Επιλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη

Επιλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη

Νοέμβριος 28, 2014 - 14:18
1 σχόλια

H 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την 1 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Επιλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης (άρθρ. 179 Ν.3852/2010) (εξ αναβολής).
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μετεγκατάσταση – Μετατόπιση πλωτής μονάδας εκτροφής θαλασσίων ψαριών με παράλληλη αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας, τον εκσυγχρονισμό των πλωτών εγκαταστάσεων, την αλλαγή των εκτρεφόμενων ειδών σε θαλάσσιους Μεσογειακούς Ιχθύες, καθώς και την αδειοδότηση των χερσαίων υποστηρικτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» στη θέση «Κατελάνος» του Δήμου Ν. Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας. (εξ αναβολής)

    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Περικλής Μαντάς και Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή του άρθρου 13 παρ.4 του ΠΔ 242/96 για το χρονικό διάστημα 2014 έως 2017.

     ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

Έγκριση 5ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Κ.Α.Π. 2014 της Π.Ε. Λακωνίας.

     ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

Έγκριση τροποποίησης των υπ΄ αριθμό 397/29-7-2013 (Πρακτικό 16) και 496/23-9-2013 (Πρακτικό 19)  Αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ως προς την αλλαγή εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις επιτροπές παρακολούθησης των προγραμματικών συμβάσεων για την εκτέλεση των έργων με τίτλο : ΄΄ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΤΗΣ ΕΠ.Ο. 2 ΣΠΑΡΤΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  ΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΕΪΚΑ΄΄    και  ΄΄ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙΤΙΣΣΑΣ Δ.Δ. ΧΡΥΣΑΦΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ΄΄

     ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αν ο Μέγας Πέτρος θεωρεί ότι και επί της Αρχηγοβασιλείας Του ο πολίτης χρειάζεται απαραιτήτως συμπαράσταση,, ας παραιτηθεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.