παίξει και μπάσκετ για το οποίο, λυπάμαι που θα το πω, δεν ξέρεις την τύφλα σου!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΨΑΥΤΗ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ (ΕΔΩ ΞΑΝΑΓΕΛΑΝΕ!) ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη που δεν είμαι οπαδός της επανάστασης του αυτονόητου!!! Αυτονόητο λες το γεγονός ότι οι βολές είναι καθαρά θέμα τύχης ;;; Αυτονόητο λες το γεγονός ότι το μυαλό σου έχει κολλήσει εδώ και πέντε - έξι μήνες με ένα παιχνίδι μπάσκετ;;;; Αυτονόητο λες το γεγονός ότι στολίζεις καθένα που δε συμφωνεί μαζί σου;;; Εντάξει , για μένα που εσύ ξέρεις ότι δεν έχω παίξει μπάσκετ ( χάρισμα το να ξέρεις ποιός είναι ο άλλος μόνο μέσα από το τι γράφει) αυτά δεν είναι αυτονόητα .Όσο για τις άρες μάρες κουκουνάρες στα είπα , μην επανέρχομαι , τα νεύρα δεν κάνουν καλό, κοίτα να ηρεμήσεις , για το καλό της επιστήμης που υπηρετείς βεβαίως βεβαίως........

Και επίσης δεν κλέβουμε ατάκες!!!!!! Το ποιός απαντάει βάσει του επιπέδου του άλλου στο έχω γράψει εγώ πρώτος , μην το χρησιμοποιείς , δεν κάνει.......

Διεκδικείς και την πατρότητα των εκφράσεων τώρα.... Όταν χρησιμοποιούμε μια έκφραση θα ζητάμε και την άδεια σου πρώτα! Αν δεν καταλαβαίνεις ότι οι βολές είναι και θέμα τύχης θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα γιατί πραγματικά έχεις πρόβλημα να καταλάβεις τα αυτονόητα: Επειδή είμαι και εγώ γαύρος να σου θυμίσω πως πήραμε την Ευρωλίγκα στην Κωσταντινούπολη; Έχασε ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ ο Ζισκάουσκας!!!!! Σύμφωνα με την φοβερή και τρομερή λογική που έχεις εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα ο Ζισκάουσκας είναι ανίκανος στις βολές και ο Καμπούρης που έβαλε KAI ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ το 1987 είναι παικταράς και ικανότερος στις βολές από τον Ζισκάουσκας!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!!!!! ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ! ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΤΥΧΗ!!! ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ (ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!) ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΨΑΥΤΗΣ Ή Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ!) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν διεκδικώ την πατρότητα κανενός!!!!! Απλά με είχες επιπλήξει στο παρελθόν ότι πετάω τη μπάλα στην εξέδρα , ότι πρέπει να μιλάω με επιχειρήματα και άλλα τέτοια και επειδή το " η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψ(χ)ηλά" δεν είναι του στυλ σου ( ή μάλλον δεν ήταν), γι' αυτό και το επεσήμανα.Επίσης ,επειδή έχω διαπιστώσει ότι είσαι αγύριστο κεφάλι ( με την καλή έννοια το λέω , ότι έχεις μια άποψη και την υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους ,αυτό μου αρέσει) με παραξένεψε λίγο το γεγονός ότι φαίνεται ότι έχω αρχίσει να σε επηρεάζω ,έστω και χωρίς να θέλεις να το παραδεχθείς. Ανέτρεξε λίγο στα προηγούμενα και θα δεις ότι στο πρώτο σου post ανεφέρεις "ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ (ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ).Το έκανα copy - paste για να μην θεωρήσεις ότι διαστρεβλώνω κάτι.Νομίζω ότι εκεί λέει ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ , το ΚΑΙ το προσθέτεις τώρα και είναι αυτό για το οποίο κάνουμε ολόκληρη τη μανούρα τόοοοοοοοσο καιρό.Κάπως σαν κωλοτούμπα μου κάνει αυτό , αλλά δεν πειράζει.Θεωρώ δεδομένο ότι θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι συγγενής του Καρύδα αλλά ούτε και βιογράφος του προκειμένου να ξέρω πότε και αν έχει ξαναβάλει τέτοιο τρίποντο και άρα άδικα περιμένεις.Θεωρώ θετικό ότι ΤΕΛΙΚΑ παραδέχεσαι ότι η ιστορία στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή εν γενει εμπεριέχει και τον παράγοντα τύχη και αυτό δεν αλλάζει!!! Σαφώς και πιστεύω ότι ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ήταν μάγκας και όχι τυχερός για να βάλει ΚΑΙ τις δύο βολές το 1987 και θεωρώ ΑΝΙΚΑΝΟ τον επαγγελματία παίκτη ΣΙΣΚΑΟΥΣΚΑΣ ( που πληρώνεται για να τις βάλει σε ένα τέτοιο σημείο) που έχασε ΚΑΙ τις δύο βολές , δεν είχε τα ΚΑΚΚΑΛΑ ρε αδερφέ , πως να το πω αλλιώς.Κάκκαλα το οποία είχε ο Πρίντεζης και έβαλε αυτό που έβαλε , γιατί με αυτό πήραμε την Ευρωλίγκα και όχι επειδή ο ΣΙΣΚΑΟΥΣΚΑΣ έχασε τις βολές που έχασε.Εσύ που έχεις παίξει μπάσκετ ξέρεις ότι η στιγμή κρίνει τα παιχνίδια και όχι η εν γένει πορεία κάθε παίκτη στον μπασκετικό χώρο.Η ΣΤΙΓΜΗ φίλε Μιχάλη. Το ευτύχημα τελικά είναι ότι έχουμε ένα σημείο επαφής ( ΤΟ σημείο επαφής θα έλεγα , το οποίο δεν είναι άλλο από τον ΓΑΥΡΟ!!!!!) .Θεωρώ ανούσιο το να συνεχίσουμε να κοντραριζόμαστε ή να επιχειρηματολογούμε κατ' εσέ ,μετά από το δεδομένο αυτό .Μετά και το χτύπημα αυτό , δεν έχω παρά να ξαναευχηθώ καλή επιτυχία στην Δόξα σου και είθε ο καλύτερος και τυχερότερος ( γιατί συμφωνήσαμε ότι την τύχη δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε ,είτε το θέλουμε είτε όχι και άρα δεν μπορούμε να στεκόμαστε στον παράγοντα αυτό ως μονοδικό κριτήριο μιας νίκης ,όπως εσύ ήθελες να πιστεύεις) να κερδίσει.....

Τι έγινε ρε dimitris; Χάθηκες! Δεν έχεις τι να πεις τώρα σύγαυρε με τα παραδείγματα που σου ανέφερα; Όταν δίνεις διαφορετικές διαστάσεις από τις πραγματικές σε γεγονότα (ικανότητα εκεί που υπάρχει προφανώς τύχη) αυτά συμβαίνουν! Εκτίθεσαι!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ..........ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ........ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..........ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΡΕΕΕΕ........

Δεν διεκδικώ την πατρότητα κανενός!!!!! Απλά με είχες επιπλήξει στο παρελθόν ότι πετάω τη μπάλα στην εξέδρα , ότι πρέπει να μιλάω με επιχειρήματα και άλλα τέτοια και επειδή το " η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψ(χ)ηλά" δεν είναι του στυλ σου ( ή μάλλον δεν ήταν), γι' αυτό και το επεσήμανα.Επίσης ,επειδή έχω διαπιστώσει ότι είσαι αγύριστο κεφάλι ( με την καλή έννοια το λέω , ότι έχεις μια άποψη και την υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους ,αυτό μου αρέσει) με παραξένεψε λίγο το γεγονός ότι φαίνεται ότι έχω αρχίσει να σε επηρεάζω ,έστω και χωρίς να θέλεις να το παραδεχθείς. Ανέτρεξε λίγο στα προηγούμενα και θα δεις ότι στο πρώτο σου post ανεφέρεις "ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ (ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ).Το έκανα copy - paste για να μην θεωρήσεις ότι διαστρεβλώνω κάτι.Νομίζω ότι εκεί λέει ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ , το ΚΑΙ το προσθέτεις τώρα και είναι αυτό για το οποίο κάνουμε ολόκληρη τη μανούρα τόοοοοοοοσο καιρό.Κάπως σαν κωλοτούμπα μου κάνει αυτό , αλλά δεν πειράζει.Θεωρώ δεδομένο ότι θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι συγγενής του Καρύδα αλλά ούτε και βιογράφος του προκειμένου να ξέρω πότε και αν έχει ξαναβάλει τέτοιο τρίποντο και άρα άδικα περιμένεις.Θεωρώ θετικό ότι ΤΕΛΙΚΑ παραδέχεσαι ότι η ιστορία στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή εν γενει εμπεριέχει και τον παράγοντα τύχη και αυτό δεν αλλάζει!!! Σαφώς και πιστεύω ότι ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ήταν μάγκας και όχι τυχερός για να βάλει ΚΑΙ τις δύο βολές το 1987 και θεωρώ ΑΝΙΚΑΝΟ τον επαγγελματία παίκτη ΣΙΣΚΑΟΥΣΚΑΣ ( που πληρώνεται για να τις βάλει σε ένα τέτοιο σημείο) που έχασε ΚΑΙ τις δύο βολές , δεν είχε τα ΚΑΚΚΑΛΑ ρε αδερφέ , πως να το πω αλλιώς.Κάκκαλα το οποία είχε ο Πρίντεζης και έβαλε αυτό που έβαλε , γιατί με αυτό πήραμε την Ευρωλίγκα και όχι επειδή ο ΣΙΣΚΑΟΥΣΚΑΣ έχασε τις βολές που έχασε.Εσύ που έχεις παίξει μπάσκετ ξέρεις ότι η στιγμή κρίνει τα παιχνίδια και όχι η εν γένει πορεία κάθε παίκτη στον μπασκετικό χώρο.Η ΣΤΙΓΜΗ φίλε Μιχάλη. Το ευτύχημα τελικά είναι ότι έχουμε ένα σημείο επαφής ( ΤΟ σημείο επαφής θα έλεγα , το οποίο δεν είναι άλλο από τον ΓΑΥΡΟ!!!!!) .Θεωρώ ανούσιο το να συνεχίσουμε να κοντραριζόμαστε ή να επιχειρηματολογούμε κατ' εσέ ,μετά από το δεδομένο αυτό .Μετά και το χτύπημα αυτό , δεν έχω παρά να ξαναευχηθώ καλή επιτυχία στην Δόξα σου και είθε ο καλύτερος και τυχερότερος ( γιατί συμφωνήσαμε ότι την τύχη δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε ,είτε το θέλουμε είτε όχι και άρα δεν μπορούμε να στεκόμαστε στον παράγοντα αυτό ως μονοδικό κριτήριο μιας νίκης ,όπως εσύ ήθελες να πιστεύεις) να κερδίσει.....

Συγαυρέ , έχουμε και άλλες δουλειές , δε μπορούμε να ασχολούμαστε συνεχώς με την πάρτη σου..........

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕΙΣ: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ. ΠΟΣΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ; ΚΑΜΜΙΑ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ή ΌΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ Η ΤΥΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΤΙ ΤΟ ΒΑΖΑΝΙΖΟΥΜΕ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΩΝ! ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ Ή ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ (ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΑ). ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ;

Τελικά τι άνθρωπος είμαι , μου έχεις δημιουργήσει υπαρξιακό!!!!! Ασχετός;;;;Διαστρεβλωτής της πραγματικότητας;;;;Τυφλός;;;;;;Χαμένος;;;;;Ποιοτικός;;;; Με έχεις μπερδέψει...... Τώρα , το πως αυτό που έλεγα ότι η τύχη είναι βασικός παράγοντας που είτε θέλουμε είτε όχι υπάρχει και αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για το αποτέλεσμα ενός αγώνα ( πρόσεξε , δικαιολογία και όχι παραγοντας που κρίνει έναν αγώνα) έρχεται να είναι αυτό για το οποίο εσύ θες να με πείσεις δεν το κατάλαβα.... Το τι θα γινόταν εάν ο Αρκαδικός επαιζε χωρίς τον Καρύδα ή τον Τζόρτζεβιτς ή οποιονδήποτε άλλο δεν το γνωρίζω και εύχομαι να μην το μάθω ( γιατί αυτό θα σημαίνει πρόβλημα υγείας το οποίο κανένας πιστεύω δεν εύχεται για ένα παίκτη και για κανένα άνθρωπο γενικά) αλλά να σου θυμίσω ότι η Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου το 2006 έπαιξε χωρίς το Γκασόλ , το μεγάλο της παίκτη τότε ,και μας διέλυσε.Μερικές φορές η απουσίες συσπυρώνουν μια ομάδα και αποσυντονίζουν την άλλη ξέρεις.....Δεν μπορούμε να κάνουμε υπόθέσεις, με τα ΑΝ και τις υποθέσεις δεν βγαίνει άκρη.....Και ο ΓΚΑΛΗΣ ήταν παικταράς και ο Άρης μεγάλη ομάδα αλλά με μόνο αυτό το δεδομένο δεν πήρε Ευρωλίγκα , στα λόγια μου έρχεσαι , σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε να του δώσουν μια τιμής ένεκεν , αλλά δεν πάει έτσι......Απλά πέρασαν στην ιστορία ως ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ και μια μεγάλη ομάδα που δεν κατέκτησε κανένα ευρωπαικό τίτλο!!! Και ο Γαύρος πήγε στο Τελ Αβίβ με τεράστιους παίκτες και έσπασε τα μούτρα του και πήγε στην Πόλη και το Λονδίνο ώς αουτσάιντερ και το πήρε!!!!! Δεν διαφωνούμε πουθενά επί της ουσίας , απλά ....... διαφωνούμε στον τρόπο προσέγγισης , αυτό είναι.Η διαφωνία όμως είναι που πάει τον κόσμο και τον άνθρωπο μπροστά , η διαφωνία είναι καλό πράγμα!! Ο φανατισμός ΔΕΝ είναι .........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.