Κατσίπος: Στα δύσκολα η ΝΔ σήκωνε πάντα το βάρος των μεγάλων εθνικών επιλογών

Κατσίπος: Στα δύσκολα η ΝΔ σήκωνε πάντα το βάρος των μεγάλων εθνικών επιλογών

Ιανουάριος 27, 2015 - 17:17
2 σχόλια

Στις εκλογές της Κυριακής, στην Αρκαδία, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο αναδείχθηκε πρώτη δύναμη αλλά αύξησε και τα ποσοστά της σε μια πολύ δύσκολη πολιτική συγκυρία. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα στελέχη και τα μέλη μας σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας για τον συγκινητικό αγώνα που δώσαμε μαζί, με ειλικρίνεια, ευθύτητα, νηφαλιότητα και σεβασμό στους συμπατριώτες μας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον Αρκαδικό λαό που μας εμπιστεύτηκε και επέλεξε συνειδητά τον δρόμο της σταθερότητας αντιστεκόμενος στην λαίλαπα του λαϊκισμού. Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους με το ψηφοδέλτιό μας που συνεισέφεραν στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό μας.
Την Κυριακή οι πολίτες έστειλαν ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Η «ελπίδα» νίκησε ξεκάθαρα την δική μας αλήθεια. Στα δύσκολα η παράταξή μας σήκωνε πάντα το βάρος των μεγάλων εθνικών επιλογών. Όσο λοιπόν η «ελπίδα» θα δίνει την θέση της στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ισχυροί να ανταποκριθούμε ξανά στο ιστορικό και πατριωτικό μας καθήκον.
Η πατρίδα μας χρειάζεται ισχυρούς. Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για τις προκλήσεις της επόμενης μέρας . Μαζί να αλλάξουμε σελίδα. Μαζί να διορθώσουμε τα λάθη και να αλλάξουμε ΟΛΑ όσα μας πλήγωσαν. Μαζί να ανοίξουμε ξανά την παράταξή μας στην κοινωνία. Μαζί να προσπεράσουμε τον φόβο και να γίνουμε ξανά η πραγματική ελπίδα για την πατρίδα και τους πολίτες.
Τίμος Κατσίπος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας


2 Σχόλια

Σοβαρές Δηλώσεις.... Αποδέξου μεγάλε τη φόλα που έφαγε η ΝΔ, τα υπόλοιπα περισσεύουν..

ασε μας ρε μαιντανε και κοιτα να παρηγορησεις τον Αντρεα και την Ευη απο τυπους σαν εσενα εφθασε η ΝΔ εδω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.