Χαμός στον «αέρα» με Άδωνι και Παπαδάκη (video)

Χαμός στον «αέρα» με Άδωνι και Παπαδάκη (video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 10:23
7 σχόλια

Άδωνις: “Είσαι…ΣΤΑΛΙΝ” - Παπαδάκης: “Είσαι ΓΕΛΟΙΟΣ…και φαίνεσαι”!!

"Χοντροί" χαρακτηρισμοί μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε στον δημοσιογράφο «τι είστε κύριε, ο Στάλιν;».

Ακολούθησε το ξέσπασμα του κ. Παπαδάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γελοίο».

Από το enikos.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ένταση Παπαδάκη - Άδωνι


7 Σχόλια

KOYMAΣIA OΛOI TOYΣ........ http://www.koutipandoras.gr/article/127889/o-proin-voyleytis-tis-nd-eyag-papanikolaoy-sti-nea-etaireia-dolofonon

Observer;Σου απαντώ....Χέστηκα για τον χαρακτηρισμό σου......Μήπως σου έθιξα τα πολιτικά βοθρολύματα;;;; Που τα θαυμάζεις ;;;;;;;............................................................... Tέτοιος δεν είμαι!!!!((Συμμορία "κορακιών" με πρώην βουλευτή))...Τον πιάσανε;;;;........ https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c. ------ΒaLtakos..........................................................................................................................

Observer, αφιερωμένο σε σένα: "Απαγορεύεται το φτύσιμο στο δρόμο. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που το χρειάζονται στα μούτρα."

Αποτελεί πάγια θέση μου οτι κουμάσια είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί και οι εκλέγοντες. Συγνώμη αν δεν καταλαβαίνεις την απλή Ελληνική.

@ Κυρ, 30/11/2014 - 23:06.Διάνοια !!!.....κλασική περίπτωση !!!!....χρειάζεσαι ψυχίατρο......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.