Κάλαντα στο Δήμαρχο Τρίπολης

Κάλαντα στο Δήμαρχο Τρίπολης

Δεκέμβριος 22, 2014 - 19:30
3 σχόλια

Τις Άγιες αυτές ημέρες ως είθισται, ο Δήμαρχος Τρίπολης υποδέχεται τους φορείς αλλά και τους πολίτες στο γραφείο του, στο Παλαιό Δημαρχείο, για να ακούσει τα Κάλαντα.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής θα βρίσκεται στο γραφείο τού Παλαιού Δημαρχείου (Εθνικής Αντιστάσης & Δαρειώτου), από τις 9.30 μέχρι τις 12.00 όπου θα υποδεχτεί φορείς και πολίτες που επιθυμήσουν να πουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ !

Mάλλον τα κάλαντα για τα σκουπίδια θα πάνε να του πούνε του Δημητράκη. Γέλια που έχουμε να κάνουμε...

Υποτίθεται ότι ο Δήμαρχος θα πήγαινε στο παλιό δημαρχείο καθημερινά όπου θα δεχόταν τους πολίτες για να ακούει τα παράπονά τους. Έτσι δήλωνε προεκλογικά ότι ο δήμος θα ήταν ανοιχτός σε όλους. Τελικά στο παλιό δημαρχείο πηγαίνει μόνο για τα κάλαντα και στο καινούργιο δημαρχείο δε δέχεται κανένα πολίτη στο γραφείο του. Μόνο παράγοντες. Αυτός είναι ο ανοιχτός Δήμος?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.