Απίστευτο τροχαίο στην 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Απίστευτο τροχαίο στην 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 20, 2014 - 10:00
9 σχόλια

Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου περίπου στις 9 το πρωί. Οδηγός φορτηγού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποφύγει ΙΧ όχημα, το οποίο κατευθυνόταν από την οδό Νικηταρά προς την 28η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ παραβίασε το στοπ και δεν σταμάτησε. Το επαγγελματικό φορτηγό ψυγείο, προκειμένου να αποφύγει το ΙΧ, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και μπήκε στη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται εκεί.

Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και δεν τραυματίστηκε κανένας από τους οδηγούς αλλά ούτε περαστικός και καταστηματάρχης, καθώς εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν αρκετή λόγω Σαββάτου.

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Τίποτα δεν είναι απίστευτο. Σε όλη την πόλη στις διασταυρώσεις γίνεται χαμός. Πάρα πολλοί παραβιάζουν καραμπινάτα το stop. Είτε μη σταματώντας, είτε παραχωρώντας προτεραιότητα σε αυτόν που ΕΧΕΙ STOP!!!! Άλλη τρέλα και αυτή. Να είσαι σε διασταύρωση,να έχει stop ο άλλος και να τους λες πέρνα. Πολύ μεγάλο λάθος η παραχώρηση προτεραιότητας. Υπάρχει λόγος που ο επικοινωνιολόγος έβαλε stop σε ένα δρόμο.

Στην Τρίπολη έχω δει και μεγάλη ασχετοσύνη με την προτεραιότητα στις πλατείες. Στην Τρίπολη το 90% νομίζει ότι στις πλατείες έχει προτεραιότητα αυτός που γυρνάει γύρω-γύρω στην πλατεία!!! Μέγα λάθος. Προτεραιότητα έχει αυτός που ΜΠΑΙΝΕΙ στην πλατεία, εκτός και αν έχει STOP.

ο οδηγος δεν ανεβηκε στο πεζοδρομιο προκειμενου να αποφυγει το ιχ,το φορτηγο εχει χτυπηθει στην μπροστα δεξια ροδα και φτερο με πολυ δυναμη,η κοπελα περασε το στοπ πηγαινε με τουλαχιστον 40-50χλμ ειναι αδικαιολογητη σε σταυροδρομι χωρις φαναρι,και δεν πρεπει να ξαναοδηγησει οσο αυστηρο και αν ακουγεται.εκεινη την ωρα ημουν εξω απο την εθνικη τραπεζα και ειδα το συμβαν,χαρα στην ψυχραιμια του οδηγου που απ οτι ειδα συγκρατηθηκε.καποιος κυριος της ειπε βεβαια οτι απτην αδιαφορια της θα μπορουσε να παρει ανθρωπους στο λαιμο της και δικιο ειχε.αφου δεν χτυπησε κανεις παλι καλα να λεμε.

Απο ατυχήματα και αυτοκτονίες η Αρκαδία πρέπει να έχει την Πανελλήνια πρωτιά.Κάτι έχει φαλτσάρει στο dna

ΣΩΣΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Σε αυτη την πολη συμβαινουν τα εξης απιθανα και μοναδικα:στην πλατεια Αγιου Βασιλειου και Κολοκοτρωνη εχουν stop αυτοι που μπαινουν στην πλατεια, ενω στην πλατεια Ανεξαρτησιας και Αγιου Δημητριου εχουν προτεραιοτητα...Παγκοσμια προτοτυπια!!!

Ως πεζός στην Τρίπολη να πω και άλλο ένα: Άντε να περάσεις από τις (μισοσβησμένες) διαβάσεις πεζών στην πλατεία Αγ.Βασιλείου και να μην σε πατήσουν... (και όχι μόνο σε αυτές της Αγ.Βασιλείου)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.