Αγροεφόδια Τρουπή: 45 χρόνια εμπειρία και ποιότητα

Αγροεφόδια Τρουπή: 45 χρόνια εμπειρία και ποιότητα

Ιανουάριος 25, 2015 - 14:06
2 σχόλια

Η ιστορία ξεκινά από το 1969 όπου ο ΤΡΟΥΠΗΣ Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ξεκινά την εμπορία φυτοφαρμάκων και γεωργικών εφοδίων στο κέντρο της Τρίπολης.

Το 2004 ο Ιωάννης Τρουπής απόφοιτος γεωπόνος του Wageningen Agricultural University ίδρυσε την εταιρία Ι. ΤΡΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ – φυτώρια Τρουπή με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και εμπορία καρποφόρων δένδρων και εισαγωγή, διακίνηση καλλωπιστικών φυτών, με ευέλικτο ωράριο παραγωγών.

Η εταιρεία εδρεύει στον ίδιο χώρο με τα Αγροεφόδια και έχει ιδιόκτητο πολυκαρβονικό θερμαινόμενο θερμοκήπιο καθώς και 30 στρέμματα μόνιμη έκθεση φυτών.

Η πληρότητα των προϊόντων και η αρίστη σχέση ποιότητας/τιμής των φυτών κάνει τα Φυτώρια Τρουπή μια από της πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στο τομέα των φυτωρίων.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας τα αγροεφόδια Τρουπής ανάμεσα στις υπηρεσίες τους, περιλαμβάνουν και την παράδοση στον χώρο σας.

Τα ψυγεία και οι ιδιόκτητοι θάλαμοι μπορούν να σας εγγυηθούν την άψογη ποιότητα την οποία μόνο τα αγοεφόδια Τρουπής μπορούν να εξασφαλίσουν για εσάς.

Οι συνεργάτες ΒASF/ Syngenta/Dv Pont/Bayer/ΑΛΦΑ /Agriphar/ ELPE/COMPO εγγυούνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα φυτώρια Τρουπή απευθύνονται σε εμπόρους χονδρικής, σε Garden Center καταστήματα αλλά και σε ιδιώτες που απλά θέλουν να αξιοποιήσουν και να ομορφύνουν τον χώρο τους.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.