Δικάζεται ο Μαρινάκης για την είσοδο στα αποδυτήρια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης

Δικάζεται ο Μαρινάκης για την είσοδο στα αποδυτήρια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης

Δεκέμβριος 20, 2014 - 12:00
2 σχόλια

Στις 14 Ιανουαρίου η δίκη Μαρινάκη!

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε έφεση στην αθώωση Μαρινάκη για την είσοδο στα αποδυτήρια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr ορίστηκε ήδη δικάσιμος! Διαβάστε τις λεπτομέρειες...

Δικάσιμο για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 πήρε η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη στο Εφετείο Αθηνών, όπου και θα εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της εισόδου των δύο ανδρών στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2013.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο β’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είχαν δικαστεί στις 28 Μαρτίου 2014 στο Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων. Συγκεκριμένα, οι δύο παράγοντες κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αθωώθηκαν τελικά από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών.

Διαβάστε περισσότερα στο SportsDNA.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Και να τον δικάσουν τι νοημα εχει αν δεν φερουν πισω το κλεμμενο κυπελλο στον αστέρα μας. Γαυροι αυτοι ειστε μια ζωη στη λαμογια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.