Εκδήλωση για την προβολή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια της συμμετοχής στο Money Show (photos)

Εκδήλωση για την προβολή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια της συμμετοχής στο Money Show (photos)

Δεκέμβριος 20, 2014 - 20:46
2 σχόλια

Κατάμεστη αίθουσα από Κυνουριάτες της Αθήνας και πολιτικούς 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton, έγινε σήμερα η εκδήλωση για την προβολή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στα πλαίσια της συμμετοχής στο Money Show, με θέμα: "ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, η Φύση, οι Άνθρωποι, η Ιστορία... το Αύριο". 

Την εκδήλωση ξεκίνησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια έκανε λόγο για τις ομορφιές της περιοχής και για την δυνατότητα παραγωγής προϊόντων όπως ελιές, λάδι, οπωροκηπευτικά κτλ. Επίσης ανέφερε την ανάγκη για προβολή του τόπου, την όμορφη φύση του και τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχής.

Η εκδήλωση είχε τρία μέρη. Αρχικά ο σκηνοθέτης Αλέκανδρος Παπαηλίου παρουσίασε το ντοκιμαντέρ του για τις ομορφιές της Βόρειας Κυνουρίας με τίτλο "Όμορφο ταξίδι στο βουνό και τη θάλασσα". Στην συνέχεια η Δρ Βυζαντινής Αρχαιολογίας Σμαραγδή Αρβανίτη έκανε ομιλία για την σχολή Καρυτσιώτη και Β' Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων και στο τέλος πάτερ Γεώργιος Πετρής έκανε μια σύντομη εισαγωγή/γνωριμία με την Τσακώνικη διάλεκτο.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας, Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων Γιώργος Ζαραφέτας, οι νέοι πολιτευτές της Αρκαδίας Παρασκευή Τατούλη και Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Λαλουδάκης καθώς και οι κ. Μπακούρης, Καρδικιώτης, Αρβανίτης, Τσούτσουβας, και η κ.Κούβαλη.


2 Σχόλια

απο ολους αυτους που ειναι σε φωτογραφιες και αναφερονται μονο ο παππαγιωργης εχει εργασθει ανιδιοτελος και εργαζεται για τον τοπο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.