Αποκάλυψη Πέτρου Τατούλη: Στην Μεγαλόπολη ίσως βρέθηκε η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη!

Αποκάλυψη Πέτρου Τατούλη: Στην Μεγαλόπολη ίσως βρέθηκε η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη!

Δεκέμβριος 22, 2014 - 23:27
5 σχόλια

Στη Μεγαλόπολη ίσως βρέθηκε η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη ! Αυτή την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της κοινής συνέντυξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Διονύση Παπαδόπουλο.

Η αποκάλυψη αυτή του κ. Τατούλη αφορά ενημέρωση που του έχει γίνει από την ομάδα που έκανε τις επιστημονικές έρευνες στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και σας είχαμε γράψει εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μιλάμε για εμφάνιση ζωής που μετράει 1.000.000 χρόνια !!

Για τις λεπτομέρειες όμως της μεγάλης αυτή ανακάλυψης θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη δημοσίευση της έρευνας σε επιστημονικό περιοδικό που θα γίνει πολύ σύντομα.

Η Μεγαλόπολη λοιπόν όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία θα πρωταγωνιστήσει θετικά αυτή την φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον !!

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


5 Σχόλια

Αποκάλυψη Τατούλη: "Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη παρλαπιτατουλιστάν" Έλεος αδέλφια! ο "πατερούλης" Περιφερειάρχης μας εκτός από Αρκαδάρχης είναι και Βιολόγος, και Αρχαιολόγος, και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Α! και να μην ξεχνιέστε τώρα έχετε υποχρέωση να δημιουργήσετε και το προφίλ της κόρης Τατούλη. Πόσο ικανή είναι, τι σπουδαίο όραμα έχει και με ειδική αναφορά στα σχέδιά της για να βγεί η χώρα από την κρίση. Άλλωστε τι χρειάζονται τα άλλα προσόντα όταν είναι μία "κόρη Τατούλη" ΑΚ56

η ίδια η φράση "η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη" δεν λέει τίποτα απολύτως. ΟΜΩΣ από εδώ και πέρα η Μεγαλόπολη είναι το σημείο όπου εκτοξεύονται "πρώτες μορφές ανοησίας"

Τι φταίει ρε μπανταβέ επιστήμονα η Μεγαλόπολη; Τι μας φταίει η Μεγαλόπολη; Ειδικά αυτό το "ίσως" είναι θανατηφόρο, χειρότερο από τον ιό Έμπολα στις κακές του. Το αρκάντιαπόρταλ με την αποκλειστικότητά του έγραψε ιστορία στο πεδίο της υπεύθυνης ενημέρωσης ενώ ο περιφερειάρχης απέδειξε ότι το απόλυτο κενό όχι μόνο υπάρχει (οι φυσικοί λένε πως δεν υπάρχει, τι ξέρουν όμως αυτοί) αλλά το έχουμε εμείς, οι περήφανοι υπήκοοί του. Ο νους παραπαίει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.