Εμφάνιση ναυάγιο, ναυάγησε ο στόχος… Αστέρας – Ηρακλής 0 – 1

Εμφάνιση ναυάγιο, ναυάγησε ο στόχος… Αστέρας – Ηρακλής 0 – 1

Ιανουάριος 27, 2015 - 21:27
13 σχόλια

Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το πλεονέκτημα  που είχε από τον πρώτο αγώνα αλλά και το ρόλο του φαβορί γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον ‘‘Γηραιό’’ με 0-1 με τον Ρομάνο να είναι ο ‘’χρυσός’’ σκόρερ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αστέρας είχε την ανούσια εδαφική υπεροχή και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως μετά το 80’ λεπτό και με τον καλά διαβασμένο Ηρακλή να χτυπά την κατάλληλη στιγμή και σε μία κόντρα επίθεση στο 56’ με τον Ρομάνο να πλασάρει εύστοχα τον Κοσίσκι και να δίνει την σπουδαία πρόκριση στον ’’Γηραιό’’.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό  και οι φάσεις που έγιναν στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Αστέρας  είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσε να βρει τους διαδρόμους προς την περιοχή του Ηρακλή όμως η σωστά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων δεν το επέτρψε. Η καλύτερη στιγμή για τον ‘’Γηραιό’’ ήταν το μακρινό σουτ του Κυριακίδη που πέρασε λίγο άουτ στο 17’ ενώ για τον  Αστέρας που ανέβασε στροφές προς το τέλος του ημιχρόνου είχε δύο καλές στιγμές με τους  Μπαντιμπανγκά που απέκρουσε ο Χουάντερσον σε κόρνερ στο 41' και τον Μπαράλες δύο λεπτά αργότερα να μην μπορεί να βρει δίχτυα και τον τερματοφύλακα του ''Γηραιού'' να αποκρούει  με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως σκορ.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως καλυτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Αστέρας απείλησε πρώτος με το σουτ του Μπαράλες στο 46’ να περνά λίγο άουτ. Στο 56’ ο Ηρακλής βγήκε με αξιόσεις στην κόντρα επίθεση με τον Κυριακίδης να βγάζει  τον Ρομάνο απέναντι στον Κοσίτσκι, εκείνος αφού τσίμπησε την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.Στην συνέχεια ο Αστέρας και και με το εις βάρος του σκορ, αύξησε την  πίεση  του στα καρέ του Χουάντρσον και προσπάθησε για την ισοφάριση με τον Στάικο Βεργέτη να κάνει την  ομάδα του πολύ επιθετική με τις αλλαγές του.Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η αρκαδική ομάδα δημιούργησε και τις ποιο καλές ευακιρίες της με σημαντικότερη όλων την κεφαλιά του Μπαράλες με τους αμυντικούς του Ηρακλή να διώχνουν σε κόρνερ πάνω στην γραμμή και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι πάνω στην φάση και πέναλτι. Στα 6 λεπτά των καθυστερήσεων ο Αστέρας δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος.

Γκολ: Ρομάνο (56')

Γήπεδο: ''Θεόδωρος  Κολοκοτρώνης''

Διαιτητής: Θάνος

Βοηθοί: Απτόσογλου , Χαρίσης

Αστέρας Τρίπολης (Στ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι (59' Πάρα), Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (65' Ρόλε), Μπαντιμπανγκά (46' Τσοκάνης), Μπαράλες

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (88' Λουκίνας), Σαραμάντας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Τσιλιανίδης (46' Τσιλιγκίρης), Ιντζόγλου, Ζιάμπαρης, Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης

 

 

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

καλα κανεις δεν βλεπει οτι η ομαδα εχει παρει κατηφορο και χρειαζεται προπονητη.σε λιγο θα ψαχνετε και αλλοδαπους φιλαθλους και οχι μονο παικτες. διωξατε αυτες τις ημερες δυο ντοπια παιδια που σας πηγαν τελικο νικωντας τον παοκ και σημερα χασαμε απο τον ηρακλη της β εθνικης. φιλοτιμο δεν υπαρχει ?

MVP της αποψινής βραδιάς , ο Στάικος Βεργέτης αλλά και όλοι η ομάδα που δεν σεβάστηκαν ούτε τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ αλλά ούτε και τους λιγοστούς φιλάθλους που τους έφαγε το κρύο για να βλέπουν μια ομάδα χώμα ! Μήπως καβαλήσαμε το καλάμι παιδάκια ??... Μην παραπονιόμαστε λοιπόν γιατί δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο ...

ποια δικαιοσύνη; νομίζεις ότι ο ηρακλάκος μπορεί να χτυπησει το ματσάκι; πόσα λεφτά να βγήκαν άραγε απο το στοίχημα...

"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" λέγετε......... να καταργηθεί για να μην χάνουν οι ομάδες χωρίς αιτία και κάποιοι τις περιουσίες τους!

τωρα με μια ηττα οποια και να ηταν αυτη λεμε να φυγει ο προπονητης. παλια δε μας ενοιαζε.για χαλαρωστε λιγο κ υποστηριξτε την ομαδα και στα καλα και στις ατυχιες..

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ.........ΕΛΕΟΣ..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.