Ένταση στο ΔΣ Τρίπολης για τα απορρίμματα (video)

Ένταση στο ΔΣ Τρίπολης για τα απορρίμματα (video)

Δεκέμβριος 22, 2014 - 21:11
5 σχόλια

Παρόντες και κάτοικοι Δόριζας και Βαλτετσίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε τη Δευτέρα 22/12 στην Τρίπολη, παραβρέθηκαν οι πρόεδροι κοινοτήτων από τα χωριά: Βαλτέτσι, Δάρα, Κανδήλα, Παρθένι, Αμπελάκι,Μάκρη, Στρίγκου,Μερκοβούνι, Κερασίτσα, Δόριζα, Παλαιόπυργο, Σιμιάδες, Λιθοβούνια, Πάπαρη, Μανθυρέα, Τσελεπάκου, Μάναρη, Παλαιοχούνη, Πέλαγος, Κερασιά, Σκοπή, Πικέρνι, Περθώρι,Καρδαρά, Αγία Βαρβάρα, Ελαιοχώρι, Βλαχέρνα, Κάψια, Στενό, Βλαχοκερασιά, Αγιωργήτικα, Μαγούλα, Ρίζες, Σάγκα, Λουκά, Κώμη, Τζίβα, Χρυσοβίτσι, Μαίναλο, Παλλάντιο και Άγιο Βασίλειο.

Ως προς το «καυτό» θέμα των απορριμμάτων, το οποίο ενδιαφέρει άμεσα και κάποια από τα προαναφερθέντα χωριά, ο κ. Σμυρνιώτης επιτέθηκε ευθέως στη νέα δημοτική αρχή, λέγοντας: «Μέσα σε τέσσερις μήνες θητείας, πάτε από χωριό σε χωριό και τελικά δεν έχετε κάνει τίποτα. Μπήκε πρόστιμο για τον Βιολογικό και δεν είχατε την ευθιξία και τη σοβαρότητα να ορίσετε χώρο και πηγαίνατε τα σκουπίδια εκεί. Βλέπουμε συνέντευξη του Τατούλη, και ενώ ο Παυλής λέει ότι συνεννοήθηκε με τον Τατούλη, εγώ άλλα άκουσα από τον Περιφερειάρχη».

Σε αυτό το σημείο, παρενέβη ο κ. Κακλαμάνος, λέγοντας: «Στη Δόριζα έλεγαν άλλα.». Ο κ. Τζιούμης, παίρνοντας τον λόγο, ρώτησε:« Πείτε μας πού είμαστε και τι κάνουμε. Θέλουμε ενημέρωση και ξεχωριστό συμβούλιο για το θέμα αυτό».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιαμούλος με τη σειρά του επεσήμανε: «Περιμένουμε πότε θα αποφασίσετε να μας ενημερώσετε τι έχει υπόψη να κάνει ο δήμος». Και συμπλήρωσε: «Είναι η ένατη μελέτη, έχουμε δαπανήσει τόσα λεφτά!».

Ο κ. Λάζαρης ανέφερε ότι: «Είναι η δέκατη φορά που μπαίνει αυτό το θέμα. Φέρνουμε κάθε φορά και διαφορετική περιοχή. Πρέπει να γίνει ξεχωριστό ΔΣ. Πότε έχετε προγραμματίσει αυτό το ΔΣ που έχετε τάξει;».

Τέλος, ο κ. Νικολάου πρότεινε να συζητηθεί το θέμα στην παρούσα συνεδρίαση, αλλά ο κ. Κακλαμάνος επέμεινε ότι μια συνεδρίαση η οποία αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα δεν μπορεί να συζητήσει άλλο θέμα. Τότε επικράτησε ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Κακλαμάνος ζήτησε δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.

Μετά από τη δεκάλεπτη διακοπή ο πρόεδρος του ΔΣ Κακλαμάνος Αναστάσιος ενημέρωσε τους συμβούλους αλλά και τους κατοίκους των κοινοτήτων ότι στις 14 Ιανουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τα απορρίμματα. Βέβαια οι κάτοικοι και οι πρόεδροι ξεσηκώθηκαν καθώς θεωρούν ότι τότε θα είναι ήδη πολύ αργά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση για τα απορρίμματα


5 Σχόλια

O Κακλαμάνος προσπαθεί με το τσαμπουκά να απειλήσει τους κατοίκους? Ωραία δημοκρατία έχουμε!!! Καλά χαζούς ή φοβητσιάρηδες πέρασε τους δημότες?

Ο Παυλής όσο και να φωνάζουν οι κάτοικοι τα 17000 για τη μελέτη στο Βαλτέτσι θα τα δώσει , γιατί από τις μελέτες προσπαθεί *** ο άνθρωπος ρε παιδιά. Δε το βλέπετε και στο τεχνικός πρόγραμμα όλα για μελέτες τα προορίζει. Εργα μηδέν...

Ζήτω η Χούντα. Ο Παυλής με τον Κακλαμάνο μας θύμισαν επταετία. Δεν αφήνουν τον κόσμο να μιλήσει, αφαιρούν το λόγο από τους δημότες που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα χωριά τους και τη ζωή τους. Παπαδόπουλο ψηφίσαμε τελικά ή σοσιαλιστή δήμαρχο?

παυλη επειδη ειχα παει για υποθεση που με αφορα σε δσ με δημαρχο το γιαννακη ,ιδια αντιμετωπιση ειχα απο το δσ τοτε. παρτους τα κεφαλια. να μη μιλησει κανεις ,και αμα γουσταρουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.