Νικολάκου: Για το καλό της χώρας και των πολιτών πρέπει να υπάρξει συνεννόηση

Νικολάκου: Για το καλό της χώρας και των πολιτών πρέπει να υπάρξει συνεννόηση

Ιανουάριος 24, 2015 - 16:12
6 σχόλια

Νέα άτομα στην πολιτική σκηνή χωρίς παλαιοκομματισμούς

H αντιπεριφρειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου λίγο πριν από τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση θέλησε να μιλήσει για τη σοβαρότητα των εθνικών εκλογών του 2015, ως πολιτικοποιημένη και ενεργή πολίτης που ασχολείται με την πολιτική.

«Οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες σκεπτόμενοι γιατί η χώρα είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι», ανέφερε. «Οι Έλληνες έχουν υποφέρει από αυτή την κρίση και σίγουρα όλοι έχουν συμβάλει στην κρίση», επεσήμανε και τόνισε για ακόμα μία φορά ότι «οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη με τη λογική τους».

Η αντιπεριφερειάρχης θεωρεί αδιανόητο την επόμενη μέρα, την 26η Ιανουαρίου, όποια και αν είναι η ψήφος των πολιτών, η οποία είναι σεβαστή, οι νέες πολιτικές δυνάμεις που θα αναδειχθούν να μην κατορθώσουν να καθήσουν στο τραπέζι και να συνεννοηθούν για τη χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Θεωρεί ότι η συνεννόηση και η συναίνεση, αλλά και ο διάλογος ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις, και ιδίως στις νέες που θα εκλεγούν, είναι απαραίτητα στοιχεία για την πρόοδο των ελληνικών πραγμάτων.

«Το πιο ισχυρό μήνυμα που πρέπει να στείλει η χώρα στους εταίρους και σε όλο τον κόσμο είναι ότι πρέπει και μπορούμε να συνεννοηθούμε», τόνισε.

Δεν πρέπει να υπάρξει διχόνοια - Να γίνει ένα εθνικό σχέδιο

Επίσης, η κυρία Νικολάκου ανέφερε ότι πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου, και συνέχισε, λέγοντας ότι πιστεύει ότι θα γίνουν ανασυγκροτήσεις των κομμάτων, και ότι στη Βουλή θα μπουν νέα πρόσωπα τα οποία, πέραν από νέες ιδέες, έχουν μια μεγαλύτερη αγωνιά για το αύριο.

«Νέα πρόσωπα πρέπει να μπουν στο ελληνικό κοινοβούλιο αυτή τη κρίσιμη στιγμή, τα οποία θα πιστεύουν στη συνεργασία, αφήνοντας πίσω τους παλαιοκομματισμούς. Πρέπει η κοινωνία να βγει μπροστά και να χαράξει νέες πορείες, με νέες δυνάμεις στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής του τόπου», κατέληξε.


6 Σχόλια

δεν άκουσα να λες τα ίδια όταν ο Γιωργάκης έλεγε λεφτά υπάρχουν... ρε ουστ

Από την κυριακή το βράδυ αρχίζουν οι κωλοτούμπες σας................................................

<<Νέα πρόσωπα πρέπει να μπουν στο ελληνικό κοινοβούλιο αυτή τη κρίσιμη στιγμή, ...>>. Ρε, Ντίνα, ήμαρτον,..... το εμπεδώσαμε ......, όχι άλλο... Τελείωσε η μια και άρχισε η άλλη....... Αφήστε μας στη φτώχεια μας.

Μάλλον εκλέγεται αυτός τελικά....... Απτην αλλη μερια ΖΑΧΑΡΙΑς ΕΥΚΟΛΑ.....Για την τρίτη θεση πιθανον να εχουμε κλαυσίγελο στην Αρκαδία.....Εκπλήξεις βλέπω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.