Λάμψη Αστέρων στην Τρίπολη (photos+video)

Λάμψη Αστέρων στην Τρίπολη (photos+video)

Δεκέμβριος 17, 2014 - 21:49
2 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Αρκαδικό και των Ελλήνων Βετεράνων καλαθοσφαιριστών που βρήκε νικητές πρώτα τον κόσμο που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/12 στο κλειστό του ΔΑΚ, μετά το μπάσκετ και τέλος την ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων με σκορ 94-97.

Την  εμφάνιση τους στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης έδωσαν ονόματα θρύλοι του Ελληνικού μπάσκετ που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα παρκέ τις Α1 και έχουν χαρίσει στο παρελθόν τρομερές συγκινήσεις στους φιλάθλους.  Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Νέναντ Βούκσενιτς  ενώ έλειψε  ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης  λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να έρθει.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν τιμητικές  απονομές στους Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκο Χατζή για την προσφορά τους στο μπάσκετ απο τον Δήμο Τρίπολης ενώ τιμήθηε η Φωτούλα Βολονάκη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ απο την ομάδα Βετεράνων καλοθοσφαιριστών και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις δύο ομάδες.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν οι παιδικές ομάδες του Αρκαδικού και του Δρομέα και αμέσως μετά περάσαμε στο «κυρίως πιάτο» που ήταν ο μεγάλος αγώνας. Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ χειροκροτούσε κάθε καλάθι που έμπαινε ενώ αποθέωση γνώρισε ο ένας και μοναδικός Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στα ΜΜΕ μίλησαν οι Βετεράνοι Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστας Τσαρτσαρής,ο προπνητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, οι καλαθοσφαιριστές Νίκος Χατζής, Άκης Καλλινικίδης, ο εκπρώσοπος τύπου του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου και η πρώην αθλήτρια του μπάσκετ Φωτούλα Βολονάκη.

Μπάνε Πέλεβιτς: Πρωτή φορά ήρθα στην Τρίπολη και χαίρομαι για αυτό. Ευτυχώς κάναμε σύλλογο Βετεράνων στην Ελλάδα και ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και δίνουμε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή αναπτύσσεται το μπάσκετ στην επαρχεία ενώ οι μεγάλες πόλεις έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα. Ο Αρκαδικός πάει πάρα πολύ καλά και πρέπει να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Νίκος Χατζής: Πιστεύω ο κόσμος που θα έρθει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να μαζευτούν όσο πιο πολλά έσοδα γίνεται για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Για την ομάδα των Βετεράνων ο Χατζής είπε: Μου κάνουνε πλάκα και μου λένε σιγά σιγά να πάω και εγώ στην ομάδα από την άλλη όμως  μου λένε πως όσο μπορώ να συνεχίζω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι.

Γιάννης Καστρίτης: Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε στην πόλη μας αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Ελπίζουμε ο κόσμος να το απολαύσει και ο φιλανθρωπικός στόχος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Κώστας Τσαρτσαρής: Είναι μεγάλη η χαρά που πατάμε πάλι το παρκέ. Εμείς κάθε φορά που μας καλούνε για φιλανθρωπικό σκοπό αφήνουμε στην άκρη ότι έχουμε να κάνουμε και είμαστε πάντα παρόντες. Είναι μεγάλη χαρά να δίνουμε ότι μπορούμε στον κόσμο που το έχει ανάγκη.

Άκης Καλλινικίδης: Φαντάζομαι θα είναι μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση. Ο σκοπός για τον οποίο γίνεται είναι πολύ σημαντικός. Μας θυμίζει ότι εκτός από τα δικά μας προβλήματα υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποι μας που είναι λιγότερο τυχεροί και έχουν την ανάγκη μας.  Ευχαριστούμε τους Βετεράνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Σωτήρης Παπαδημιτρίου: Έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενούμε αυτά τα ονόματα στην Τρίπολη. Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια των εορτών ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η ανταπόκριση του κόσμου είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Είναι τιμή για κάθε Δήμο να φιλοξενεί τέτοιες εκδηλώσεις. Θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε καλά Χριστούγεννα και υγεία πάνω από όλα.

Φωτούλα Βολονάκη: Η εποχή των Χριστουγέννων είναι η κατάλληλη για τέτοιες εκδηλώσεις γιατί όλοι μας αισθανόμαστε κάποια αγάπη παραπάνω για τον συνάνθρωπο μας, κάτι που θα έπρεπε να το αισθανόμαστε καθημερινά αλλά αυτές τις Άγιες ημέρες είναι κάπως διαφορετικά. «Χρησιμοποιώντας» αυτά τα «ιερά τέρατα» του μπάσκετ θέλαμε να έρθει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται και τα έσοδα να πάνε στις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο ΔΑΚ και μέσα από βίντεο αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό σας παρουσιάζει τα όσα έγιναν στην σπουδαία αυτή βραδιά. 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λάμψη Αστέρων στο ΔΑΚ Τρίπολης


2 Σχόλια

Η σκέψη καλή, η Τρίπολη είχε την ευκαιρία να δει απο κοντά μεγάλα ονόματα του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ. Η προσέλευση του κόσμου σχετικά μικρή, γεγονός που προβληματίζει........ Από την άλλη έγινε μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για να συγκεντρωθούν χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο και σπαταλήθηκαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης σχεδόν 2.000 άραγε πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν τελικά ..... Η εκδήλωση ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή ήταν προσπάθεια προβολής κάποιων???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.