Σμυρνιώτης: Καλώ τη Δικαιοσύνη να επέμβει για τα απορρίμματα (video)

Σμυρνιώτης: Καλώ τη Δικαιοσύνη να επέμβει για τα απορρίμματα (video)

Ιανουάριος 28, 2015 - 21:21
26 σχόλια

1.600 τόνοι απορριμμάτων στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμυρνιώτης μίλησε για την κωλυσιεργία της διοίκησης του δήμου, όσον αφορά στο θέμα των απορριμμάτων στον Δήμο Τρίπολης, καθώς τα απορρίμματα μένουν στους δρόμους απειλώντας τη δημόσια υγεία.

«Έπαψε πλέον να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο κ. Παυλής ψεύδεται δημοσίως», είπε, επιτιθέμενος ευθέως στον δήμαρχο.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για την κοινή απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Γ. Διδασκάλου και του κ. Αγγελάκα, γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία ναι μεν δίνει λύση στο πρόβλημα αλλά όχι άμεσα, καθώς για την έναρξη της μεταφοράς θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και λαμβάνει διαστάσεις επικίνδυνης υγειονομικής κρίσης

Κάλεσε τον κ. Παυλή να αναλάβει τις ευθύνες του και να ορίσει χώρο προσωρινής αποθήκευσης και χώρο μεταφόρτωσης των απορριμμάτων, «τον ίδιο που είχαμε ορίσει εμείς ή και άλλο», όπως είπε, προκείμενου να ξεκινήσει η αποκομιδή από τη πόλη.

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση τον καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο ενώπιο των πολιτών αλλά και των αρμοδίων οργάνων της διοίκησης και της Δικαιοσύνης, τα οποία σε αυτή την περίπτωση καλώς άμεσα να επέμβουν», δήλωσε.

Ακολούθως, ανέφερε: «Εκτιμώντας ότι αυτή τη στιγμή μέσα στην πόλη της Τρίπολης υπάρχουν περίπου 1.500-1.600 τόνοι απορριμμάτων, στην ουσία οι 4.000 τόνοι για τον ΧΥΤΑ Φυλής θα λύσουν προσωρινά το πρόβλημα των απορριμμάτων για τον Δήμο Τρίπολης περίπου για 2 μήνες».

Ο κ. Σμυρνιώτης κλείνοντας ανέφερε ότι γνωρίζει πως χρησιμοποιούνται χωματερές στον Δήμο Τρίπολης όπου έχουν καταλήξει τα απορρίμματα από το νοσοκομείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Σμυρνιώτης για την απόφαση της Αποκεντρωμ


26 Σχόλια

Χεστήκαμε κε Γιάννη !!!!!Το <<έργο>> το είχαμε δεί----- το ίδιο ------ επι θητείας σου.¨Μή γίνεσαι καραγκιόζης.νομίζεις ότι το ξεχάσαμε;;;;Άει σιχτιρ λοιπόν ανίκανε δήμαρχε,έχασες τον βαρβάτο μισθό εν καιρώ ανεργίας και πονάς...... κε ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ** ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΓΟΥΒΕΣ !!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Νομίζω ότι την κατάσταση πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας εμείς οι πολίτες από αύριο τα σκουπίδια στο Δημαρχείο, στο βενζινάδικο του Τασούλη και όσοι μένουν στα περίχωρα στο Κακούρι

Δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ο Παυλής ειδικά αν έφαγε και πόρτα από την Δούρου βοήθειά μας. Όσο για τους υπαλλήλους του δήμου που απασχολούνται στα σκουπίδια τους στέλνουν για ειδικά εμβόλια στο ΙΚΑ . Αν αρρωστήσει πολίτης τι θα γίνει ? Ποιος θα φταίει ? Ο Μήτσος είναι επικίνδυνος και όσο ο καιρός περνάει γίνεται χειρότερος , μήπως είναι καιρός να παραιτηθεί ?

O Γιάννης είναι ο μόνος που έλεγε την αλήθεια για το ποιός έχει την ευθύνη των απορριμμάτων και ο κόσμος πίστεψε τον ψεύτη τον Παυλή που έλεγε ότι έχει τη λύση...

Ο μισθός του δημάρχου δεν είναι όπως του βουλευτή , είναι 1480€ για όσους δε ξέρουν. Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας παιδιά βγάζει περισσότερα,, μην τρελαθούμε τώρα για το μισθό.

Ο Σμυρνιώτης είναι ο πρώτος δήμαρχος που έφερε την ανακύκλωση στην πόλη υποστηρίζοντας τη διαλογή στην πηγή. Είναι ο μόνος που κατάφερε να πάρει όλες τις άδειες για ολοκληρωμένη διαχείριση με το ΤΕΙ Κρήτης δηλ. διαλογή , κομποστοποίηση και RDF. Δυστυχώς όμως τον σταμάτησαν τα μεγάλα σ*** της Περιφέρειας...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ... ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ !!! ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ (ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΟΤΣΙΑΝΗ) ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!!

Για πόσο ακόμη ο Παυλής και το δεκανίκι του ο Κωστάκης ο Τζιούμης θα μας κοροϊδεύουν με το θέμα των σκουπιδιών ?????? Ο ένας συνεχώς όλο λέει ότι τάχα θα λύσει το πρόβλημα μετά από 8-10 ημέρες και ο άλλος κάνει την πάπια και κάνει πως δεν καταλαβαίνει και μας λέει για μείωση των σκουπιδιών στα σπίτια μας... ενώ ουσιαστικά δεν παίρνει καμία θέση επί του θέματος. Ανίκανοι ...!!!

Τσάκισέ τους Γιάννη, μην τους χαρίζεσαι. Τώρα στα δύσκολα που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, θα καταλάβει όλη η Τρίπολη πόσο άχρηστοι είναι όλοι τους. Εσύ τουλάχιστον έκανες τις απαραίτητες κινήσεις και είχες καθαρίσει γρήγορα την πόλη. Ο Παυλής και η παρέα του δεν καταλαβαίνουν τίποτα και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ούτε σε 1 χρόνο δεν θα μαζέψουν τα σκουπίδια. Γιάννη πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Κάνε στην άκρη τους Παυληδοτζούμηδες και καθάρισε την Τρίπολη. Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει τι γίνεται και είναι όλοι μαζί σου !

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ? ΚΑΙ? ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ (ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ),ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΑΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΟΠΌΤΕ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ. ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝ ΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΕ!! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.

Ο τζιουμης ειναι αντιπολίτευση παιδάκια δεν ειναι διοίκηση μη το ξεχνάτε. Ο Σμυρνιώτης όταν ήταν τα ίδια και χειρότερα με τον Παυλη έκανε μην το ξεχνάτε. Άρα μην σας φταίει ο Τζιουμης που είπε να στηρίξει τον Παυλη που να ήξερε ότι κι αυτός τα ίδια θα έκανε

Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου ζούμε αυτή την κατάσταση Εδώ στο Λεβίδι που μας φέρνετε τα σκουπίδια της Τρίπολης τι φταίμε;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ??? ΣΠΗΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!

Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ !!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου ζούμε αυτή την κατάσταση.

Η μονη σωστη λυση ειναι να αδειοδοτηθει το Πλατωμα και να ησυχασουνε για μια ζωη!! Ελεος πια!! Να κανουμε ΧΥΤΥ στο Πλατωμα!!

Να δωθεί άδεια άμεσα στο πλάτωμα για να τελειώνουμε με τα σκουπίδια σας.

Ο Σμυρνιώτης έχει εξηγήσει πολλές φορές ποιός τα απέρριψε και γιατί. Ας ανοίξουν μερικοί τα αυτιά τους και να καταλάβουν κάποια πράγματα.

Ο Τζιούμης δεν είναι απο παρθενογέννηση. Μη ξεχνάτε ότι αυτός ασκούσε διοίκηση επι Κοτσιάνη και εξαιτίας αυτού και της παράταξης του χάθηκαν τότε τεράστια κονδύλια από την ευρωπαική ένωση λόγω της ανικανότητά τους να φτιάξουν τότε ολοκληρωμένη διαχείριση όπως έκανε όλη η Βόρεια Ελλάδα. Αλλά βέβαια ο Τζιούμης είχε το πλάτωμα που χώραγε ακόμα σκουπίδια οπότε δεν τον ένοιαζε. Δε σκέφτηκε ποτέ ότι κάποια στιγμή το πλάτωμα θα γέμιζε και θα έφτανε η πόλη σε αυτή την κατάσταση. 'Αρα είναι ο μόνος που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα.

Φίλε μάλλον έχεις μπερδευτεί. Ο μεγαλύτερος ψεύτης είναι ο Παυλής που έλεγε ότι είχε τη λύση. Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που είπε από την αρχή ότι η διαχείριση και η τελική και η προσωρινή βάση νόμου ανήκει αποκλειστικά στην Περιφέρεια και μέχρι τότε μόνο την προσωρινή λύση της Αγ. Τριάδας ήταν εφικτό να γίνει.

Ναι όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες βγάζουμε 4.000€ το μήνα.ρε παει καλά ο κόσμος;η κόρη μου παίρνει 370€ σε 8 ωρη δουλειά & της βγαινει το γάλα που θήλαζε !!!!!αΐ σιχτιρι πια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.