Η σύλληψη, το φάντασμα και η απόλυτη σιωπή

Η σύλληψη, το φάντασμα και η απόλυτη σιωπή

Δεκέμβριος 17, 2014 - 12:16
4 σχόλια

Τις προηγούμενες ημέρες στην Αρκαδία έγινε σύλληψη για παράνομη λαθροθηρία. Δεν είναι πρωτοφανές το γεγονός. Οι θηροφύλακες και η αρμόδια υπηρεσία κάνουν καθημερινά ό,τι μπορούν για να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά, τα οποία προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην πανίδα, ενώ είναι επικίνδυνα και σε γενικότερο επίπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας από τους συλληφθέντες υπάγεται σε υπηρεσία η οποία εποπτεύει τα δάση. Πολλά έχουν ακουστεί για τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των συλληφθέντων, ωστόσο η σύλληψη έγινε με γρήγορες διαδικασίες και χωρίς πολύ θόρυβο, κάνοντάς την να μοιάζει με σύλληψη-«φάντασμα».

Μέχρι στιγμής κανείς από τους αρμόδιους δεν ανακοινώνει ούτε επισημοποιεί το οτιδήποτε. Αναμένονται ανακοινώσεις και πληροφορίες για το συμβάν.

Η λαθροθηρία δεν είναι μόνο το κυνήγι εκτός κυνηγετικής περιόδου ή ειδών που προστατεύονται. Η λαθροθηρία περιλαμβάνει τη χρήση απαγορευμένων κυνηγετικών όπλων και μεθόδων, αλλά και τη θήρευση μεγαλύτερου αριθμού θηραμάτων από όσα επιτρέπεται ανά κυνηγό την ημέρα. Γι’ αυτούς τους λόγους κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ελα τωρα που γινοντε και τετοια. εδω ενα παλικαρι,το ακουγα (απο σποντα) σε συζητηση που γινοταν για τη δουλεια του,και ελεγε σιγα μην αλλαξω δουλεια.........................ο νοων νοητο η δουλεια του σχετιζεται με ελεγχους συναφει περιεχωμενου

φέτος λόγω εργασίας μένω στην Γορτυνία,κοντά στα Τρόπαια,καθημερινώς βολτάρουν αγροτικά με 4,5,6,7 αγριογούρουνα σκοτωμένα στην καρότσα και όλοι έχουν να πουν μια ιστορία με λαθροθηρία και για θηροφύλακες που γδέρνουν λαθροθηράματα με τους λαθροθήρες,αλλά φίνεται κανείς δεν ξέρει ούτε ακούει.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΩΝ!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ??ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.