Ένσταση - καταγγελία της ομάδας βόλεϊ του Αρκαδικού

Ένσταση - καταγγελία της ομάδας βόλεϊ του Αρκαδικού

Ιανουάριος 12, 2015 - 20:35
8 σχόλια

Ένσταση-καταγγελία της ομάδας πετοσφαίρισης ΣΕΦΑ Αρκαδικός προς την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου. H ένσταση αναφέρει:

Κύριοι προβαίνουμε στην παρακάτω ένσταση-καταγγελία λόγω του ότι στον αγώνα πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας γυναικών ανάμεσα στις ομάδες Λύκαια Μεγαλόπολη-ΕΑΠ Πατρών που διεξήχθη στο γήπεδο της Μεγαλόπολης στις 21/12/2014 δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος και αγωνίστηκε με το Νο19 η αθλήτρια Αργυροπούλου Παναγιώτα. Η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνίστηκε με την ομάδα της Μεγαλόπολης ενώ είχε πάρει μεταγραφή με υποσχετική κατά την καλοκαιρινή περίοδο από την ομάδα μας στην ομάδα Ακρίτα Καλαμάτας.

Μετά από γνωστοποίηση της συμμετοχής της στο παιχνίδι είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα 22/12/2014 με την ΕΟΠΕ  και συγκεκριμένα με την προϊσταμένη στο Μητρώο την κα Μάρκου η οποία μας επιβεβαίωσε ότι η αθλήτρια ανήκει στον Ακρίτα Καλαμάτας.

Θεωρώντας ότι η διαφάνεια και η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων είναι βασικές αρχές που διέπουν τη διοίκηση της ομοσπονδίας παρακαλούμε τη διερεύνηση του σοβαρού αυτού περιστατικού και την απόδοση ευθυνών σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΠΕ για την αποκατάσταση της τάξης αφού η ομάδα μας έχει έννομο συμφέρον από αυτό το γεγονός.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα φωτοαντίγραφο του φύλλου αγώνα και σας γνωστοποιούμε ότι εάν χρειαστεί μπορείτε να επικαλεστείτε το βίντεο του παιχνιδιού από την ομάδα της ΕΑΠ που έχει μαγνητοσκοπήσει τον εν λόγω αγώνα.

Με τιμή

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Αναστ. Σμυρνιώτης

Ο Γεν. Γραμματέας Μιχ. Σμυρνιώτης

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ετσι Ελλάς το μεγαλείο σου...... Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή έχουν μια θεσούλα στην ομοσπονδία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Για να δούμε θα το συγκαλύψουν εκεί στην ΕΣΠΕΠ και την ομοσπονδία ή θα πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης;

Τραγικοί κύριοι του Αρκαδικού οτι δεν μπορείτε να κάνετε στο γήπεδο μην το ψάχνετε με ψευδοί και λασπολογίες μην διασύρεστε άλλο....

Σας κέρδισαν πεντακάθαρα! Αντί να κάνετε ενστάσεις κοιτάξτε να βρείτε κανένα τρόπο να πάρετε κανα σετ. Και πείτε μας με την ευκαιρία γιατί λέγατε για τον ΑΟ Νεοχωριου οτι δε πρέπει οι καφετέριες να παίζουν στο στάδιο. Αυτοί τουλάχιστον δίνουν την ευκαιρία και σε 5 φοιτητές να αγωνιστούν. Εσείς τι κάνετε; Με μέσο όρο ηλικίας τα 57 χρόνια την πλάκα σας δε κάνετε; Η μήπως νομίζεται ότι θα κάνετε καριέρα στα γεράματα;

Tραγικέ μου κύριε liakouras η ομάδα μπορεί να χάνει στο κάτω κάτω δεν γίνεται να σας νικάει και πάντα όμως δε γίνεται να αναιχθούμε άλλο τις παρανομίες κάποιων οι οποίοι νομίζουν οτι μπορουν να κάνουν μπάχαλο μια ολόκληρη κατηγορία. Θα μπορούσατε να μας απαντήσετε φυσικά για να μάθουμε και εμεις σε ποια ομάδα ανήκει η κυρια ΑΡΓΥΡΟΠΟΎΛΟΥ γιατί εμεις από όσο θυμόμαστε η ομάδα μας την είχε δώσει με υποσχετικη στον Ακριτα. Απαντηστε μας λοιπον και να ξερετε οτι τα οργανα εχουν ξεκινησει και οι δικηγόροι το ιδιο. Καλό θα ήταν ψάξετε κιολας και την νομοθεσία γιατί θα εχει πολύ πλάκα να δούμε ποιοι θα πληρώσουν το μαρμαρο Γιώργος Π.

Προς τον οπαδό 19/1/2014 19΄31.Φίλε τι δουλειά έχει το κλά.......μο με το χέ...μο !Στην ένσταση του Αρκαδικού εσύ τι απαντάς; ότι είναι ψέμματα ότι συμμετείχε η αθλήτρια - η οποία είχε πάρει μεταγραφή με υποσχετική από τον Αρκαδικό στον Ακρίτα Καλαμάτας- στον αγώνα Μεγαλόπολης - Πάτρας ενάντια στους κανονισμούς της ομοσπονδίας; Το φύλλο αγώνα το αποδεικνύει όπως επίσης και το βίντεο. Επειδή δεν απαντάς επί της ουσίας- άλλωστε τα στοιχεία σε διαψεύδουν- κατηγορείς την ομάδα για ηλικίες σετ κλπ. άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε Αυτά δεν αγγίζουν τον Αρκαδικό Μου φαίνεται ότι έχεις ΜΑ ΔΕΝ γνωρίζεις το νόημα και τη σημασία που έχει το βόλλευ; Ο Αρκαδικός εξάλλου παίζει με αξιοπρέπεια και ήθος με κανονικά χαρτιά και όχι με πλαστά.

Προς οπαδό 14/1/2014 19;31 Τα κορίτσια του Αρκαδικού και επιμένω ότι είναι κορίτσια εκτός και τα γυαλιά σου της μυωπίας θέλουν αλλαγή , αγαπούν το βόλευ είναι το χόμπυ τους η διασκέδασή τους, το ιδανικό τους , ένα κομμάτι της ζωής τους. Αρέσκονται να βρίσκονται στο γήπεδο να παίζουν δυναμικά και με πάθος και όταν το πάθος και η αγάπη για το άθλημα συναντάει το ΗΘΟΣ και την ΑΞΙΑ το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Εσύ φαίνεται βλέπεις μόνο καριέρες .Αυτές τις ΑΛΛΕΣ καριέρες τις αφήνω για σένα.Και ένα άλλο; ο Αρκαδικός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς ,δεν παρακαλεί αλλά ούτε και πηγαίνει εκεί που φτήνανε.-

η αγαπη ενος αθλητη του βολει δεν εχει ηλικια γιατι ειναι κινητρο για τους μικρους αθλητες γιατι καπιοι καταθετουν και την ψυχη τους στο γηπεδο ενω αλλοι κανουν χαβαλε και σε γατακια που δεν ειναι αθλητες αλλα νομιζουν πως ειναι ενα απλο παραδειγμα αθλητριας βολει και respect Λια Μιτση που κατεβηκε παλι στο παρκε πριν 2 χρονια γιατι βρεστε το εσεις γατακια ε γατακια.α και οσο για την ενσταση αμα εχουν κανει π.......τσα ναι να τιμωρηθουν γιατι δε μπορει συνεχεια Γιαννης να κερναει και Γιαννης να πινει .

Πέρα από την αθλητική δικαιοσύνη θα υπάρξει και ποινική δίωξη για την αθλήτρια που συμμετείχε στον αγώνα με πλαστή ταυτότητα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.