Κωνσταντινόπουλος: Μαζί καταφέραμε να μην βγει η Χρυσή Αυγή

Κωνσταντινόπουλος: Μαζί καταφέραμε να μην βγει η Χρυσή Αυγή

Ιανουάριος 26, 2015 - 10:40
12 σχόλια

Η μεγάλη εκλογική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες. Νικητές και ηττημένοι, ανασυγκροτούν  τις δυνάμεις τους και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το ΠαΣοΚ στην Αρκαδία ήρθε τρίτο κόμμα με ποσοστό 8,20% και με 5.233 ψήφους. Μεγάλος νικητής του ψηφοδελτίου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος έλαβε περίπου 4.000 ψήφους στην ενσωμάτωση του 94%.

Ο βουλευτής Αρκαδίας εξασφάλισε μία έδρα στον νομό και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Μαζί καταφέραμε να μην εκπροσωπηθεί η ΧΑ στην Αρκαδία. Καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση. Καλημέρα σε όλους!


12 Σχόλια

υπάρχει τόσος κόσμος που ακόμα ψηφίζει πασοκ στην αρκαδία;;;; έλεος πια, ξεκολλήστε

Μπράβο τζουτζούκο μου. Μεγάλο κατόρθωμα κάνατε. Άντε τώρα να εισπράξεις τις 7000 μηνιάτικο σου για την λεβεντιά σου.

Όλη μερα τωρα θα ασχολειστε με την Χρυση Αυγη?Την Χρυση Αυγή που εσείς την φέρατε στο προσκήνιο, λόγω της παταγώδους αποτυχίας σας?Συνεχίστε τις παπαρολες και μολις βγουνε πρωτο κομμα,θα έχετε παλι να λέτε

Να ανακηρυχθεί Εθνικός Ηρωας ο Οδυσσέας! Να του στήσουμε και άγαλμα που κατάφερε να μην βγει η Χ.Α. στην Αρκαδία, άσχετα απο το γεγονός ότι με τα "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" που ψήφισε, είναι συνυπεύθυνος για την εξαθλίωσή μας... Γειά σου ΛΕΒΕΝΤΗ Οδυσσέα! Μόνο εσύ είσαι! Άντε και λίγο ο Κολοκοτρώνης... (μόνο που αυτός φυλακίστηκε, ενώ εσύ για τα επόμενα 4 χρόνια θα εισπράτεις το 7χίλαρο απο τους φόρους μας για να κάθεσαι...) Να τον χαίρεστε...

Χαρακτηριστικά παράδειγμα παλαιοκομματικής αντίληψης: ψηφίστε εμένα, όχι για τις θεσεις μου, τις αξίες μου, τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις και την άποψη μου για τα δημόσια πράγματα, αλλά για να μην βγουν οι άλλοι.

Μαζί.....και να παίρνεις εσύ την βουλευτική αποζημίωση φυσικά! Τελευταία φορά ξέρεις.

Δε φταίς εσύ.Όχι.Αφού μέχρι κι εσύ μπορείς να μας δουλεύεις.....αααα ρε νεοέλληνες αρκάδες ψηφοφόροι!!!

Γνωστη η τακτικη...αντι να μας πεις γιατι το πασοκ ειναι στην 7η θεση πανελλαδικα και η ΧΑ στην 3η, μας πουλας ως επιτυχια οτι εσυ εγινες βουλευτης αντι του Χαρμπη...να σε ενημερωσω λοιπον οτι η ΧΑ πηρε το διπλασιο ποσοστο απο εσας, γιατρε απο το πανεπιστημιο του Βουκουρεστιου

Καλοφαγωτα ρε δημοκρατη κ εις ανωτερα : κ καθηγητης στην Ιατρικη Σχολη Βουκουρεστιου ! Μια φορα Πασοκας - Παντα Πασοκας

Αυτή ήταν μεγάλη πολιτική προσφορά στον τόπο μας.. Μπράβο έκοψες ποσοστό από Χ.Α

Αυτο λεγεται καταντημα. Να μαςδουλευει και ο χαμηλοτατος στο πολιτικο μπο'ι οδυσσεα; Μαζεψε 4_5 ανυπαρκους για να φτιαξει ενα ψηφοδελτιο που ξεχωριζε ο οδυσσεας,απο τις πρασιναδες και φυσικα μαζεψε τους σταυρους και την....εδρα της Αρκαδιας. Ετσι απλα. Εαν το βουλωνε και δεν προκαλουσε θαταν το πιο θετικο πραμα που θαχει κανει στην ζωη του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.