Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για Παραστατίδη - Βουδούρη

Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για Παραστατίδη - Βουδούρη

Δεκέμβριος 22, 2014 - 13:41
4 σχόλια

Σήμερα Δευτέρα 22/12 θα συνεδριάσει το μεσημέρι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα που έχει προκύψει από τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη.

Το θέμα της συνεδρίασης είναι τα ζητήματα προστασίας και ενίσχυσης του κύρους του κοινοβουλευτικού θεσμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, αμέσως μετά τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ για απόπειρα χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει την κυβερνητική επιλογή για την Προεδρία της Δημοκρατίας, συνέταξαν κείμενο στο οποίο άφηναν βαρύτατες υπόνοιες εναντίον των ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό αλλά υπερψήφισαν τον κ. Δήμα κατά την πρώτη ψηφοφορία στις 17/12 ότι χρηματίστηκαν.

Οι κκ. Ψαριανός, Λυκούδης, Αηδόνης, Νταβρής έχουν δηλώσει ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι οι Παραστατίδης και Βουδούρης εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση ότι οι δηλώσεις τους παρερμηνεύτηκαν και δεν κατηγορούν τους συναδέλφους τους για χρηματισμό.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αμα είσαι ουμανιστής χωρίς σύνορα παλιά σου τέχνη κόσκινο: φτιάχνεις μια ΜΚΟ για την προστασία της Hi Kalo πανίδας και καθαρίζεις

Άδωνις, Πλεύρης, Βορίδης, Χρύσανθος, Σαμαράς, εκτός ψηφοδελτίου Νουδούλας, Βενιζέλος εκτός ψηφοδελτίου Πασόκ, τυλίξτε όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και πετάξτε τα στις χωματερές, έτσι κι αλλιώς, ο καλύτερος είναι ψωριάρης..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.