Το… αντίο του Γεωργακόπουλου

Το… αντίο του Γεωργακόπουλου

Ιανουάριος 25, 2015 - 18:13
3 σχόλια

Με μια ανάρτηση σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώργος Γεωργακόπουλος έκανε τον απολογισμό του στα 8 χρόνια που φορούσε το αστέρι στο στήθος. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και τον δεύτερο πατέρα του – όπως τον αποκάλεσε- Τζέρι Ούγκεν.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γεωργακόπουλος για το αντίο του στον Αστέρα.

«Μια πορεία που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια έφτασε στο τέλος της. Παρότι το τέλος δεν ήταν όπως το περίμενα. Αρνητικές συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα δεν είναι ικανές να αλλοιώσουν τα συναισθήματα μου για την ομάδα της πόλης μου.

Μια πορεία που είχε τα πάντα, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την κάρδια μου τους ιδιοκτήτες που μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο παίζοντας με την ομάδας της γενέτειρας μου, με την οποία έζησα αξέχαστες επιτυχίες, καθώς και όλα τα άτομα της ΠΑΕ που συνεργάστηκα από τα τμήματα υποδομής μέχρι και σήμερα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο προπονητή μου κ.Τζέρι Ούγκεν που στάθηκε δίπλα μου σα δεύτερος πατέρας όλα αυτά τα χρόνια, στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Εύχομαι η ομάδα του Αστέρα να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και οι ιδιοκτήτες να εξελίξουν αυτό το οικοδόμημα το οποίο είναι κερδοφόρο σε όλους τους τομείς για την περιοχή μας, έχοντας δίπλα τους άτομα που ενδιαφέρονται για το συνολικό καλό της ομάδας και όχι άτομα που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα.

Υ.Γ 1. Επιτυχημένες καριέρες χτίζονται από άτομα με προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και εγωισμό (με την καλή έννοια)

Υ.Γ 2. Όπως είχε πει και ένας πολύ καλός φίλος και πρώην παίχτης της ομάδας, Χρηστός Πιπίνης, το σύνθημα του Αστέρα θα πρέπει να είναι "ΠΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑ" Ελληνική ομάδα είμαστε άλλωστε (χωρίς ίχνος ρατσισμού ).

Εις το επανιδειν ..»

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

καλη συνεχεια γιωργο με υγεια και επιτυχιες. δεν μπορει παρα ο αστερας να ειναι στην καρδια σου και στο επανιδειν οπως γραφεις.

Αρα ειδες ατομα χωρις αξιοπρεπεια,προσωπικοτητα και εγωισμο στημ ομαδα.

τι να σου κανω εισαι απο την τριπολη και δεν εισαι αργεντινος η οτιδηποτε ξενος.αντε σε λιγο θα ψαχνουμε και για αλλοδαπους φιλαλθους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.