Καμία κίνηση για τον σκουπιδότοπο της Τρίπολης

Καμία κίνηση για τον σκουπιδότοπο της Τρίπολης

Ιανουάριος 27, 2015 - 13:11
9 σχόλια

To θέμα της  διαχείρισης των απορριμμάτων δείχνει να καρκινοβατεί, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Οι εκλογές έφυγαν, αλλά ακόμα καμία λύση δεν δόθηκε. Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης είχε αποφασίσει να πραγματοποιηθεί μια συνάντησητων υποψήφιων βουλευτών Αρκαδίας με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα των απορριμμάτων. Την Τρίπολη η Τρίτη 27η  Ιανουαρίου την βρίσκει χωρίς υποψήφιους βουλευτές, καθώς τα τελικά αποτελέσματα έχουν βγει και οι βουλευτές έχουν ανακηρυχθεί. Η συνάντηση αυτή,σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε ποτέ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δείχνει να προχωρεί το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά ο Δήμος Τρίπολης τηρεί σιγήν ιχθύος, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για το αν το θέμα των απορριμμάτων έχει λυθεί ή αν ο δήμος κάνει την αποκομιδή, την οποία και υποχρεούται να κάνει.

Οι μεγάλης έντασης βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, βρήκαν τους τόνους των απορριμμάτων στους δρόμους και στα σπίτια των δημοτών της Τρίπολης. Σύμφωνα με τους επιστημονικούς φορείς, τα στραγγίσματα από τα απορρίμματα έχουν περάσει σον υδροφόρο ορίζοντα, άρα και στο νερό που χρησιμοποιούν οι πολίτες. Η καθυστέρηση στο θέμα των απορριμμάτων δεν μπορεί να στηριχτεί στη δικαιολογία των εκλογών και στην συγκρότηση κυβέρνησης.

Η αποκομιδή από μερικά επιλεγόμενα σημεία της Τρίπολης έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους κατοίκους για ακόμα μία φορά καθώς, διότι στα περισσότερα σημεία της πόλης το απορριμματοφόρο έχει να φανείεδώ και περίπου 2 μήνες.

Όσα και να ειπωθούν, όσα και να γραφτούν, σίγουρα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το μέγεθος του προβλήματος. Πρέπει να  βρεθεί μια λύση, όπως επιτάσσει η αφόρητη πλέον για τους πολίτες κατάσταση.


9 Σχόλια

Δεν θέλουμε να παραιτηθεί κανείς, να κάνουν τη δουλειά τους θέλουμε και, αν δεν μπορούν, να ενημερώσουν τους κατοίκους γιατί και ποιος φταίει. Ευθύνες υπάρχουν. Τέρμα στην ατιμωρησία της εξουσίας. Μέχρι τώρα οι δημόσιοι άντρες ήταν εξπέρ στην αποποίηση των ευθυνών. Φριχτό λάθος. Η ανάληψη αξιωμάτων σημαίνει πρωτίστως ευθύνη.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΕΥΘΥΞΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ .Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?

Πανούκλα και δεν ξέρω τι άλλο θα πέσει στη Τρίπολη...προσωπικά δεν μένω Τρίπολη, έρχομαι όμως συχνά (για καλή μου τύχη δεν αναπνέω καθημερινά τη βρώμα και τη δυσωδία) αλλά πραγματικά !!!!!! οι κάτοικοι είναι άξιοι στης μοίρας τους!!! Δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται!!!!! όλοι έπρεπε να είναι στους δρόμους, να έχουν κατασκηνώσει έξω από το Δημαρχείο, έξω από τη Περιφέρεια, έξω από το σπίτι του Δημάρχου!!!!!!!!! Αλλά.....Πίνουν μπά φουυυυςς και παίζουν Pro!!!! Καλή τύχη..

Δικά σου είναι τα σκουπίδια, φάτα. Ανάμεσα στο φαΐ και στην επιστροφή των δημοτικών τελών για τα σκουπίδια, σε βλέπω παχύσαρκο και με καταθέσεις να αυγατίζουν.

Τρίπολη=Η πόλη της μούχλας, της τεμπελοσκυλιάς, της αναβολής και του φραπο-εσπρεσσο-καπουτσίνο...Ούτε ένας δεν ξεκουβαλάει από την καφετέρια και τον καναπέ και να βγει στους δρόμους να αντιδράσει και να ταϊσει με τα σκουπίδια όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους, για το χάλι της πόλης...Εν τω μεταξύ, το σκουπίδι έχει μπει μέσα στα σώβρακά μας...Κατ@@ράμε και χέ@ουμε σκουπίδια κι ο άλλος πιο πάνω λέει ότι «δεν θέλουμε να παραιτηθεί κανείς, να κάνουν τη δουλειά τους θέλουμε»...Γιατί ρε μεγάλε; Μας ρώτησες εμάς τους υπόλοιπους και σου είπαμε ότι δεν θέλουμε να παραιτηθούν; Να ξεκουμπιστούν θέλουμε και να μην τους ξαναδούμε μπροστά μας, τους άχρηστους! Αλλά ποιος έχασε την τσίπα, για να τη βρουν αυτοί; Όλοι οι ψευτόμαγκες και οι μαχαλόμαγκες μαζεμένοι σε μια παράταξη...Ο άλλος τις προάλλες μας το έπαιζε και μαγκάκι στο Δημοτικό Συμβούλιο και, αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια που είναι εντελώς άχρηστοι και να κάνει τουμπεκί, πήγε ο τσάμπα μάγκας να πουλήσει τσαμπουκά στους κατοίκους που φώναζαν (με το δίκιο τους) για τα σκουπίδια που πάνε να τους φορτώσουν, με το έτσι θέλω...Ίσα, ρε ρέφερι, θα σκίσεις 'κανα καλσόν, μην θυμώνεις τόσο, γιατί χεστ@@αμε από το φόβο μας! ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΚΟΙΜΗΣΗΔΕΣ! ΜΟΥΧΛΕΣ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!

Τόσο καιρό τα σκουπίδια, στοιβαγμένα στους δρόμους, έχουν πλέον πολτοποιηθεί, έπεσε πάνω τους και όλο αυτό το βρόχινο νερό, οπότε καταλαβαίνετε σε τι δρόμους πατάμε, τι μικρόβια μεταφέρουμε μέσα στα σπίτια μας και τι αρρώστιες θα αρχίσουν να εμφανίζονται!!!!!!!!! Όμως, δεν τους καίγετε καρφί για την υγεία μας!!!!! Έφτασαν στο σημείο να μας πουν ότι δικά μας είναι τα σκουπίδια και να τα φάμε. Αυτοί κάπου αλλού το πάνε και κάτι θέλουν να μας υποχρεώσουν να δεχτούμε!!!!! ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, διαφορετικά η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί επ'αόριστον !!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!

Μου αρέσει που περιμένετε από τους ίδιους ανθρώπους που εν μέσω τέτοιου σκουπιδαριού δώσανε 36% στη ΝΔ και 8% στο ΠΑΣΟΚ, πριν 2 μέρες να κινητοποιηθούν δυναμικά για την κατάσταση. Όχι ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτεροι - απολύτως εγκλωβισμένοι στην λογική της ανάθεσης είναι και περιμένουν τα πάντα από τον Μεσσία Τσίπρα. ΥΓ: Δήμαρχε Χαρχούδα μην παραιτηθείς, τρολαρέ τους, πήγαινε στην Άγκυρα δώσε συμβολικά το χρυσό κλειδί της πόλης στο σουλτάνο Ερντογάν, ενημέρωσέ τον ότι η Τριπολιτσά κατοικείται κατά πλειοψηφίαν από ραγιάδες και ζήτησέ του να αναλάβει ένας τούρκος πασάς τα ηνία μπας και λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Στον 23.48 ..Σιγα ρε μην σκισουμε κανενα καλσον σε αυτη την Πολη με τοσες διαμαρτυριες που γινονται.5 φωναζουν και 1000 χλευαζουν μεσα απο την ζεστη της καφετεριας,με το φραπεδακι στο χερι και το Αιφον στο αλλο περιμενεις εσυ να φωναξουν..Δεν υπαρχει αυτη η πολη ειλικρινα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.