Κοκκινάκος: Επιπόλαιες κινήσεις τινάζουν την ΚΕΔΗΤ στον αέρα

Κοκκινάκος: Επιπόλαιες κινήσεις τινάζουν την ΚΕΔΗΤ στον αέρα

Δεκέμβριος 17, 2014 - 16:14
5 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Τρίπολης Μιλτιάδης Κοκκινάκος την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου όπου και απάντησε σε δημοσιεύματα τα οποία τον κατηγορούσαν για το χρονικό διάστημα που διατέλεσε πρόεδρος. Επίσης, ο κ. Κοκκινάκος μίλησε για τις επιπολαιότητες οι οποίες γίνονται στην ΚΕΔΗΤ και οι οποίες, αν συνεχιστούν, θα τινάξουν την επιχείρηση στον αέρα.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, ο κ. Κοκκινάκος μίλησε για τις προσπάθειές του να παραδώσει μια κοινωφελή επιχείρηση χωρίς προβλήματα και χωρίς χρέη, ξεκαθαρίζοντας ότι σαφώς και έχει αφήσει κέρδος στο ταμείο της επιχείρησης.

Ο κ. Κοκκινάκος ζήτησε κάποια έγγραφα από την ΚΕΔΗΤ όπου θα αναγράφονταν τα έσοδα της επιχείρησης από τη στιγμή που ανέλαβε έως την ημέρα που έφυγε.

Αφού δεν κατάφερε να λάβει τα έγγραφα,κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και παρενέβη η Εισαγγελία.

Για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΕΔΗΤ, είπε ότι είναι δίκοπο μαχαίρι και ότι τις θεωρεί τεράστιο κίνδυνο για την κοινωφελή επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι στην ΚΕΔΗΤ, τόνισε,φοβούνται για το μέλλον της επιχείρησης και της εργασίας τους.

Η ΚΕΔΗΤ εφόσον χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκά προγράμματα δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει χορηγίες και, αν αυτό γίνει αντιληπτό,υπάρχει κίνδυνος να της επιβληθούν υπέρογκα πρόστιμα.

Όταν ανέλαβε ο ίδιος την προεδρεία της επιχείρησης, πλήρωσε χρέη πάνω από 150.000 ευρώ.

Όταν ανέλαβε, πάντα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μείωσε τα δίδακτρα των παιδιών.

Η νέα διοίκηση έκανε αίτηση στον ΟΤΕ για 3 επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές, τη στιγμή που αφήνουν το προσωπικό απλήρωτο και υποστηρίζει ότι έχουν χρέη.Το  γεγονός πληροφορήθηκε ο ίδιος από τον οργανισμό τηλεφωνίας, καθώς το τηλέφωνο ήταν στο ακόμα στο όνομά του επειδή δεν το είχαν αλλάξει, όπως είπε.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοκκινάκος «Επιπόλαιες στη ΚΕΔΗΤ»


5 Σχόλια

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 17/12/2014 - 19:03 Μιλάει, ρε όρνιο, ως πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και απαντά σ' αυτά που του καταλογίζουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα μπακαλοblogs, περί χρεών, ατασθαλιών κλπ. επί προεδρίας του...Εσύ, γιατί σφίγγεσαι; Δυσκοίλιος είσαι;

Γιατί δε βγαίνει ο κύριος Τσούκας να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και βγαίνει και μας λέει μόνο ότι είμαστε Ελληνες και πρέπει να είμαστε ενωμένοι? Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και στην ΚΕΔΗΤ γίνεται χαμός. Οι ταμπέλες με τη λέξη πρόεδρος τον μάραναν.

Τι πραγματα ειναι αυτα που ακουγονται και γραφονται τον τελευταιο καιρο για την ΚΕΔΗΤ. Εαν αυτα που ειπε ο κ. Κοκκινακος αληθευουν τοτε θα πρεπει γρηγορα ο εισαγγελεας να παρεμβει. Εκεινος ο Παυλης τι κανει κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Είστε για γελια οτι ειχατε να πειτε το ειπατε νε τις πραξεις σας τωρα καθεστε στην ακρη να μιλήσουν και να πράξουν οι εκλεγμένοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.