Γιαννούλη: Η οργή έγινε πολιτική επιλογή (video)

Γιαννούλη: Η οργή έγινε πολιτική επιλογή (video)

Ιανουάριος 25, 2015 - 20:46
4 σχόλια

Η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ κυρία Αντωνία Γιαννούλη, μιλώντας για τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls δήλωσε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr:

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα μια ιστορική στιγμή για το κίνημα των πολιτών, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ένα κόμμα, αλλά είναι ένα κίνημα, που συσπείρωσε ολόκληρο το κοινωνικό φάσμα γιατί διεκδίκησε το αυτονόητο για τον πολίτη, το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια από τη δουλειά του».

Ακολούθως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιο συντριπτικό: «Λοιπόν, σήμερα δεν μπορούμε να αναλύουμε αυτό το πρώτο αποτέλεσμα με όρους τυχαιότητας. Ο στίχος του Βάρναλη ‘’δεν είναι σπορά της τύχης είναι τέκνο της ανάγκης, ώριμο τέκνο της οργής’’ ταιριάζει καλύτερα. Έγινε πολιτική επιλογή η οργή».

Για τη διαφαινόμενη αυτοδυναμία είπε: «Προκειμένου να διαπραγματευτεί και να πραγματώσει το πολύ σημαντικό για την επιβίωση του ελληνικού λαού, δηλαδή το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, πρέπει να έχει ισχυρή λαϊκή εντολή. Αυτή η αυτοδυναμία δεν θα εξασφαλίσει σε κανέναν άλλοθι. Θα μπορέσουμε να πράξουμε αυτό που είμαστε σε θέση να πράξουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και τη θέληση και τη δυνατότητα να υποστηρίξει τα εθνικά μας συμφέροντα».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιαννούλη πρώτα αποτελέσματα


4 Σχόλια

ο Μητσοτακης ειχε 47 % και 150 εδρες και τον λεγατε μειοψηφια ενω τωρα εγινε θριαμβος,καθαρη εντολη και πολυτη πλειοψηφια το 37%. Οπως και ναχει ντροπη στο σαμαρα για ολη την πορεια του.

Περαστικά Αντωνία μου...Κρίμα τα κομπρεμί, με αυτούς που ξέρεις..Τσάμπα το ταλέντο σου στην υποκριτική... Άντε στο θέατρο πάλι τώρα...

η οργη εγινε ψηφος. δηλαδη ο κοσμος δε σας θεωρει καταλληλους.. απλα τιμωρει τους αλλους.. το ξερετε βλεπω. ας ελπισουμε τουλαχιστον να διακωθει. (αν και δε το πιστευω μακαρι να μη δικαιωθω)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.