Δείτε τα έργα που θα γίνουν στο δήμο Τρίπολης το 2015

Δείτε τα έργα που θα γίνουν στο δήμο Τρίπολης το 2015

Δεκέμβριος 22, 2014 - 11:18
8 σχόλια

Tο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τρίπολης  συνεδρίασε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο παλιό δημαρχείο της Τρίπολης, προκειμένου να γίνει μια εισήγηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2015. Το μεσημέρι της Παρασκευής αρκετοί ήταν οι επιστημονικοί, συλλογικοί, αθλητικοί φορείς αλλά και πολίτες που βρέθηκαν και μίλησαν για τις ελλείψεις και επεσήμαναν όλα αυτά τα οποία πρέπει ο δήμος να λάβει υπ’ όψιν του.

Το τεχνικό πρόγραμμα όπως αναφέρει η δημοτική αρχή υλοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προτάσεις, καθώς και προτάσεις Αντιδημάρχων, φορέων και εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου καθώς και τα αποτελέσματα των συνελεύσεων στις τοπικές κοινότητες, αξιολογήθηκαν και κατατάχθηκαν οι ενέργειες, τα έργα και οι μελέτες σε σειρά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα έργα και τα ποσά

Στο διάστημα της προεργασίας πραγματοποιήθηκαν 78 συναντήσεις πολιτών στις Τοπικές Κοινότητες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες προκειμένου η Νέα Δημοτική Αρχή να καταρτίσει την στρατηγική του Δήμου μέσα από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και πλήρως προσανατολισμένη στην ικανοποίηση αυτών μέσα από τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που έχει ο Δήμος.

Έγινε προσπάθεια οι εντάξεις έργων και μελετών να ικανοποιούν όσο γίνεται περισσότερο τα δύο πρώτα κριτήρια με οδηγό την λαϊκή βούληση.

Δείτε τι ειπώθηκε στην επιτροπή διαβούλευσης την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου ΕΔΩ


8 Σχόλια

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΥΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ? Η ΑΦΗΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ? Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕΖΙΛΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

15,39 € δίνει ο κύριος Παυλής για κάθε κάτοικο σε κάθε χωριό? Αυτό είναι που θα πρόσεχε τα χωριά μας? Για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται τα ψέματά του.

Ο Σμυρνιώτης άφησε τα ταμεία γεμάτα , και μια σειρά από έτοιμα έργα να συνεχίσει ο Μήτσος. Δυστυχώς ο Μήτσος όχι μόνο θα αδειάσει τα ταμεία αλλά θα χρεώσει το δήμο και με δάνεια και κατά επέκταση και εμάς τους δημότες. Ελεος δεν υπάρχει κανένας έλεγχος σε αυτή τη μαφία που έχει αναλάβει τα ηνία του δήμου?

Το πιο φτωχό τεχνικό πρόγραμμα που έχει γίνει ποτέ !!! Το μυαλό τους το έχουν μόνο στις μελέτες που έχουν ***και από έργα τίποτα. Χάθηκε η ευκαιρία να γίνει ο Περιφερειακός δρόμος που είχε έτοιμο η προηγούμενη δημοτική αρχή και θα λυνόταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Αίσχος !!!

Τα ταμεία τα άφησε γεμάτα ο Σμυρνιώτης, με τα εντάλματα πληρωμής των απευθείας αναθέσεων

Ο Σμυρνιώτης είναι ο δήμαρχος που έκανε τις λιγότερες απευθείας αναθέσεις από όλους τους δημάρχους που έχουν περάσει μέχρι τώρα και το έχει αποδείξει αυτό με στοιχεία. Οι λασπολόγοι του κυρίου Παυλή μαζί με τον αρχηγό τους έχουν προλάβει και έχουνε κάνει μέσα σε 4 μήνες , όσες απευθείας αναθέσεις είχε κάνει ο Σμυρνιώτης σε 4 χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.