Τελικά τα πεζοδρόμια στην Τρίπολη για ποιους είναι;

Τελικά τα πεζοδρόμια στην Τρίπολη για ποιους είναι;

Ιανουάριος 29, 2015 - 15:21
6 σχόλια

Ελιγμούς ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια, είναι αναγκασμένοι να κάνουν καθημερινά οι κάτοικοι της Τρίπολης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα αυτοκίνητα κάνουν συνεχώς κατάληψη των πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα οι πεζοί να μην μπορούν περπατήσουν με ευκολία. Ειδικά ως προς τη διέλευση των παιδικών καροτσιών, δεν χωρεί αμφιβολία ότι γονείς και συνοδοί θα πρέπει να βγουν στον δρόμο για να περάσουν.

Χαρακτηριστική περίπτωση της αναρχίας που επικρατεί με την κατάληψη πεζοδρομίων από αυτοκίνητα αποτελούν οι κεντρικές οδοί της πόλης. Η κυκλοφορία των πεζών πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας. Σε πολλά σημεία τα πεζοδρόμια είναι τόσο στενά, και την ίδια ώρα δεκάδες αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω σε αυτά, καθιστώντας δύσκολη τη διάβαση των πεζών.

Εδώ γεννιέται και το ερώτημα: «Τελικά, για ποιους είναι τα πεζοδρόμια στην Τρίπολη; Για τους πεζούς ή για τα αυτοκίνητα;».

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

αν ερχότανε ο γερανός 2-3 φορές και τα μάζευε συν ένα πρόστιμο βαρβάτο να σου πω μετά αν το ξανακάνουνε.

Που είναι ο γερανός που έλεγε ο κύριος Παυλής στα δημοτικά συμβούλια ότι θα έβαζε? Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο ψεύτης είναι!!!

Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή του νόμου. Γιατί δεν κάνει περιπολία η Τροχαία; Αν είχαν σίγουρο οι οδηγοί ότι θα κοπεί κλήση, δεν υπάρχει περίπτωση να έκαναν κάτι τέτοιο. Αλλά τώρα που ξέρουν ότι η πιθανότητα κλήσης είναι μηδαμινή, δεν το πολυσκέφτονται... Μήπως εμείς οι πεζοί πρέπει να αρχίσουμε τις καταγγελίες στην Τροχαία για κάθε τέτοιο παρκάρισμα που βλέπουμε;

Ή Τροχαία δεν έχει βενζίνη ούτε για να πάει το γύρο της πλατείας, ούτε επαρκές προσωπικό έχει. Και επειδή εμείς οι δημότες δεν έχουμε ούτε παιδεία στην οδήγηση καλό είναι να ξαναμπούν τα κολωνάκια.

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΑΠΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ. Να βελάξουν να γαιδούρια.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.