Ομαδάρα…Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 2-2

Ομαδάρα…Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 2-2

Νοέμβριος 28, 2014 - 00:07
2 σχόλια

Ψυχάρες… Τρομερή αντίδραση 2-2 και στα τελευταία δραματικά λεπτά με τα παλικάρια του Στάικου Βεργέτη να κάνουν κατάθεση ψυχής να ισοφαρίζουν και προσπαθούν για την μεγάλη ολική ανατροπή. Περηφάνια και χειροκρότημα γι΄αυτόν τον Αστέρα 

Μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία, λαμβάνει τέλος για τον Αστέρα Τρίπολης. Το εντός έδρας 2-2, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για συνέχεια στην φετινή περιπλάνηση των Αρκάδων, η οποία πάντως κρίνεται πέρα για πέρα θετική.

Τρεις προκρίσεις στα προκριματικά, πρώτη παρουσία σε φάση ομίλων του Europa League και αξιοπρεπής παρουσία στα περισσότερα ματς, αν μη τι άλλο αποτελεί παρακαταθήκη για τα μελλούμενα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ καλύτερα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Οι γηπεδούχοι, ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν, αλλά τα γκολ του Μπα (15') και Τερέ (62', πεν.) έκαναν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εντούτοις, δε "μάσησαν" και δεν τα παράτησαν, κυνηγώντας μέχρι το τέλος την ανατροπή.

Ο Μπαράλες με κεφαλιά στο 72', μείωσε για τον Αστέρα, σκοράροντας σε τρίτο σερί ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ ο Μπακασέτας με σουτ που βρήκε κόντρα στον Πάρα με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ και να κάνει στο 83' έκανε το 2-2 και μετέτρεψε σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με τον Αστέρα όμως να πιέζει για την ολική ανατροπή.

Η Μπεσίκτας με εννέα βαθμούς εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και πλέον κοιτάζει την πρωτιά, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους πέντε, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Πλέον, στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν θα παίξει για το πρεστίζ και την ιστορία του, ώστε να κλείσει θετικά την διοργάνωση στην έτσι κι αλλιώς φανταστική Ευρωπαική του πορεία που ήταν γεμάτη μεγάλες στιγμές και πολλές συγκινήσεις.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (62' Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (77' Μπακασέτας), Γιαννιώτας (46' Μπαράλες), Πάρα.

Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Γκιονέν, Κουρτουλούς, Μότα, Γκιουλούμ, Φράνκο, Κάβλακ, Χάτσχινσον, Τερέ (86' Ουισάλ), Σόσα, Σαχάν (64΄Κογιουνλού), Ντε Μπα.

 Γκολ: 72' Μπαράλες, 83' Πάρα / 15' Μπα, 62' (πεν.) Τερέ

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ειλικρινά συγχαρητήρια στην ομάδα! Τώρα να επικεντρωθούμε στα εγχώρια & να στοχεύσουμε πολύ ψηλά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.