Το Arcadia Portal μεταδίδει ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών

Το Arcadia Portal μεταδίδει ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών

Ιανουάριος 25, 2015 - 18:42
7 σχόλια

Ζωντανή μετάδοση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Αrcadia Portal σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση θα είναι κοντά σας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να σας μεταδώσει ζωντανά με εγκυρότητα, συνέπεια και αμεσότητα τα αποτελέσματα.

Μετά τις εκλογές του 2012 αλλά και τις πιο πρόσφατες του 2014, το επιτελείο του ArcadiaPortal.gr σε συνεργασία με το kafeneio-megalopolis.gr και το astrosnews.gr θα μεταδώσει ζωντανά τα αποτελέσματα εκλογών, με εικόνα live streaming και όλη η δημοσιογραφική ομάδα θα σας κρατά ενήμερους μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο ArcadiaPortal.gr για ακόμα μία φόρα, μαθαίνοντας πρώτοι και από... "πρώτο χέρι" τα εκλογικά αποτελέσματα.

Τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, στο 85% της Επικράτειας, έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 36,26%, έδρες 149
ΝΔ: 27,91%, έδρες 76
Χρυσή Αυγή: 6,31%, έδρες 17
ΠΟΤΑΜΙ: 6,01%, έδρες 17
ΚΚΕ: 5,47%, έδρες 15
ΠΑΣΟΚ: 4,71%, έδρες 13
ΑΝΕΛ: 4,71%, έδρες 13
ΚΙΝΗΜΑ: 2,44%, έδρες 0


7 Σχόλια

Έχουν βγάλει κανά κονιακάκι/ παξιμαδάκι εκεί στην Περιφέρεια ή ξεροσφύρι θα τον κλάψετε τον μακαρίτη;

Εγώ, αντίθετα, προσκαλώ το ArcadiaPortal να ενημερώνει σωστά τους επισκέπτες του, γιατί ειδικά σε τέτοιες στιγμές δίνει έντονα την εντύπωση ότι παίζει βρώμικο παιχνίδι. Τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας (αν θέλετε να θεωρείστε δημοσιογράφοι) και το ψωμί σας θα κερδίζετε έντιμα και πιο αξιόπιστοι θα είσαστε.

Εκεί που πας να το παίξεις μετριοπαθής ("προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός:") κοπανάς ένα άλφα γιώτα στο "ακούσουμαι" και γίνεσαι ρεζίλι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.