Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Τρίπολης έφερε αντιδράσεις στο Λεβίδι

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Τρίπολης έφερε αντιδράσεις στο Λεβίδι

Δεκέμβριος 08, 2014 - 20:25
19 σχόλια

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Τρίπολης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Λεβίδι. Οι κάτοικοι είναι δυσαρεστημένοι με τη Δημοτική Αρχή, η οποία μετέφερε χρήματα τα οποία προορίζονταν για τη συντήρηση παιδικών χαρών στον προϋπολογισμό για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το θέμα αναμόρφωση προϋπολογισμού για προμήθεια Χριστουγεννιάτικων Ειδών Εξοπλισμού για τη διακόσμηση της Τρίπολης. Συγκεκριμένα αναμορφώθηκε ο προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2014 και από το σκέλος των εξόδων και τους Κ.Α.: α)15.6117.0002 με τίτλο: «Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Ε. Τεγέας», β)15.6117.0003 με τίτλο: «Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Ε. Λεβιδίου» και γ)15.6117.0006 με τίτλο: «Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Ε. Φαλάνθου» να μεταφέρει αντίστοιχα τα ποσά: α) 4.500 ευρώ, β) 4.500 ευρώ και γ) 1.758,81 (χρηματοδότηση ΣΑΤΑ, οι δαπάνες αυτές δεν θα διατεθούν για τους σκοπούς που είχαν αρχικώς προϋπολογιστεί, οπότε και μπορεί να διατεθούν για την δημιουργία νέων πιστώσεων χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην ισοσκέλιση του προϋπολογισμού) για την ενίσχυση της πίστωσης του Κ.Α. 15.7135 με τίτλο:

«Λοιπός Εξοπλισμός» με το ποσό των 10.758,81 ευρώ, που θα διατεθεί αποκλειστικά για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης.

Οι κάτοικοι του Λεβιδίου θεωρούν ότι η Δημοτική Αρχή δεν τους υπολογίζει και τους θεωρεί δεύτερης κατηγορίας πολίτες, καθώς μεταφέρει χρήματα από τη συντήρηση των παιδικών χαρών σε στολίδια. Όπως είπε και η κυρία Εικοσιδέκα στον δήμαρχο Τρίπολης, «όταν ήμασταν εμείς Δημοτική Αρχή, εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι τα χρήματα τα οποία αφορούν στα χωριά μας να μην τα παίρνουμε και να τα ρίχνουμε στην πόλη ή να τα χρησιμοποιούμε κάπου αλλού. Τώρα βλέπω ότι γίνεται η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και στερείτε 4,5 χιλιάδες ευρώ από το Λεβίδι». Ο δήμαρχος είχε απαντήσει ότι τόσο το Λεβίδι όσο και η Κανδήλα έχουν λάβει ήδη πολλά χρήματα και θα παίρνουν λιγότερα τώρα.

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Όπως φαίνεται, τα Χριστούγεννα της Τρίπολης έχουν φέρει αναβρασμό στο Λεβίδι αλλά και στα άλλα χωριά, που θα στερηθούν τις παιδικές χαρές.

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.........ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.......ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ......

Mπραβο ειστε αξιοι της μοιρας σας πολιτες που ψηφισατε αυτον τον δημαρχο... !!!!!!!!!!!

Και όχι μόνο πήρε τα χρήματα από τις παιδικές χαρές , αλλά τα πήρε και από τα αθλητικά σωματεία. Ερχόταν στο Λεβίδι με τους συμβούλους του και μας έλεγε ότι θα υποστηρίξει τον αθλητικό σύλλογο και τώρα μάθαμε ότι άδειασε τον κωδικό για να πάρει λαμπάκια στην Τρίπολη.

O κ. Μπαμπης Σταματης που ειναι και οικονομικος εποπτης (που τα εμαθε τα οικονομικα? περιμενω ακομη μια απαντηση....) οφειλει να τοποθετηθει ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!! Μην κρυβεται σαν τα παιδακια.....αλλωστε για το Λεβιδι μιλαμε.....

Κατ αρχήν, η κ Εικοσιδέκα, (όπως διαβάζω) επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά το πως εννούσε και εννοεί η παράταξή της , και ως πρωιν δημοτική αρχή, αλλά και σήμερα, την Δ.Ε Λεδιδίου.ΜΟΝΟ δύο χωριά!!! Κανδύλα και Λεβίδι... Μπράβο σας !! Επιβεβαιώνεστε ξανά..Αν δεν το ξέρετε, που να το ξέρετε άλλωστε( 3,5 χρόνια, μόνο η Κανδύλα και το Λεβίδι απ ότι λέτε κι απ ότι δείχνετε σας ενδιέφεραν), η Δ.Ε Λεβιδίου έχει άλλες 9 κοινότητες...Δεν τις γνωρίζετε μάλλον....Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, (σ.σ. λόγια του Αντιδημάρχου κ. Κατσαφάνα στο δημοτικό συμβούλιο της 10ης Ιουνίου 2014) με 2.000 και 3.000 και 5.000 ευρώ, ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις ούτε να επιδιορθώσεις πλέον ΚΑΜΙΑ παιδική χαρά γτ πολύ απλά το κόστος για μια παιδική χαρά προκειμένου να πάρει νομιμότητα, είναι περι τις 70.000 - 80.000 ευρώ.. συνεπώς δεν παίρνει κανείς χρήματα απο τις δημοτικές ενότητες..Και εν πάση περιπτώσι, να φωνάζετε και να κατηγορήτε, όταν θα λείψουν χρήματα...Όχι τώρα που τα συνεργεία του δήμου , έχουν πάει μέσα σε τρείς μήνες τριπλές φορές απ όσες είχαν πάει(αν είχαν πάει και ποτέ) επι της δημοτικής αρχής Σμυρνιώτη....

Καταρχάς επι Σμυρνιώτη όλα τα χρήματα έπεσαν στην Κανδύλα (φωτισμός - ύδρευση - άδρευση) και στο Καρδαρά των 10 κατοίκων όπου κατασκευάστηκε το ξενοδοχείο του Σαμπράκου. Στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες δεν δόθηκαν χρήματα και στο Λεβίδι δεν έγινε απολύτως τπτ επι 3,5 χρόνια!!!

Οτι να ναι, "τον λύκο τον κουρεύανε, που'θε παν τα πρόβατα"... Εδώ ο δήμαρχος *** χρήματα απ τα χωριά και οι "υπάλληλοι" του κατηγορούν το Σμυρνιώτη... Παιδιά, πάρτε το χαμπάρι, δεν είστε αντιπολίτευση πλέον να φωνάζετε εκ του ασφαλούς... Έχετε τη δημαρχεία πλέον και δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω απ το δάχτυλό σας... Και απ ότι φαίνεται αποκαλύφθηκε η μαγική λύση και για τα χωριά, δεν φτιάχνουμε, ξηλώνουμε...

Εβγάλαν οι Χαρχουδικοί δήμαρχο το Χαρχούδα και τη ζωή μας κυβερνά μια αρκουδοπεταλούδα. Όμως στις άλλες εκλογές η ρόδα θα γυρίσει κι όλη η Λιλιπούπολη Γιαννούλη θα ψηφίσει.

Αγαπητέ ΛΕΒΙΔΙΩΤΗ περίμενε λίγες μέρες να δεις τα χρήματα (με ουρά) που θα "ρίξει" ο Παυλής στο Λεβίδι. Υ.Γ. 1 Στο Καρδαρά λειτουργούν ξενοδοχεία που στηρίζουν την οικονομία της περιοχής και πρέπει τουλάχιστον να έχουν ασφαλή πρόσβαση. Υ.Γ.2 Επί Σμυρνιώτη εντάχθηκε το μεγαλύτερο έργο όλων των εποχών για το Λεβίδι (Βιολογικός και Αποχέτευση) .

ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΒΙΔΙΩΤΗ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΖΕΙΣ..........ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ........ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ.........ΒΛΑΚΕΣ......ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ........

Εχετε πολυ πλακα!!1 περιμενε ο ένας, ο άλλος εφτιαξε λέει ξενοδοχεια στου Καρδαρα!!!ααααχαχαχχαχαχ!! Μα ακόμα να πονάει???μετα απο 6 μήνες???πωπωπωπω!! καγκέλια λεμεεεεε!!!!

Ρε χαχαχα εσυ είσαι βλάκας που θα πεις τους Λεβιδιώτες βλάκες. Εσύ απο που είσαι? Τι έργα έγιναν στο Λεβίδι επι 3,5 χρόνια μόνο μια μελέτη για το αποχευτευτικό και ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΛΑΜΠΕΣ! αλλά βέβαια οι καφετέριες της Πετρινού έχουν πιο πολλούς ψήφους!!!

Ανάγκη για μαθήματα ορθογραφίας έχει το Λεβίδι Ανάγκη όχι ανάγκει..

Με 80000€ φτιάχνεις νέα παιδική χαρά, με 2000 όμως και 5000 επισκευάζεις τις παλιές για να μη θέσεις σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας κύριε ξερόλα...

Συγνώμη ο βιολογικός του Λεβιδίου μετά από τόσα χρόνια που έγινε επί Σμυρνιώτη δεν είναι σοβαρό έργο.? Το Λεβίδι μέχρι τώρα μύριζε το καλοκαίρια από παντού όταν καθόσουν έξω.

ΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΟΔΟΑ ΑΛ.ΣΟΥΤΣΟ (Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ;; ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.