Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία Άρεως (photos+video)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία Άρεως (photos+video)

Δεκέμβριος 19, 2014 - 20:55
10 σχόλια

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Άρεως. Το δέντρο που έχει στηθεί εκεί άναψε και μαζί με αυτό ο ουρανός γέμισε με μικρά αερόστατα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης έδωσε το σήμα και τραγούδια ξεκίνησαν και ο ουρανός φώτισε από τα δεκάδες πυροτεχνήματα. Εκεί ήταν και η  Φιλαρμονική Τρίπολης που έπαιξε τα κάλαντα αλλά και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ζέστανε το κλίμα, αφού ο καιρός είναι χιονιάς και έχει αρκετό πάγο.

Διάφορες δράσεις και παιχνίδια περιελάμβανε αυτή η εκδήλωση κάνοντας μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πλατεία Άρεως


10 Σχόλια

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ????? ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ !!!! - ΟΥΤΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ... ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΟΥΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΣΤΕ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα συγκεκριμένα αερόστατα με τη φωτιά, στο Λεωνίδιο τα ανεβάζουν στον ουρανό το Πάσχα !!!!!!!! Και μαζί με τα πυροτεχνήματα, λίγο έλειψε να νομίσει ο κόσμος ότι κάνουμε την Ανάσταση αντί για τα Χριστούγεννα. Ο Παυλής μπέρδεψε την *** και τα Χριστούγεννα με το Πάσχα ... χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!

Κράξτε!!! Θα σας περάσει....5 χρόνια είναι πολλά,το ξέρουμε!! Δεν έχετε να πείτε κάτι άλλο γιατί ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την νέα δημοτική αρχή, αφού για όλα αυτά θα χαλάσουν το πολύ 80.000€ ένα αντιθέσει τα 150.000€ που χάλασε το 2011 η τότε δημοτική αρχή!!!! Η σύγκριση ανοίκει στους δημότες! ΜΟΥΓΚΑ......

Ρε εξυπνακιδες αυτη η εκδήλωση δεν ήταν δαπάνες του δήμου. Αντε απο εκεί. Ολο θέλετε κάτι να πείτε

ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ....

τότε τι δουλειά είχε ο Δημαρχος να είναι στα μέσα και στα έξω;

150000 δεν δαπανήθηκαν ποτέ, Εάν έχετε στοιχεία παρακαλούμε πολύ να τα δημοσιεύσετε. Τέλος η λάσπη.

Σε αυτήν την εταιρία δε μπήκαν κάποιες προδιαγραφές για να μην το κάνουν πανηγύρι? Ο κάθε ιδιώτης μπορεί να παρουσιάζει ότι βλακεία του έρχεται στο κόσμο?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.