Τελικό ΥΠΕΣ: Βουλευτής Αρκαδίας ο Βλάσης με 7.218 ψήφους

Τελικό ΥΠΕΣ: Βουλευτής Αρκαδίας ο Βλάσης με 7.218 ψήφους

Ιανουάριος 26, 2015 - 21:57
19 σχόλια

Τέλος στην αγωνία πολλών δίνουν τα τελικά αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών τα οποία ανακοινώνουν τον Κώστα Βλάση Βουλευτή Αρκαδίας κερδίζοντας με 80 ψήφους διάφορα τον κύριο Λυκουρέντζο .

Με την ενσωμάτωση λίγο πριν τις 22:00 να είναι στο  100% και τα 344 εκλογικά τμήματα να έχουν δώσει αποτελέσματα ο Κώστας Βλάσης αδιαμφισβήτητα πια και με 7.218 ψήφους έρχεται πρώτος αφήνοντας τον κ. Λυκουρέντζο στην δεύτερη θέση με 7.138 ψήφους . Τρίτη η κυρία Τατούλη με 6.570 , τέταρτος ο κύριος Παναγιωτόπουλος με 500 και πέμπτος ο κύριος Τσαφαράς με 173


19 Σχόλια

Ανδρεα τυχαια νομιζεις μπηκε η Ευη στο ψηφοδελτιο; Μια ζωη στη σκια του Πετρου ησουν...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΚΡΟΣ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΔ

Λογικό είναι να χάσει ο Ανδρέας , αφού στις τελευταίες εκλογές όλοι οι ψηφοφόροι του Τατούλη είχαν πάει σε αυτόν. Τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό επέστρεψε στον Πετράν εις βάρος του Ανδρέα

Ο Άνδρέας είσπραξε όλο το κόστος του μνημονίου για το νομό Αρκαδίας. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις της Εύης για βουλευτές που ψήφιζαν μνημονιακούς νόμους και μετά κλαίγανε ότι δε φταίνε αυτοί. Ήξερε η Ευούλα να πετάει τις σπόντες της στις συντεύξεις της.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ .ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Τι νόμιζε ο Αντρίκος, ότι οι ψηφόροι της ΝΔ ήταν δεδομένοι και θα έπαιρνε την παχυλή βουλευτική αποζημίωση για πάντα και ας έκανε ρουσφέτια σε βάρος τους? Η κότα πίνει το νερό αλλά κοιτάζει και τον Θεό, Αντρίκο! Περαστικά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Με τις δικές μου δυνάμεις" και προεκλογικό αγώνα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ( και το 2012 κ το 2015 ) λίγο οξύμωρο δεν είναι; Πολύ χρήμα βρε παιδί μου σε πολύ δύσκολους καιρούς...

Σιγά μην στεναχωρεθούμε για τον Αντρέα και την *** του, αυτός στεναχωρήθηκε που ψήφισε τα μνημόνια και κατέστρεψε άλλες οικογένειες? Στεναχωρήθηκε που δεν έκανε τίποτα για τον τόπο του? Που *** κάποιους για τους ψήφους? (μεγάλες οικογένειες) Ας σκεφτεί τώρα με όλο τον χρόνο που έχει τα ψέματα και τα όλα θα γίνουν σε ντόπιους μόνο και μόνο για να αποσπάσει την ψήφο. Αντε γειά ανθρωπάκι του Σαμαρά.

Τωρα που εχασε ο Αντρεας πως θα γινονται τα μνημοσυνα οι τελετες οι γιορτες Κ.Λ. εκδγλωσεις στη αρκαδια χωρις αυτον.....ΘΛΙΨΗ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ;ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ 13:47 ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΥΧΑΙΟ:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! ### Το σχόλιο σας είναι συκοφαντικό. Έχετε κάποια απόδειξη για αυτό που λέτε; Μπορούμε παρόλα αυτά να το δημοσιεύσουμε αν το κάνετε επώνυμα. ### ArcadiaPortal.gr ###

Η ΔΗΑΝΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΑΝ ΔΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.Ο ΒΛΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΕΛΟΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΛΑΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ,ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.