Πράσινη «θύελλα» στην Καλαμάτα…

Πράσινη «θύελλα» στην Καλαμάτα…

Ιανουάριος 28, 2015 - 16:53
1 σχόλια

Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-2

Τεράστια νίκη για τον ψυχωμένο Παναρκαδικό μέσα στην Καλαμάτα με 0-2 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής  κλείνοντας τον πρώτο γύρο με ιδανικό τρόπο παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καλαμάτα να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ψυχογιού με τον καλά διαβασμένο Παναρκαδικό να κλείνει όλους τους χώρους. Σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και ίσως η μόνη αξιόλογη στο πρώτο μέρος η κεφαλιά στο δοκάρι του Σαλαπάτα στο 25’. Το ‘’τριφύλλι’’ άρχισε να παίρνει μέτρα και τελικά χτύπησε δύο φορές στο 41’ αρχικά με τον Τριμπόνια να κάνει το 0-1 και στο 44’ με τον Μπίσσια να γράφει από κοντά το 0-2 βάζοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα.

Στην επανάληψη η Καλαμάτα προσπάθησε να μπει πιο επιθετικά στο παιχνίδι με τον Καλαντζή να απειλεί στο 47’ και 53’ και τον Ψυχογιό να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Παναρκαδικός στην συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα με κύριο μέλημα του την καλή αμυντική λειτουργία έτσι ώστε να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να ξαναμπούν στ ματς. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα το ‘’τριφύλλι’’ έφτασε μία ανάσα από τρίτο τέρμα με την μεγάλη τριπλή χαμένη ευκαιρία με τον Μέλλο που είχε περάσει σαν αλλαγή πρώτα και τον Κάδα δύο φορές να μην μπορούν να νικήσουν τον Πάππο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή με τον Παναρκαδικό να πανηγυρίζει μία πολύ σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους της Καλαμάτας ως ένδειξη αναγνώρισης για την μεγάλη προσπάθεια και νίκη που πέτυχαν.

Καλαμάτα: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά, Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος, Καλαντζής

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσίας, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς, Κώτσιρας

Ακολουθεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.