Διαμαρτυρία του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης προς το Δήμο Τρίπολης

Διαμαρτυρία του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης προς το Δήμο Τρίπολης

Δεκέμβριος 19, 2014 - 11:43
2 σχόλια

Με μία επιστολή της η πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης Χαρίκλεια Πολίτη-Μέλεγου εξέφρασε χθες 18/12 τη δυσαρέσκειά της προς τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών ότι οικειοποιήθηκαν την ιδέα του στολισμού των χριστουγεννιάτικων δέντρων από τους καλλιτέχνες του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, αλλά και τους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στους κόλπους του, με τρόπο ώστε ο ΦΟΤ να μην έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του δραστηριότητα.

Η επιστολή αναφέρει:

Το Δ.Σ. του ΦΟΤ εκφράζει την διαμαρτυρία του προς τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών  ότι οικειοποιήθηκε  την «Ιδέα» και σχετική πρόσκληση προς καλλιτέχνες του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης για τον στολισμό των Χριστουγεννιάτικων Δένδρων με τέτοιο τρόπο ώστε ο ΦΟΤ, παρά τις συμμετοχές που είχε από καλλιτέχνες, να μη μπορέσει να πραγματοποιήσει  αυτή τη δραστηριότητα.

Η Πρόεδρος
Χαρίκλεια Πολίτη- Μέλεγου
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΜΑ κ. ΜΕΛΕΓΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ, ΑΜ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.

η κα Μέλεγου και ο ΦΟΤ είναι από τους τυχερούς διότι η δημοτική αρχή οικειοποιήθηκε την ιδέα τους (είδατε δεν είπα έκλεψε !!!!!!!) έρχονται σιγά σιγά και οι άτυχοι που η οικειοποίηση δεν θα περιοριστεί στις ιδέες θα προχωρά και σε άλλα ... τσέπες ας πούμε κ.α.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.