Εκδικάστηκε η υπόθεση Σμυρνιώτη στο ΣτΕ

Εκδικάστηκε η υπόθεση Σμυρνιώτη στο ΣτΕ

Ιανουάριος 29, 2015 - 11:17
22 σχόλια

Σε έναν μήνα η απόφαση

Σήμερα το πρωί εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σμυρνιώτης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2014, καταθέτοντας ένσταση κατά όλων των υποψηφίων του κ. Δ. Παυλή.
 
Στις 26 Αυγούστου 2014 εκδόθηκε η απόφαση από το Δικαστήριο Τρίπολης υπέρ του κ. Παυλή και ο κ. Σμυρνιώτης, δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ανακοίνωσε την απόφασή του να προσφύγει στο ΣτΕ.
 
Σήμερα 29/1 το πρωί εκδικάστηκε η υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σμυρνιώτης ήταν παρών με τον δικηγόρο του, ενώ από την παράταξη του κ. Παυλή δεν παρευρέθη κανείς, παρά μόνον ο δικηγόρος. Η απόφαση αναμένεται περίπου σε έναν μήνα.

22 Σχόλια

Δεν είμαι νομικός για να ξέρω αν έχει βαση η ένσταση αλλά τα στρατόπεδα Σμυρνιώτη Τσιαμούλου και Τζιούμη το έχουν σίγουρο πως πάμε σε εκλογές. Κάτι θα βλέπουν αυτοί.

Και να χάσει την θέση του ο κ. Παυλής, θα παραμείνει Δήμαρχος των αδέσποτων σκύλων. Έχουν χορτάσει φαγητό τα σκυλιά από τα σκουπίδια. Μπράβο Δήμαρχε με τις λύσεις που είχες και συνεχίζεις να έχεις. Κάποτε ήξερες μόνο να φωνάζεις....τώρα.....

Εντάξει να του φύγει ιδέα θέλει ο άνθρωπος, ΝΑ πει στον εαυτό του ότι αυτός έκανε ότι μπορούσε! Εξάντλησε όλα τα μέσα!

κ. ΠΑΥΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο "ΓΚΟΡΤΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ... ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ........

ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟΣ ΣΑΣ!!! ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ!!!! ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.....

ΝΑΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.....ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ Κ@@@@@@@ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΑ ΣΠΗΤΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΙΤΣΑ!!!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ!!! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ???? ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????

Μετράει μέρες ο Μητσος σίγουρα!!! Αλλα τις μετράει για να δει που θα εξαφανιστείτε!!!!!

Στην πόρτα μας τα έχει φέρει ο Παυλής με το Τζιούμη που έχουν κάνει την Τρίπολη μία απέραντη χωματερή. Η Αγ. Τριάδα τουλάχιστον είναι έξω από την πόλη , όπως και το πλάτωμα. Άλλωστε προτεραιότητα πρέπει να δίνουμε πρώτα στους ζωντανούς και μετά στους νεκρούς, με όλο το σεβασμό που τους έχουμε...

Να ανοίξει άμεσα το πλάτωμα να ξεβρωμίσουμε μέχρι να γίνει η οριστική λύση. Για το καπρίτσιο του Τσιαμούλου ζούμε αυτή την κατάσταση.

Μην είδες Γιάννη. ... Ούτε είδα ούτε εφανει για ταινίες για την Μάρθα βούρτσή είστε και εγώ προσδοκώ ανάσταση νεκρών αλλά δεν κάνω ενστάσεις

Τσιαμουλο αφού είσαι μια παράταξη με τον Γιάννη γιατί δεν κατεβαίνεις μαζί του την επόμενη φορά δεν είναι κακό θα γλιτώσεις και τα εξοδα

Εκλογες 15/2/2015 . Ψηφίζουμε σκουπιδο-υποψήφιους ΤΣΑΜΟΥΛΟ - ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ - ΠΑΥΛΗ !

Ξεχάσατε το κύριο Τζιούμη που εξαιτίας του φτάσαμε εδώ, γιατί κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου με τον Κοτσιάνη όταν έπρεπε να πάρουν χρήματα από την Ευρώπη και να είχαν φτιάξει ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.