Οι πρώτες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος βουλευτή Κ. Βλάση (photos+video)

Οι πρώτες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος βουλευτή Κ. Βλάση (photos+video)

Ιανουάριος 26, 2015 - 02:30
2 σχόλια

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε ο Κ. Βλάσης στο εκλογικό του γραφείο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκομένους. Από το μπαλκόνι, μάλιστα, οι φίλοι του πετούσαν ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος, καθώς και η σύζυγός του.

Αφού ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση, τονίζοντας ότι έχει μάθει να περιμένει στη ζωή του και να κάνει υπομονή για κάθε καλό που έρχεται, μίλησε απευθυνόμενος στους φίλους του Αρκάδες: «Απευθύνομαι σε όλους τους φίλους μου Αρκάδες, στους συμπατριώτες και στις συμπατριώτισσες. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και η απόφασή του είναι σεβαστή απόλυτα. Η ΝΔ υπό τον Σαμαρά, έσωσε τη χώρα και προτίμησε τη σωτηρία της πατρίδας έστω και με μια προσωρινή δική της ήττα. Είμαστε εγγυητές της εθνικής πορείας. Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου Αρκάδες για τη δύναμη. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι στο πλευρό τους, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έτρεξαν και μόχθησαν σε έναν πολύ όμορφο αγώνα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον κ. Λυκουρέντζο, λέγοντας: «Έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη». Και κατέληξε, μέσα σε επευφημίες: «Με τη βοήθεια όλων των Αρκάδων ξεκινάμε από αύριο δουλειά, για το καλό των Αρκάδων, για το καλό της Αρκαδίας».

Η δήλωση Βλάση:

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου ΑΡΚΑΔΕΣ

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και η απόφασή του είναι νόμος εθνικός, είναι σεβαστή απόλυτα. Η μεγάλη Παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, έσωσε τα δυόμισι αυτά χρόνια τη Χώρα, προτίμησε τη σωτηρία της πατρίδας μας με αντίτιμο μια προσωρινή ήττα.

Ο ρόλος της Ν.Δ. εξακολουθεί να είναι πρωταρχικός – εγγυητές είμαστε της εθνικής πορείας. Προσωπικά ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής, μου πρώτα και προπαντός, τους συμπατριώτες μου Αρκάδες για την εμπιστοσύνη, την οποία έδειξαν στο πρόσωπό μου, για τη δύναμη που μου έδωσαν από την πρώτη στιγμή της ανάμειξής μου στην Πολιτική.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι στο πλευρό τους, στο πλευρό όλων των Αρκάδων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης – η Αρκαδία μας ενώνει. Ευχαριστώ, την οικογένειά μου και τους φίλους μου σε όλη την Αρκαδία, οι οποίοι έτρεξαν και μόχθησαν σε έναν δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα, απέναντι σε εκλεκτούς υποψήφιους άλλων κομμάτων. Τους είμαι ευγνώμων.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαιτέρως στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, τέως υπουργό και γραμματέα της Ν.Δ., ο οποίος έχει προσφέρει  πολλά στην Παράταξη, για την οποία έχουμε δώσει με ήθος και εντιμότητα κοινούς αγώνες. Με τη βοήθειά τους, με τη βοήθεια όλων των Αρκάδων ξεκινάμε από αύριο ΔΟΥΛΕΙΑ – για το καλό της Αρκαδίας, για το καλό της Ελλάδας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις Βλάση για εκλογικό αποτέλεσμα


2 Σχόλια

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΕ

ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;ΑΦΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.Α ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΡΤΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.